Kiszállni? Nem... Most nem akarom meggondolni magam, nem akarok várni, azonnal azt akarom, hogy az enyém legyen. Persze ez tőlem igen furcsa, hiszen nem vagyok ilyen... Vagy talán mégis, de nem ennek élek. Sosem tettem. Mégis Tatia valami különös érzést vált ki belőlem. Ahogy beindítom az autót, valami végtelen nyugalom tör rám, megnyugtat, ahogy a motor halkan dorombol, megnyugtat, ahogy a pedálra téve a lábam én irányítom az egész járművet. Valami, amit én irányítok, ha már az érzéseimet képtelen vagyok. Képtelenség, és ez néha feszültté tesz, ahogy most is. Lopva pillantok a nőre, aki mellett egykor a jövőmet terveztem el. Titkon azt kívántam, bár enyém lett volna az a gyermek, akit a szíve alatt hordott, de sosem kaphattam meg őt, sosem lehetett volna az enyém az a gyermek. - Egy kávét, vagy egy bort esetleg? - Szólalok meg, mikor megérkeztünk egy külvárosi kis házhoz. Én vettem, ez az én kis magán "rejtekhelyem", ha magányra vágyom. Persze időm nagy részét a családi rezidenciát töltöm, de néha nem árt elrejtőznöm a világ elől. Néha kell. Kis lakás szoba, konyha, fürdő. Nekem nem kell több. Tatiára pillantok, és a vágyaim ismét felélednek, de nem akarok nekirontani, nem akarom elrontani ezt az egészet, amit most érzek...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 4:56 am
Tatia + Elijah
Tudtam mire megy ki a játék. Egy csendesebb és nyugodtabb hely. Mintha ez nem az lenne. Néztem, ahogyan feláll és kifizeti a kávéját. Majd elsétál a nem messze parkoló autójához. Engem néz. Én csak ülök és elmélyülten gondolkodom. Vajon mennyire okos ötlet vele tartani? Nem vagyok kis lány... tudom mit akar. De nem vagyok benne biztos, hogy én is ezt akarom e. Nem arról van szó, hogy nem szeretném eléggé. Nem is arról, hogy nem akarom odaadni magamat... csak egyszerűen nem akarom veszélybe sodorni önmagamat. Minél tovább megyünk, annál nehezebb lesz kiszállni, ha meggondolja magát. Végül felállok és odasétálok hozzá. - Menjünk... - mondom a szemébe, majd beszállok az autóba. Ha egyenesen Klaushoz visz, akkor sem tudok mit tenni. Akár most innen is simán elcibálhatna oda hozzá. Sokkal erősebb nálam. De próbálok nem ezekre gondolni. Arra akarok gondolni amit tenni fogunk és a továbbiakról.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 53
Kor : 1082
City : New Orleans
Munka : Még mindig hihető a történész alibi...
Humor : Original...
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 4:43 am
Tatia előhozott valamit belőlem. A fiatalkori meggondolatlanságom, amit elfelejtettem, el akartam felejteni, visszatért. Nem is akarok ezen gondolkodni. Nem ismertem annyira Tatia-t, mint szerettem volna, de most ez valahogy jelentéktelennek tűnik ebben a pillanatban. Csak ismét a csókját akarom érezni, fel akarom fedezni a testét, melyet soha nem tehettem meg, közel akarom érezni magamhoz, ahogy soha nem tehettem meg. - Van kedved megbeszélni ezeket máshol, egy nyugodtabb helyen? - Kérdezem, és egy időre visszatért a magabiztos rideg álarcom, hogy gondolkodhassak. Hogyan tovább? Tőlem kérdezi, mikor nekem fogalmam sincs erről... Vagyis van. Felejteni akarok, és emlékezni is a múltra, mely már elmúlt, de talán Tatia visszaadhat belőle egy kicsit. Kegyetlen dolog? Lehet... Biztos. Fizetek a kávémért, majd felállok, és elindulok az autóm felé, tekintetem kérdőn pillant vissza, majd bevárom, nem parkolok messze. Alig száz méterre onnan... Tatiára bízom, hogy velem tart, vagy inkább elmenekül...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 4:17 am
Tatia + Elijah
