Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Szer. Okt. 30, 2013 4:10 am
Caroline Forbes & Silas // Stefan szerepében //
Ez a szerepkör már kissé unalmas, de hát nem tudok ellene mit tenni, hisz el kell viselnem ennek a nyomorult Stefan-nak a szerepét. El kell hitetnem Care-el, hogy Silas már rég ki lett iktatva, hisz nekem csak az a jó, ha egyesek Stefan-nak néznek, de persze meg van az esély arra, hogy könnyen lebukhattok, de most jelen esetben nagyon nem szeretnék. Egy lépést teszek Caroline felé, miközben végig a szemébe nézek, és hallgatom a válaszát a szavaimra. Figyelem a reakcióit, és azt, hogy mit vált ki belőle egy-egy szó, na de persze legfőbb képen azt fürkészem, hogy beveszi-e a mesémet! -Az, hisz nem bír értékelni téged.-Mondom komolyan, és jobban szemügyre véve látom rajta, hogy szenved. De ez engem mégis miért érdekel? Felőlem szenvedjen, ha neki az a jó, de persze Stefikének együtt érzést kell mutatni, mert ő az a személy, aki emberi érzéseket mutat mindenki felé, és soha sincs rossz fajta dolga. Nem öl embert, mert ő micsoda "jó fiú", na persze ha ő Jó fiú, akkor én meg egy király vagyok itt ezen az egész földön, és mindenki engem szolgál hűségesen. -Nem kell aggódni, szerencsére már vége, és nincs köztünk. Egy olyan helyen van ahonnan sohasem szabadulhat ki, vagy legalább is egy jó pár évezredig el lesz ottan nyugodtan.-Mondom egy biztató mosollyal az arcomon felé, bár azért megnézném Caroline fejét, ha rájönne, hogy nem Én, hanem a drága Stefanka van a víz alatt! -Rendben, szívesen átmegyek, hidd el ki nem hagynám.-Mondom mosolyogva, miközben kezdem magamat már ténylegesen is idiótának érezni. Oly szívesen neki esnék a szöszinek, és kiszednék belőle minden információt, hogy örömömre telne, de sajnos nem lehet... egyenlőre. -Igen, szeretnék veled tartani. A legjobb barátom vagy, és ide már nem sok minden köt, de persze... Elena.-Rázom meg a fejem.-Ő is veled megy, így nagyon is meggondolandó, hogy mit tegyek.-Bólintok egyet a szavaimra, aztán még közelebb lépve hozzá az egyik kezemet a vállára teszem, míg a másikkal megemelve az állát arra kényszerítem, hogy a szemembe nézzen. -Te most innen nem mozdulsz semerre, csak akkor szólalsz meg, amikor én kérem azt.-Igézem meg Carolinet.-És minden egyes szavad igaz legyen, még ha nehezedre is esik.-Ezzel elengedem őt, de persze a szemébe nézek továbbra is.-Válaszolj... igaz az a tény, hogy Elena Gilbert lenyomta Katherine torkán a gyógyírt?-Teszem fel a kérdést könnyedén, miközben türelmesen várom, hogy mit válaszol nekem.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 25
Kor : 30
City : Mystic Falls ✿
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Pént. Okt. 11, 2013 10:55 am
Silas & Caroline
Ködös képkockák jelentek meg előttem, ahogy Stefan a vámpírságomról beszélt. Nem igaz, hogy mindent magamnak köszönhettem, hiszen már az első szabad estémen végeztem egy ártatlan, fiatal férfival. Damon meg akart ölni, ha Stefan nem lett volna és ha Elena nem állt volna kettőnk közé, akkor én ma már nem lennék. De ugyanakkor eszembe jut az is, hogy mit mondott az én kedves barátnőm, mikor emberi érzéseit ki akarta kapcsolni. Ahogyan a fejemhez vágta, hogy semmit sem tudok a vámpírként való szenvedésről, mert nekem minden annyira könnyen ment. Téved. Semmi sem volt egyszerű. Az anyám nem akart elfogadni, az apám meggyűlölt, a barátomat majdnem megöltem és még sorolhatnám. És itt kanyarodunk vissza az előttem álló úriemberhez. Ha Stefan nem lett volna végig mellettem, akkor nem az az ember lennék ma, aki. - Köszi, és ebben igazad van, tényleg egy hülye. - Mondom nevetve, de közben fájdalmas űrt érzek a szívemben. Nem hittem, hogy ilyen könnyen leszámol a kapcsolatunkkal, hogy ennyi ideig