KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Föld alatti bunker a birtok szélén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyHétf. Szept. 16, 2013 8:03 am

Damon & Elena

Sóhajtottam. Megvártam míg befejezi a beszédet. Csak azután válaszoltam. - Hát ezt szeretnéd hallani... - fordítottam félre az arcomat. - Igen... még mindig szeretem Stefant.. de nem úgy ahogyan te gondolod... - néztem vissza rá. Valahogy fellélegeztem. Végre kimondhattam. - Nem vagyok belé szerelmes... De még igenis érdekel mi történik vele... Damon ha komolyan gondoljuk ezt... Stefan mindig itt lesz.. ő az öcséd. Nem fordulhatok félre, akárhányszor majd meglátogat téged. És nem is szeretnék! Úgy akarom lezárni ezt az egészet... békésen megoldva... ahogy Mattel... Én nem látom azt az utat, amit te látsz... Én igenis szeretnék barátságos viszonyban maradni azzal, akit valaha szerettem.... - magyaráztam. Ez totál tabu téma volt köztünk. - Sajnálom... Féltem, hogy jelenetet rendezel majd. - forgattam a szemeimet. - Hát köszi... Most totál beindultam rád... - sértődtem be az utolsó kijelentésére. - Várj csak... - mondtam vigyorogva és rámásztam fölé emelkedtem. Lehajoltam és a nyakát vettem kezelésbe. Eleinte puha csókokat leheltem rá, majd előbukkant vámpírfogam és nagyot haraptam a nyaki ütőerébe. Kezeim felfedezőútra indultam a mellkasán. Néhol beletúrok a hajába, aztán véres ajkaim megtalálják az övét... Rossz vagyok.
Vissza az elejére Go down

Damon Salvatore
Damon Salvatore
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 13
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyHétf. Szept. 16, 2013 7:43 am

Damon-Elena

Nem fogok lenyugodni Elena miatt, nem leszek tekintettel rá!
Láttam a szemén, ahogy bámult rám Elena, baromira vonzódik hozzám és tetszek neki. De akkor mi lehet a baj? Hülyét akar csinálni belőlem? Annyi kérdést intézzek már magamhoz, hogy hülyének érzem már magam tőle. Elena semmikép sem akar elszakadni tőlem egyrészt ennek örülök, másrészt jobban örülnék ha biztosrabr>
tudnám az érzelmeit felém. -Én akarom ezt a kapcsolatot! De nem így, hogy érzel még valamit Stefan iránt. Azt akarom, hogy enyém legyél teljesen. Jelentettem ki nem érzem Elena-t az enyémnek olyan mint ha szeretné még Stefan-t csak nem meri kimondani nekem mert szörnyű következménye lennének felém. Felfeküdtem én is hozzá és a nyakán keresztül a fülébe súgva mondtam neki. -Nem olyan! És nem kifogás az, hogy nem tudom biztosra az érzéseidet Súgtam bele a fülébe mert nagyon de nagyon bánt ez a keresgélés dolog. Elárultnak érzem magam pont  úgy mikor Katherine kijátszott Stefan miatt. Nem értem a viselkedését, összeakar törni ő is. Nekem Stefan bátyám még sem aggódok érte, érzem, hogy nincs baja. Bármelyik nőt megkaphatnám a világon és nem kéne szenvednem egy miatt aki még mindig egy másik srácot szeret. Nincs kedvem nekem most Elena szerelmét úgy megszilárdítanom, hogy féltékenyé teszem, különben is az Elena módszere. Elkapkodtuk? Elkapkodtuk? mi ez a többes szám már megint! Ő választott oda adtam mindenem neki erre meg már én is hibás vagyok, ezt már nem tudom engedni. -Szeretsz? Nem tudom elhinni azt, hogy titokban akartad keresgélni Stefan-t. El sem hiszed mennyire fáj ez nekem. Elárultnak érzem magam most! Válaszoltam oda neki és dőltem hátra az ágyra, kezemet a fejem alá raktam, hogy kényelmes legyen az ittlét, ameddig még itt vagyunk. -Elég volt a veszekedésből. Ha ember lennél csak egy igézéssel el is tudnám intézni ezt a veszekedést.Fogtam meg a kezét és húztam magamra.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyHétf. Szept. 16, 2013 3:49 am

