Tárgy: Re: Emmeline Holloway Hétf. Szept. 16, 2013 6:46 am
Elfogadva!
Azért mert..
ELFOGADVA! Igen látszik a tapasztalathiány de semmi gond. Azért vagyunk, hogy segítsünk neked.^^ Foglalj avatart és mehetsz is játszani. De azért beraknálak egy játék erejéig az oktatósarokba, hogy megtapasztald milyen is egy szerepjátékos oldal. : ) Nyitok egy topikot a nevünkkel és majd oda válaszolj : )
Emmeline Holloway
Human
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 14.
Reagok : 2
Kor : 30
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Emmeline Holloway Hétf. Szept. 16, 2013 5:53 am
Emmeline ♚ Holloway
Átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű lány. Szeretek kutakodni, színész akarok lenni egy napon.
Név:Emmeline Holloway Születés:1994 november 9. kor:19 leszek Faj:Ember Jellem:Kedves, megértő, intelligens, ugyanakkor időnként harcias, néha hisztis lány vagyok. :D
Tehát...
1994 november 9én láttam meg a napvilágot. Mystic Falssban születtem, itt is éltem. Apa háziorvos, anya pedig... vámpírvadász. Úgy nevelt, hogy soha ne tudjak róla, de egy napon véletlenűl belebotlottam egybe. Anya megölte, aztán elmesélte nekem a dolgokat. Akkor voltam 15 éves. Bár soha nem vallanám be anyának, érdekelnek a vámpírok, a halhatatlanság, az ígézés, és egy napon én is közéjük akarok tartozni. Addig is igyekezem normálisan élni, ismerkedni, olyan hivatást tanulni, ami késöbb jól jön. Mint a színészet, arra bármikor szükségem van vámpírként. Voltak pasijaim, vannak barátnőim, de egyik sem érdekel. Az álmom egy csinos, csinos vámpír... Nagyon sajnálom, de nincs még valami sok tapasztalatom.