elkerül, hogy mindig mindenki fontosabbá válik a számára, mint én. Ez a tudat az, ami a legjobban elszomorít. Viszont végre rátérünk a jobb dolgokra is: Silas el van rejtve pár évtizedig. Fantasztikus! - Szuper. Nem akarok belegondolni, hogy mit tudott volna művelni velünk... - Szomorú hangon mondom, majd eszembe jut, mennyire megkínozta Klaust is. Ha egy Eredeti vámpírral ilyen könnyedén elhitette, hogy haldoklik, mit tudott volna velünk tenni? Ebbe tényleg jobb bele sem gondolni. Viszont most már visszasírom azokat az időket, mikor a Mikaelsonék visszaköltöztek Mystic Fallsba. Mikor még ők voltak a legnagyobb problémáink. Istenem, mennyivel egyszerűbb volt az életünk. Persze, akkor is voltak életveszélyes szituációk, Klaus őrült szertartásai, hogy hibrid sereget gyártson magának és még naphosszat sorolhatnám a kisded játékaikat. Mégis, most szívesen visszamennék az időben, hogy újra velük kelljen szembe néznünk. De szerencsére Stefan sikerrel járt, így nem kell attól tartanom, hogy Silas egyik napról a másikra egyszer csak felbukkan. - Átjöhetsz ma este is. Van még abból a régi whiskeyből, amit egyszer áthoztál anyu szülinapjára, és ha szeretnéd csomagolás közben hallgatunk egy kis Bon Jovit. - Mosolyodtam el a gondolatra, hogy az itthon töltendő utolsó estéim egyikét az egyik legjobb barátommal tölthetem. - Ó, szóval még a főiskolára is eljössz velem? - Kérdezem nevetve. Viccesen néznénk ki, az már egyszer biztos. Szerintem csak túlzott, igaz engem nem zavarna, hogyha ő is csatlakozna hozzánk. Egy olyan elátkozott városban, mint amilyen New Orleans, az a legjobb, hogyha sok ember van, aki meg tudja védeni a hátsódat.
Silas
Original Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 02.
Reagok : 11
Kor : 2023
City : ł Néztél már a hátad mögé..?
Munka : ł Stefan szerepének felvétele..
Humor : ł Halálos..
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Hétf. Szept. 16, 2013 5:34 am
Az élet kegyetlen, és ebben a kegyetlenségben benne van az, hogy elvette az a nyamvadt hasonmás a gyógyíremet, és felhasználta a másikon! Mindkettőnek halál fog ezért járni, esküszöm mindenre, ami szent! Ők maguk hoztak engemet a nyakukra, és ha ezt akarták, akkor most megkapják alaposan, hisz én addig nem tágítok, amíg el nem végeztem a bosszúmat, ha kell egész Mystic Fallsot kiirtom..! Elhiheti mindenki, hogy nem esik majd nehezemre megtenni azok után, amit tettek velem... Nem hagytak meghalni engem, pedig a céljuk az, hogy dögöljek meg, nem de? Akkor egyszerűen miért nem hagytak erre esélyt? Miért vették el tőlem azt a parányi kis szikrát is, amely életben tartott 2000 évig? Most mégis hogyan haljak meg, hogy átkerülhessek arra a rohadt túlvilágra? Mindent elrontottak azok a... inkább hadd ne mondjam! Erősen rázom meg a fejem, idegessé válok, és végül a földre szegezem a tekintetemet, miközben erőt veszek magamon.. Mély levegőt veszek, aztán feltekintek Carolinera, aki éppen a mondatát mondja el számomra, amit végig hallgatok persze, és felveszem Stefan álcáját. Egy mosolyt jelenítek az arcomra, és tök olyannak tűnök most már, mintha semmi gond nem lenne, és én lennék Stefan. -Oh, kérlek, ugyan már!-Mondom számára egy mosollyal.-Te egy igazán értékes nő vagy, és minden érdem a tiéd a vámpírságodat illetően, nem pedig az enyém! Magadnak köszönhetted, hogy eljutottál eddig, és nem nekem! Te voltál az, aki kitartott, aki küzdött, és aki elakarta érni eztet, szóval.. magadnak köszönd tényleg!-Mondom barátias hangon, és még mindig mosolyogva. Most úgy tűnhettek, mint valami idióta... persze csak az én szemszögemből, mert én koránt sem ilyen jellem vagyok, hanem másabb.. -Semmi gond, azért vagyok, hogy ezt megoszd velem.-Nézek a szemeibe biztatóan.