Damon & Elena

Úgy látszik Damon sem nyugodtabb vérű nálam, így ez a kis fellángolásom vitába torkollott. De nem érdekel... úgy kell neki. Köpni nyelni nem tudtam arra amit mondott. Végül odajön hozzám az ágyhoz és rám mászik. A szemembe néz, de én félrenézek... egészen addig míg meg nem szólal. Erre már nem tudtam nem egyenesen a szemeibe nézni. Egy pillanatig csönd... haboztam. Nem tudtam mit mondjak. Olyan buta... Karommal átöleltem a hátát és magamhoz öleltem. - Sajnálom, ha megbántottalak... eszem ágában sincs szakítani veled... De annyi kifogást keresel, hogy ez a szakítás létrejöhessen... hogy azt gondolom... talán te nem akarod ezt igazán. - suttogtam a fülébe, majd elhúzódtam alóla, hogy felülhessek. - Ha ez az egész... nem olyan ahogyan képzelted... akkor kérlek mondd meg és ne kifogásokat keress ellenem... Damon. - folytattam. Mindenben azt látja, hogy én már nem őt akarom... megcsalom... - Másrészről... Meg kell értened, hogy Stefan a barátom... Ez nem fog megváltozni attól, mert beléd vagyok szerelmes. Ő sosem kérte, hogy ne viseljem a gondodat, hogy ne érjek hozzád... Fogd már fel, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb... - haraptam idegesen az alsó ajkamba. Talán nem ez volt a legmegfelelőbb példa, de egyszer ki kell mondanunk. - Lehetséges, hogy kissé elkapkodtuk a dolgokat... Talán meg kellene tanulnunk ilyen téren is bízni egymásban... mert én úgy érzem nem hiszünk egymás szavaiban. - úgy ahogy én félek Damontól, hogy elhagy... hogy csak játszik velem. Úgy ő is ugyanúgy fél, hogy szakítok vele. Ujjaim a tarkójára siklottak... - Nagyon szeretlek... Mindennél jobban... Bármikor meghalnék érted... de ha elhinnéd amit mondok, akkor most nem vitatkoznánk... - néztem az ajkait. Olyan szép formásak voltak. Itt ül előttem ez a férfi... akivel leszeretném élni az életemet... de úgy látszik a vámpírkapcsolatok sem felhőtlenebbek, mint az emberiek.

Damon Salvatore
Damon Salvatore
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyVas. Szept. 15, 2013 7:13 am

Damon-Elena

Teljesen berágott rám Elena. Most még pityeregni is elkezdet. Egy lánnyal se volt ilyen nehéz dolgom mint vele. A mondatom miatt amit felé idéztem még meg is lökött és azt hangoztatta, hogy "nem beszélhetsz velem így". Elena folyton a szakítás felé akarja húzni a dolgot, vajon tényleg ezt akarja? Azt akarja, hogy szakítsunk és aztán azt kapjam vissza, hogy a viselkedésem miatt lett a vége. Ha ez kell neki megadom, de vállalja a következményeit is mert lesznek. Mert ugye lesznek, vége a nem gyilkolásnak, vége a jó pofizásnak. -Nyugodj leee. Meresztettem oda a szemem és húztam el a szavakat. Mert megint félre érti a dolgokat, és legalább kiderült az a helyzet! Hogy szakítani akar mert arra megy ki a játék. Csak hallgattam és néztem rá, ahogy könnyes szemmel sorolta fel mi a hibám, mi a baj velem, és hogy nem vagyok elég jó a számára.
Féltékenységi roham? Nem bírtam szó nélkül hagyni. -Már megbocsáss de nem én hazudom bele a másik arcába, hogy nem érzek semmit más iránt. De azért titokban keresgéltettem Stefant, a szőke ribanc barátnőddel! Ez neked a szerelem? Hogy azt mondod amiről nem tud Damon az nem is fáj neki! Matt mondta el mielőtt megkérdeznéd! Végre arra is hasznát vettem a nyakát, hogy hallgatózón, nem csak arra, hogy kitekerjem. Válaszoltam oda hosszas prédikálás útján vissza. Megtudtam azt is és végre teljes lett a kör, a br>
gyógyírt Katherine kapta meg. -Tehetek én róla? Mindig öngyilkos jelöltet játszol. Azért mondtam most is amit, mert majd nem a szemem láttán vesztettelek el. Majdnem meghaltál. Múlt el az indulat és sóhajtottam fel. Mikor Elena megunta az ágyra dobta magát és csak a plafonra nézett. Gyorsan rá feküdtem és meredtem a szeméhez és néztem végig a könnyes arcán. -Mond ki és nézz a szemembe ha szakítani akarsz. Néztem élesen a szemébe morcos arccal.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyPént. Szept. 13, 2013 8:17 am

