KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Emmeline Holloway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Emmeline Holloway   Emmeline  Holloway EmptyHétf. Szept. 16, 2013 6:46 am

Elfogadva!

Azért mert..
ELFOGADVA! Igen látszik a tapasztalathiány de semmi gond. Azért vagyunk, hogy segítsünk neked.^^ Foglalj avatart és mehetsz is játszani. De azért beraknálak egy játék erejéig az oktatósarokba, hogy megtapasztald milyen is egy szerepjátékos oldal. : ) Nyitok egy topikot a nevünkkel és majd oda válaszolj : )
Vissza az elejére Go down

Emmeline Holloway
Emmeline Holloway
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 14.
Reagok : 2
Kor : 30
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Emmeline Holloway   Emmeline  Holloway EmptyHétf. Szept. 16, 2013 5:53 am

Emmeline ♚ Holloway

Átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű lány. Szeretek kutakodni, színész akarok lenni egy napon.

Név:Emmeline Holloway
Születés:1994 november 9.
kor:19 leszek
Faj:Ember
Jellem:Kedves, megértő, intelligens, ugyanakkor  időnként harcias, néha hisztis lány vagyok. :D

Tehát...
1994 november 9én láttam meg a napvilágot. Mystic Falssban születtem, itt is éltem. Apa háziorvos, anya pedig... vámpírvadász. Úgy nevelt, hogy soha ne tudjak róla, de egy napon véletlenűl belebotlottam egybe. Anya megölte, aztán elmesélte nekem a dolgokat. Akkor voltam 15 éves. Bár soha nem vallanám be anyának, érdekelnek a vámpírok, a halhatatlanság, az ígézés, és egy napon én is közéjük akarok tartozni. Addig is igyekezem normálisan élni, ismerkedni, olyan hivatást tanulni, ami késöbb jól jön. Mint a színészet, arra bármikor szükségem van vámpírként. Voltak pasijaim, vannak barátnőim, de egyik sem érdekel. Az álmom egy csinos, csinos vámpír...
Nagyon sajnálom, de nincs még valami sok tapasztalatom. Embarassed 

Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Emmeline Holloway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» Emmeline + Elena

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás :: Elfogadott Karakterlapok-