-Bármi elmondhatsz nekem, ami téged nyomaszt.-Szóval Klaus New Orleansban van ez érdekes.. talán majd meglátogatom jó kedvemben, de egyenlőre Elena a fő célpont, aztán meg majd Kath!-Én itt vagyok számodra, és Tyler egy hülye!-Vonok vállat könnyedén. -Nyugalom, Care! Menni fog...-Főleg ha menteni akarod az irhádat, és nem akarsz meghalni, mint a drága kis hasonmás barátnőd..-Még szép, hogy segítek, hisz ezért vagyok.-Mosolygok rá halványan.-Holnap menjek át hozzád segíteni, vagy még a mai nap?-Kérdezem finoman, miközben már tervezgettem, hogy mikor találkozom vele majd újból. Egy-két információ nem ártana, és ő pont alkalmas lesz erre a dologra. -Igen, egy jó hír.-Mosolyom teljesen őszinte már itt, hisz Stefant eltettem láb alól.-Eldugtam őt egy olyan helyre ahol el lesz egy jó pár évezredig elhihetted.-Tárom szét a kezeimet egyszerűen, miközben Carehez beszélek mindvégig. -Engem te nem fogsz elveszíteni, sőt levakarni sem fogsz tudni magadról.-Kacsintok felé. Ez így igaz! Én rosszabb leszek, mint a rémálma azt megígérhettem, de amíg azt hiszi, hogy Stef vagyok addig játszom a szerepem, miután meg rájött arra, hogy én Silas vagyok, akkor megkínzom, vagy megölöm.. ez még kérdéses..
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Szomb. Szept. 14, 2013 9:52 am
Silas & Caroline
Még mindig nem fogtam fel épp ésszel, hogy Stefannal beszélgettem. Az elmúlt négy hónap, nem éppen jól telt. Testvéremként szeretem Elenát, de az, hogy ilyen hosszú ideig ne találkozhassak a legjobb fiú barátommal, kikészített. Így tényleg minden időt ki szeretnék használni. - Szívesen. - Válaszolom mosolyogva, és tovább hallgatom kedves szavait. - Te is értékes barát vagy. Nélküled egy napig nem bírtam volna vámpírként. - Ez igaz volt. Ha Ő nem lett volna anno, akkor enyhe kifejezéssel élve: meghaltam volna. Szó szerint, hiszen Damonnek az volt az első reakciója az átváltozásomat illetően, hogy fakarót akart a szívembe szúrni. Tipikus. Unottan szemet forgatok, aztán gondolataimmal visszatérek a jelenbe. - Megértelek Stefan. És tudom, hogy idő kérdése. Hisz, nézz meg engem! Vagy szászor el kellett búcsúznom már Tylertől, most pedig, mikor végre visszakaphatnám Őt, nem jön. Már vagy megannyi üzenetet hagytam neki, de semmi. Pár nap múlva pedig költözhetek Elenával New Orleansba. És ki van még ott? Klaus... - Kifakadtam. Mély levegőt vettem és mérgesen a távolba pillantottam. Elegem volt már ebből a Tyler ügyből és Klausból is. Mintha ez az őrültség sohasem akarna véget érni, én pedig szépen lassan összeroppanok a lelki terheim miatt. Vajon mikor váltam ennyire gyengévé? - Bocsánat. - Pirulva bocsánatot kértem. Sokat számítanak nekem az érzések és a kapcsolataim, de nem szeretek ezzel másokat terhelni. Éppen ezért ismételten próbálom visszarángatni magamat a jelenbe. Hogy én miért kerülök mindig ilyen helyzetbe, azt nem tudom. - Előre is köszi, hogy belementél abba, hogy segítesz csomagolni. Igaz, nemleges választ nem fogadtam volna el, de hálás vagyok, amiért jössz. Nem tudom, hogy kész vagyok-e elhagyni Mystic Fallst. - Megint csak szomorkásra fordul a hangom és a kedvem is. Miért vagyok ennyire szélsőséges? A költözés miatt történik mindez velem vagy mi van? Most már lehet ideje lenne saját magam miatt is aggódni... Mert vicces reakciókat produkálok. Szerencsére Stefan gondoskodik arról, hogy ne legyek ennyire búskomor. Mikor Silas kerül szóba, kedvem egyből jobb fényre derül, és elmosolyodom. - Szuper, végre valami jó hír. Most már biztonságban leszünk. Élvezi? Tényleg? Hova vitted? - Kíváncsiskodom, de gondolataim, mint mindig, most is elkalandoznak. Őszintén szólva, sajnáltam Silast. Ő nem akart mást csak meghalni, hogy a szerelmével lehessen, mi pedig az útjába álltunk. Persze ez nem mentség