Damon & Elena

A hangnem amit megütött nagyon nem tetszett. Nem a szavai bántottak, hanem a bennük rejlő mély háttérjelentések. Lehet csak én képzeltem bele őket, de hirtelen elöntött a forróság. A friss vámpírlét átka, hogy minden olyan fokozott. Már jobb, mint mikor csak pár hetes voltam, de még most sem az igazi. Tenyeremmel az arcom elé kaptam. Sírni fogok. De nem akarok. Erős vagyok és nem bőgöm el magamat csak azért mert ilyen lenézően beszél velem. Csak néztem rá a földről. Nagy csönd. De akkor előtört belőlem. Felpattantam és löktem egyet a mellkasán könnyek közt. - Velem te így nem beszélhetsz Damon! - szipogtam ingerülten. Baromi mérges voltam rá. Még csak most vettem észre, hogy a helység szépen be volt rendezve. Hátráltam és leültem az ágy szélére. - Nem megy ez nekem Damon... Nem értem mi van veled....  - néztem rá vörös szemekkel értetlenül. - Annyiszor elmondtam már mit gondolok és érzek, de te állandóan ilyen féltékenységi rohamokat kapsz... Én ezt nem tudom elviselni... Főleg a stílusodat... Miért nem ütsz mindjárt meg? Az sem fájna ennyire... - fájt ahogy beszélt. Talán túlreagálom, de nem érdekel... nem tehetek ellene semmit. Szeretem őt, de ha ő nem tud elfogadni akkor nincs miért tovább erőlködni... - Az ellenszert pedig Katherine kapta, ahogyan mondtam... Lenyomtam a torkán.... De te még ezt sem vagy képes észrevenni... Majdnem otthagytam a fogamat Kath miatt...  - fújtam idegesen. - Hagyjuk Damon... Ebből már semmi jó nem fog kisülni...  - töröltem le a könnyeimet. - Én csak... Szeretlek, de.. - küszködtem magammal. Inkább be sem fejeztem a mondatot csak hátradőltem az ágyon és a plafont néztem. Nem voltam képes többé a szemébe nézni. Nem akarok.

Damon Salvatore
Damon Salvatore
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptyPént. Szept. 13, 2013 7:46 am

Damon-Elena

Nagy nehezen megmenekültünk Silas elől. Sikeresen el is tudtunk jutni e rejtek helyhez. Az ablak szilánkok felhasították a bőrömet de Elena se nézet ki túl jól a szilánkoktól.  Legjobb hely, hogy elbújunk egy időre sőt egy jó időre. A sebeink gyorsan gyógyultak, el sem hiszem, hogy megtudtunk menekülni a.
rohadt varázslása alól. Még jó, hogy berendeztem ezt a helyet nem pedig egy hideg és piszkos pincébe kéne bujkálnunk. Idegesen fel le járkáltam a helységben és azon gondolkodva, hogyan mászunk ki ebből a szószból. A tény az, hogy Elena-ra nagyon ideges volt Silas, mit is mondott miért? Felhasználta volna a gyógyírt? Még is ki a francon? Jó, hogy mindent én tudok meg utoljára. Mondott valami ilyesmit Elena már szinte el is felejtettem annyi dolog ment végbe az elmúlt órában. Elena a földön térdelt és ott idegeskedett vagy 5 percig hozzá se szóltam és rá se néztem. Akkor vettem észre mikor hozzám szólt valami "Hogy értetted" mondattal. -Melyikre gondolsz? Arra, hogy nem hívlak? Azért mondtam hogy tud, ha hívlak akkor az csak Silas lett volna és nem én. De ez még akkor volt érvényben mikor mondtam, hogy menny mert feltartom. Csak hát baromi lassú voltál.  Válaszoltam ingerült és cinikus megjegyzéssel a végén. Majd nem sikerült elvesztenem Elena-t vele együtt az életemet is. -Kin használtad fel a gyógyírt?  Ez a rész még kimaradt. Nagyon érdekelt kin használhatta fel épp akkor zavart meg minket Silas mikor kimondta volna Elena.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:43 am

Damon & Elena

Hirtelen történt minden. Silas felkenődött a falra... Damon pedig a derekamat elkapva ugrott ki velem az ablakon át. Az esés fájdalmas volt. Az üvegdarabok több helyen is megvágták a bőrömet. De nem érdekelt. Úgy is percek kérdése és begyógyul majd. Damonra támaszkodva néztem vissza a nyílás felé, ahol előbb még voltunk. Majd követtem őt valahova. Fogalmam sem volt hova tűnhetnénk el ilyen rövid idő alatt, ahol nem talál ránk az a pszichopata őrült. Végül egy olyan helyre vezetett, ahol még sosem voltam és még a létezéséről sem tudtam. Ez másodpercek töredéke alatt zajlott le, hiszen vámpírsebességgel menekültünk. Egy nyíláson át ugrottunk le a föld alatti helységbe. Lihegve estem a térdemre. A fájdalom amit Silas okozott most kezdtem igazán érezni a hatását. Egy másik nyíláson át egy kis fény szűrődött be, aminek nem igazán örültem. Reméltem, hogy nem fogja észrevenni hol vagyunk. Tenyeremmel végigsimítottam idegesen az arcomon. A sebeim már majdnem begyógyultak. Már csak a mélyebb vágások maradtak láthatóak. - Hogy értetted azt amit mondtál.. Damon? - néztem fel rá a földről idegesen. Még mindig az az egy mondat járt a fejemben. Fel sem fogtam amit Stefanról mondott. Nem is érdekelt annyira, mint amit ő mondott. Damon sokkal fontosabb nekem.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:33 am

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Föld alatti bunker a birtok szélén   Föld alatti bunker a birtok szélén Empty

1 / 1 oldal

Föld alatti bunker a birtok szélén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» A Régi Salvatore Birtok helye

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Birtokok :: Salvatore Birtok-