KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Emmeline + Elena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Emmeline + Elena   Emmeline + Elena EmptySzer. Szept. 18, 2013 1:20 am

Szerintem nem is kell tovább itt maradnod o.O Nyugodt szívvel engedlek el : ) Köszönöm hogy itt voltál *-*
Vissza az elejére Go down

Emmeline Holloway
Emmeline Holloway
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 14.
Reagok : 2
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Emmeline + Elena   Emmeline + Elena EmptyKedd Szept. 17, 2013 4:32 am

Kicsit sok volt a vodkanarancs. A lányok meg én iszogattunk, és hát, én túl sokat ittam! Annyira, hogy épp azt se tudom, hol vagyok. Idevalósi vagyok, és képes vagyok eltévedni. Ez azért elég kínos, azt hiszem. Merre lakom? Messze. Közel. Közelmessze. Szerencsére egyedül vagyok. Vagyis, mintha követne valaki. Totál olyan érzés. Megszólaljak? Jobb nem, a végén egy vámpír. Nem akarom elriasztani. Én is olyan akarok lenni, mint ő, ha tényleg róla van szó. Folytatom az utamat, mintha pontosan tudnám, merre is tartok.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Emmeline + Elena   Emmeline + Elena EmptyHétf. Szept. 16, 2013 6:55 am

Tehát :)essünk gyorsan túl rajta Smile A játék nem olyan nehéz. Rengeteg példát láthatsz rá az oldalunkon. : ) Ha bármiben kérdésed lenne szívesen segít neked bármelyik admin köztük én is. Csak dobj meg minket egy pmel : )
szituáció: Tatiával fogsz játszani : ) gondoltam így izgibb lesz : ) Sötétben egyedül sétálsz az utcán és eltévedtél. Érzed hogy követnek... Tati a nyomodban lesz Rolling Eyes 
Te kezdesz Smile

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Emmeline + Elena   Emmeline + Elena Empty

1 / 1 oldal

Emmeline + Elena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» Emmeline Holloway
» Elena Gilbert
» Katherine + Elena
» ♚ Elena Gilbert alkotásai ♚

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Szerepjáték Tanoda :: Oktatósarok-