arra, amiket tett, de akkor is részben érthető volt. Úristen! Mi a fészkes fene bajom van nekem? Miért látom mindenkiben a jót? Miért akarok megbocsátani a világ legkönyörtelenebb gazembereinek? Őrült vagyok, ez már tény. Lehet nem főiskolára kéne mennem, hanem szimpla elmegyógyintézetbe. De mivel ma felettébb úgy viselkedem, mint egy hangulatingadozásos kismama, újra visszatérek a szomorkás hangnememhez és kedves barátomhoz fordulok. - Stefan, ugye téged sohasem foglak elveszíteni? - Kérdezem, de rögtön be is könnyesedik a szemem. - Annyi mindenkit elveszítettem az utóbbi időben, hogy nem bírnám elviselni, hogyha te is eltűnnél az életemből. - Most már talán érti, hogy miért kértem, legközelebb is jelezzen. Nem kell, hogy mindig mellettem legyen, de fontos, hogy legalább telefonon el tudjam érni. Muszáj erre a kérdésemre választ kapnom, különben nem tudok elutazni New Orleansba.
Silas
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Vas. Szept. 08, 2013 5:06 am
Stefan élete, és az enyém teljesen különböző, hisz két nem azonos világban élünk. Míg ő állati véren él, és jó fiú próbál lenni, addig én egy gonosz lény vagyok, akit nem foglalkoztat semmi, és senki ezen a világon. Csak is kizárólag a tervem miatt játszom el Stefant, és ezért öltök magamra egy idióta szerepkört is, amely teljesen ellentéte az enyémnek, sőt már szánalmas, hisz ennyit én magam nem szenvedtem a fogságban, akkor ő meg miért ennyire ilyen típus? Ez a srác valahogy el lett rontva úgy ahogy van, és kész. -Köszönök Caroline mindent neked.-Mondom a szemeibe nézve.-Te egy nagyon értékes barát vagy, és örülök, hogy ismerhetlek téged. Te értesz meg szerintem a legjobban most jelen pillanatban.-Teszem még hozzá, miközben elgondolkozom. Most komolyan képes vagyok ilyen nyálasságokat mondani? Szerintem elment az eszem, amikor bevállaltam ezt a szerepkört. Nem sokára feláll a kőről, és elém sétál, aminek a vége az lesz, hogy megölel. De jó! Visszaölelem egy pillanatig, aztán elengedem, ahogy ezt szerencsémre ő is teszi. Még egy ilyen, és esküszöm, hogy levágom Caroline fejét örökre a helyéről! Ez a nő idegesítő.. ez a sok ölelgetés, meg nyálas duma kezd unalmassá válni egyre jobban. -Tényleg köszönöm, Caroline, de ezen nem tudsz segíteni, hisz ezen nem lehet... ez nem fog csak úgy elmúlni egy röpke pillanat alatt. Ide több kell jóval, és még hozzá valami olyan, amivel kitörölhettem az elmémből ezt a mindenséget végleg.-Vonok vállat, miközben sóhajtok, aztán pedig veszek egy mély levegőt, amivel magamat nyugtatni akarom egyrészt. Egyszerűen már idegesít ez a szerep, hisz nem tudom, hogy ezt hogyan lehet így kibírni. Én nem tudom eljátszani csak úgy a végtelenségig, hisz van egy tűrő határom, ami már kezd betelni. -Rendben, akkor nálad holnap.-Engedek meg magamnak egy halvány mosolyt. Olyan nagy kedvem lesz dobozokat pakolni, mint eljátszani ezt a szerepet. Unom, idegesít, és már a falra mászom tőle egyszerűen! Azt várom, hogy mikor lesz már ennek az egésznek végre vége. -Silas-szal?-Kérdezem meg eleinte, aztán persze leesik a dolog, amire céloz.-Oh igen. Minden a terv szerint alakult, és elintéztem őt végleg, ahogy annak lennie kell. Hidd el élvezi azt a helyet ahol van.-Engedek meg magamnak egy mosolyt eközben, hisz eszembe jut a jelenet, ahogy Stefant a vízbe dobtam egy széfbe zárva.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Pént. Szept. 06, 2013 10:25 am
Silas & Caroline
- Ez esetben, nyugodtan utadra bocsátalak. - Mondom megnyugodva és mosolyogva. Fura, mert az elmúlt egy hétben kezdtem paranoiássá válni Őt illetően. Már teljesen bebeszéltem magamnak, hogy eltűnt, és attól féltem végzett magával. De most, hogy itt áll előttem és kicsattan az erőtől, látom, hogy tévedtem. Szerencsére. Ahogy az Elenával kapcsolatos érzelmeiről beszél, szabályosan összeszorul a szívem. Mindig is az ő pártját fogtam, mert tudom, Stefan tökéletes lenne a barátnőm számára, éppen ezért nem is értem, hogy tudta Damont választani. Felpattantam a kőről és kedves barátom felé vettem az irányt. Még egyszer megöleltem. Mikor elhúzódtam tőle, kezeimet még a karjain tartottam és együtt érzően megsimogattam. - Tudom. De segítek, amiben csak tudok, ezt megígérem. - Mosolyogtam rá, majd sétálni kezdtem a pár méteres körzetünkben. Miközben egyfolytában azon gondolkodtam, hogyan tudnám megkönnyíteni a helyzetét, hogy tudnám elterelni a gondolatait. Ha boszorkány lennék, már rég alávetettem volna valamilyen varázslatomnak, hogy elmúljon az a fájdalom, amit most érez. Tudom mikre képes, hogyha Elena nincs vele, sajnos mindannyian megtapasztaltuk már. Átáll az emberi vérre, erősebb lesz, arrogánsabb, egyszóval nem önmaga. Én pedig nagyon nem szeretném, hogy újra ez történjen vele, mert tudom, ő is gyűlöli magát abban a szerepben. - Remek, akkor holnap várlak pakolni. - Reagálom, majd elhúzom a számat. Nem igazán akarok mindent bedobozolni, mert akkor tényleg valósággá válik és rájövök, hogy már csak napokat tölthetek ebben az apró kisvárosban. Ez pedig szomorúsággal tölt el. Megrázom a fejem, elsimítom az egyik kósza hajtincsemet a fülem mögé és Stefan felé fordulok. - Beszéljünk kellemesebb témáról. Mi a helyzet Silas-szel? Minden a terv szerint alakult? - Kíváncsiskodom miközben nekidőlök egy fatörzsnek. Ha jól tudom, Bonnie varázslatának köszönhetően Silas újra kővé dermedve van eltemetve valahol. És remélhetőleg még jó sokáig ott is marad. Minimum újabb kétezer évig.
Silas
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Pént. Szept. 06, 2013 7:06 am
Caroline jelenléte olyan számomra, mintha egy nyálas filmet néznék a tv-ben, vagy a moziban.. Egyszerűen ki nem állhatom az ilyet! Én nem egy érzelmes egyed vagyok, hanem egy igazi gonosz, aki mostantól megkeseríti az itteniek életét.. A sort Elenával kezdem, hisz elvette a gyógyírem, és elhasználta Katherine, pedig az nekem kellett! Megakartam halni, hogy együtt lehessek az imádott nőmmel, de ezek az ostoba Salvatorék, na meg persze ez a buta kis hasonmás mindent elrontott. Mondjuk felkeltettek, de a gyógyír nélkül mit sem érek, hisz meghalni már nem tudok.. hála Elenának, nem? Ugyan, de hogy vagyok, én neki hálás, inkább az kívánom, bár meghalna, ami mondjuk nem sokára teljesül is majd, csak ki kell várnom az alkalmat. -Megígérem, hogy írok neked egy üzenetet előtte!-Mondom egy mosollyal az arcomon. Stefan-nak lenni kész őrület, hisz ez nem élvezi a hatalmat, a fajával járó előnyöket, csak nyavalyog, meg diétázik... na jó nem sorolom, mert csak hányingerem lesz, ha erre gondolok!-Rendben, ezt megjegyzem.-Öltök fel egy baráti-as állmosolyt, amelyről ő nem sejthet, mert elhiszi, hogy Stefan vagyok, és ez így van jól. -Igen ő is velem volt, és segített mindenben, amiben csak tudott.-Mosolygok, mint egy idióta, aki megőrült. Egyszerűen már unom ezt a szerepet, de a tervem miatt tűrnöm kell teljességgel, hisz célom van, amit véghez kellesz vinnem. -Elhiszem, de nehéz... nagyon nehéz, Caroline. Ezt kibírni belül egyszerűen fájó, hisz az, akit szeretek a bátyámmal van.-Mondom szomorúan, mint akinek fáj ez az egész. Stefan élete, jelleme, és személyisége egyszerűen bonyolult túlságosan is.. és így nehéz eljátszani. -Nem keltem el Caroline, hisz veled találkoztam először, szóval benne vagyok örömmel. Tudod jól, hogy szívesen töltöm veled az időm nagy részét.-Mondom kedvesen, miközben a szemeibe nézek. Legalább ez idő alatt kihúzhatok majd belőle néhány infót, ami a hasznomra válhat majd, szóval.. még talán jól is jön!
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Pént. Szept. 06, 2013 5:59 am
Silas & Caroline
Az erdőben állva Stefannal végre nyugalmat éreztem a szívemben. Ő sokkal több volt nekem egy barátnál. A bátyámmá vált. Nélküle lehet nem is bírtam volna eddig. Mikor vámpírrá változtam Ő volt mellettem, Ő segített nekem mindenben. Mikor pár hónapja eltűnt, azt hittem soha többet nem látom. Persze megértettem volna, hogy miért ment el a városból, de akkor sem akartam elveszíteni. Pár nap már csak és Elenával költözünk. Éppen ezért ki akarom használni a hátralévő időnket. - Na jó, most az egyszer megbocsátok, hogyha megígéred, soha többé nem tűnsz el így. Vagy ha időre és térre lenne szükséged, akkor is írsz egy sms-t, hogy jól vagy. Oké? - Már miért ne bocsátottam volna meg neki? Ha a helyében lennék, valószínű én se akartam volna ebben a kisvárosban tölteni a nyaramat az exemmel és az új szerelmével. Egy házban meg pláne nem. - Csak, hogy tudd: ha bármi történne, az én ajtóm mindig nyitva áll. - Lehet nem hangsúlyoztam ezt eléggé neki, ezért nem akart hozzám jönni a problémájával. Bár tudom, hogy nem vágyott társaságra, de el tudtam volna képzelni egy Stefan-Caroline nyári vakációt. Milyen jó is lett volna. A gondolatra elmosolyodom, majd hirtelen leesik, amit mond. Chicago, hát persze! - Chicago... erre miért nem gondoltam? Lexi is veled volt, igaz? Hű vagyok a hajszínemhez... Hogyhogy nem jutott eszembe? - Ostorozni kezdem magam, de be is fejezem, ahogy tovább beszél. Nem tudja elfelejteni Elenát. Megértem. Én sem tudom Tylert és a tény, hogy valószínűleg soha többet nem látom, ezt az egészet csak még rosszabbá teszi. - Emlékezz arra, amit mondtam. Egy nap jön majd egy lány, aki miatt simán elfelejted Elenát. Hidd el. - Mondtam mosolyogva, közben pedig leültem egy nagyobb kőre és őt figyeltem. - Hiányoztál. Már csak pár nap és költözöm, úgyhogy remélem nem ígérkeztél el senkinek, mert jó sok időt fogsz velem tölteni. És ezt akár fenyegetésnek is veheted. - Nevetve mesélek neki. Biztos lehet abban, hogy kisajátítom erre a pár napra. Úgyis rengeteg csomagolni valóm van még, ott is tud segíteni, a gondolatait pedig igyekszem Elenáról elterelni. És talán ő is el tudja vonni a figyelmemet Tylerről. Még mindig nem tudom felfogni, miért nem keres. Jól tudja, hogy minden probléma nélkül visszatérhet a városba, mégsem jön. Talán már nem szeret? Végül is, megígértettem vele, hogy boldog életet fog élni nélkülem, így nem kérhetem, hogy azonnal fusson vissza hozzám, amint füttyentek. Talán jobb is lesz ez így. Ha ő tovább lépett, nekem is ezt kell tennem. Még egy hetet adok magamnak, az egyetemen pedig belevetem magam a szingliéletbe és kiélvezem minden percét.
Silas
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Szer. Szept. 04, 2013 6:26 am
Meg kell tanulnom alkalmazkodni a hasonmásomhoz Stefanhoz, hisz a lehető legjobban kell alakítanom őt. Nem én akartam ezt a fajta dolgot, de kénytelen vagyok, hisz csak így kerülhettek közelebb Elena Gilbert-hez, avagy ahhoz a személyhez, aki miatt a gyógyírnek pápá lett. Megakartam halni, hogy a szerelmemmel lehessek! Kb. 2000 évi porosodás után feléledtem, és azt hittem végre átmehettek a túlvilágra az egykori szerelmemhez, aki elvarázsolt, aki magával ragadott, de az a vacak hasonmás... elhasználta a gyógyírt.. az egyetlen egy esélyemet a halálra! A saját céljait nézte előnyben, hisz Katherine idegesítette őt, és én persze meg gyógyír nélkül maradtam, sőt mi több örökké élhettek, ami ugyan egyrészről nem gond, de másrészről kín szenvedés, hisz a szerelmem viszontlátásának lőttek, és ezért oltári nagy bosszút fogok állni Elenán.. azon a nyamvadt fiatal vámpírkán.. aki miatt annyi a tervemnek, a célomnak, és a jövőmnek..! Nos ideje magamra ölteni Stefan Salvatore jellemét, hisz gyors lépteket hallok a hátam mögül. Valami gyorsan közelít felém, és mire megfordulok már csak annyit veszek észre, hogy Caroline nekem csapódik, aztán átölel, miközben hallom, hogy könnyeket ejt. Uramisten mit kell nekem átélnem... elképedve bámulok magam elé, és végül lassan a hátára csúsztatom a kezemet, hogy átölelhessem. Szerencsémre nem sokáig tart a jelenet, hisz elenged, és én is elengedem őt. A szemeibe nézek, ahogy ő is az enyéimbe. Próbálom fürkészni a szemében lejátszódó érzelmeket, miközben magamra egy hatalmas 'sajnálom' álcát öltök. Ez sokkal, de sokkal nehezebb lesz, mint gondoltam. Ez még csak az első érzelmi epizód volt, és mi lesz a későbbiekben még? Talán nyálas jeleneteket fogok megélni, na azt már azt Istenért sem! -Caroline nagyon sajnálom.-Mondom őszinte bocsánat kérő tekintettel, ami egyfajta álca, de már kezd unalmassá válni, pedig még bele sem bonyolódtunk annyira.-Muszáj voltam eltűnni.. levegőznöm kellett, hisz nyomasztó volt ez a környezet, ez a város, és minden, ami Elenához fűzött az csak fájdalmat okozott bennem, hisz szerettem... szeretem még mindig, pedig nem kéne!-Mondom a földre pillantva. Ilyen stílus módban viselkedni halálian... szörnyű! -Elhiszem, hogy aggódtál, de nem kell hidd el, hisz már itt vagyok, és ez a lényeg.. amúgy meg Chigacóba voltam.-Válaszolom neki, aztán persze még folytatom a mondandómat.-Semmi érdekes nem történt.. felejteni akartam, de nem tudtam. Egyszerűen nem tudom ezt a szerelmet kiiktatni magamból.-Szemeimben fájdalom jelenik meg, ami ugyan nem őszinte, de ezt ő nem sejtheti, hisz kiválóan el tudom játszani ezeket az érzelmi skálákat.. Ez a 'nyuszi diétázó jó fiús szerep'... nagyon nem jön be nekem, hisz én másabb vagyok sokkal, de persze el kell tűrnöm, ha Elena közelébe akarok férkőzni!
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Kedd Szept. 03, 2013 10:50 am
Silas & Caroline
Elveszettnek érzem magam. Itt van Elena és Bonnie is, én viszont csak siránkozni tudok. Nem is emlékszem mikor váltam ilyen hisztis és érzékeny lánnyá, de azonnal véget kell vetnem ennek az állapotnak. Ez nem én vagyok és így nem is tetszem magamnak. Matt elment Rebekahval, és azt sem tudjuk hol van. Körülbelül ugyanez a helyzet Tylerrel és Stefannal is. Mi a fene folyik itt? Miért hullanak ilyen könnyedén a pasik körülöttünk? Bár lassan kezdődik a főiskola és mindannyian búcsút inthetünk Mystic Fallsnak, mégse szívesen indulok útnak. Tylerről már úgy ahogy lemondtam, de hogy Stefan is eltűnjön az életemből, azt már nem engedhetem. Tudom, mennyire rosszul esik neki, hogy Elena Damont választotta és azóta is együtt vannak. De az, hogy hónapokra eltűnik, nem megoldás semmire. Régebben, mikor mosolyszünet volt közöttük, akkor lehet, hogy hanyagolta a barátnőmet, de engem soha. Éppen ezért is aggódom érte nagyon. Rengeteg üzenetet hagytam neki, de válasz nélkül maradtam. Nem tudom hol lehet, mi van vele és hogy mire készül. Paranoiás lennék? Nos, Stefant ismerve, semmire sem lehetek felkészülve, hisz nem tudhatom, ezt a szakítást éppen hogy dolgozza fel.
A túl sok gondolkodás viszont megfájdította a fejemet. Nem akartam aggódni, inkább méltósággal el szerettem volna búcsúzni a várostól. Pár nap és indulunk Elenával New Orleansba. Rengeteg hely, emlék van, amelyektől most mind búcsút kell vennünk. Első utam a közeli erdőbe vezetett, ahol annyi időt töltöttem az utóbbi években. Vámpírságomat nem kihasználva, csiga tempóban sétáltam a fák között és csodáltam sötétzöld lombjaikat. Ahogy egy ismerős helyre érkeztem egy ismerős alakot pillantottam meg. Valamiért a másik irányba szegezte a tekintetét, de még így hátulról is, rögtön felismertem. Egyenesen rohanni kezdtem felé és nem számított, mennyi ideje nem láttam. Meg akartam ölelni, hogy megbizonyosodjak arról, nem képzelődöm. Teljes erőmmel neki csapódtam, kezeimet pedig szorosan köré fontam. Pár könnycsepp végiggördült az arcomon, majd nagy nehezen megszólaltam. - Stefan? Hogy kerülsz ide? Miért nem hívtál vissza? - Kérdészáport zúdítottam rá, majd elengedtem és a szemeibe néztem. - Stefan Salvatore! Soha többé ne tűnj el ennyi időre! Nagyon aggódtam miattad! Hol voltál? Mi történt veled? - Ismételten megrohamoztam őt a kérdéseimmel, de ezúttal türelmesen vártam a válaszát. Tényleg ő az. És itt van. És jól van. Talán ebből adódóan mégis nyugodtan és boldogan fogok távozni a városból.
Silas
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: A Régi Salvatore Birtok helye Kedd Szept. 03, 2013 7:13 am
Caroline Forbes & Silas
Stefan szobájába suhanok azonnal, hisz ez az elsődleges dolog, amit tehettek jelen esetben. Kénytelen vagyok megismerni Stefan életét, hisz más különben nem tudok beilleszkedni, vagyis legalább is úgy tenni, mintha ő lennék. Már vagy két órája ülök a székben, és lapozgatom a naplóit, de csak annyit tudok meg belőlük, hogy nyúl diétázik, hogy nem ihat emberi vért, és hogy emberi életet akar élni... Úristen! Ennek csak ennyiből állt az élete? Szenvedett, és szenvedett..? Bűntudat? Fájdalom? Kín? Ez nem ismeri a rendes kikapcsolást, vagy az emberi vérrel járó élvezetet? Elenába szerelmes? Hát ez... nehezebb lesz, mint gondoltam volna. Hisz eljátszani, hogy szerelmes vagyok egy olyan nőbe, aki elhasználta a gyógyírem... Na igen vannak informátoraim, akiket szépen rávettem erre a feladatra, mert ha nem tennék azt, amit, akkor sajnos halál várna rájuk, na meg persze a szeretteikre.. Milyen élvezetes gonosznak lenni, és főleg úgy, hogy tudom, hogy nálam erősebb nincsen. Felállok a székből, és visszarakosgatom a naplókat a helyükre, aztán kisuhanok a házból, és az erdő felé veszem az irányt. Egészen a régi Salvatore birtokig meg sem állok. Itt kezdődött minden Stefan életében.. Katherine, az apja, és a többi... Bár nem mintha érdekelne, de informálódni jó! Hirtelen hangokat hallok a hátam mögül, ezért arra fordulok, de senkit sem látok, szóval.. képzelődöm. Na mindegy. Visszafordulok a romok felé, és úgy nézem őket, mintha azok beszélnének hozzám, és elmesélnének mindent..
Stefan Salvatore
Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 43
Kor : 177
City : ł A tó fenekén.. valahol mélyen lent..
Munka : ł Élvezni a vizet?!
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: A Régi Salvatore Birtok helye Hétf. Szept. 02, 2013 5:07 am