Megcsókol. Hallom a szavakat...amiket mond. De nem az agyamba, hanem a szívembe égtek bele. Túl könnyen adtam magamat. Túl könnyen mentem bele ebbe az egészbe. Nem lehet ilyen egyszerű. Az élet sosem volt egyszerű. Mindig is küzdenem kellett mindenért. De a szerelem... az más volt. Sosem tettem nagyobb erőfeszítést, hogy megkapjam azt, akit akartam. Ahogy most sem. Nem hittem el, hogy Elijah még mindig akar engem. Ez nem lehet valóság. A vér felforrt. Akartam őt. Karjaimat a teste köré fontam. Ismer engem. Nem mondaná ezeket a szavakat, ha nem lennének igazak. Nem törne össze. Ő nem olyan. Ezzel vigasztaltam tudatomnak azt a felét, amelyben kételyek támadtak ezen szavak iránt. - Hogyan tovább? - suttogtam ajkaira.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 4:03 am
~Bár őszinte lehetnék veled...~ Suhan át e kósza gondolat gondolataimba, de nem akarom, hogy ezt lássa, én csak... Felejteni akarok, nem akarok semmire sem gondolni, csak erre a pillanatra. Tatia mindig is kedves lány volt, és őszinte, bár mai fejjel ismét kétely ébred bennem, melyet el akarok űzni, de itt van, és egyre erősebb. Hirtelen ölelem magamhoz, s mikor elengedem, látom a könnycseppet. Szavak, melyeket mindig is hallani akartam, és a szívem szakad meg, hogy most végre hallhatom. Gyengéden törlöm le a könnyét, mely majdnem kettészántotta arcát. - Ahogy ember, és vámpír sem tette még... - Ez a válaszom a kérdésére, s szavaim bennem is tudatosítanak valamit. Sosem léptem túl még Tatián sem, és a tény, hogy lehet két nőt szeretni igaznak látszik, hiszen most úgy érzem, szeretem őt. - Még mindig... - Kezdek bele, de nem tudom befejezni, mert a vágy, hogy érezzem az ajkait, erősebb, s ismét szenvedélyes csókkal jutalmazom őt. - ...szeretlek... - Suttogom elhaló hangon, de ismét csókolom, kezem a hátát fedezi fel. Szavaim őszinték, de egyben hazug szavak is, bár ezt most nem akarom beismerni...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 3:40 am
Tatia + Elijah
Felejteni akarok, majd ismét emlékezni... Nem értettem ez mit takar... Velem akarja elfelejteni Katerinát? Ezt nem teheti... Abba belepusztulnék. Nem vagyok elég erős. Sosem voltam erős személyiség. Könnyen összeroppanok. Homloka az enyémhez ér...az egész testem libabőrös lett. Belebizserget az érintésébe. Leül és az ölébe húz. Aztán megszólal. A kérdésére valami végigvillan a tekintetemen. Két kezem közé fogom puha arcát. Tekintetem megenyhül. - Mindig... örökkön örökké... - súgtam elhaló hangon. - Az életemnél is jobban... - tettem hozzá. Szemembe könnyek gyűltek. Forróság kerít hatalmába. Az érzések megrohamoztak. Elmosolyodok és szégyenkezve törlöm le az első könnycseppet, ami végigszáguld az arcomon. - Sajnálom... Én csak... tudod milyen vagyok. - mondtam zavaromban. Nehéz az érzelmeimről beszélni, mégis kimerem mondani őket és ez megvisel. Olyan törékeny vagyok és annyi érzést kellett magamba fojtanom. - Te szerettél valaha? - kérdeztem vissza könnyes szemekkel.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 3:13 am
Az érzelmeimmel semmi sincs rendben. Szeretek egy nőt, most mégis Tatiát csókolom, és szorítom magamhoz. Jelen helyzetben úgy érzem, hogy most ő kell nekem. Őt akarom, érezni a csókjait, érezni a teste közelségét, a bőrét a bőrömön. Nem tudom, hova ment a józan eszem, de most nem akarok ezen gondolkodni. Megszakítja a csókunkat, tekintetem kitisztul, szólni akarok, de inkább csak becsukom ajkaim, mert amit hirtelen mondani akartam, az nem lett volna helyénvaló. Ujjaim az arcát érintik gyengéden, és elveszek a tekintetében. - Felejteni akarok, majd ismét emlékezni... - Suttogom alig hallhatóan, majd homlokára adok egy csókot, lágyan cirógatom a nyakát, és valami rég elfeledett vágy kezd feléledni halott testemben. Érzem, hogy nem helyes, amit vele teszek, de nem akarok semmivel törődni. - Akarlak - Suttogom, s bár a szó igaz, én mégsem neki akarom ezt kimondani, mégsem vele akarok lenni... majd lehunyom a szemeim, és a homlokának támasztom a sajátom. Itt és most őt akarom, habár tudom, hogy nem vagyok őszinte, mindebből ő semmit sem sejthet. A tekintetét keresem, bár pillantásom akaratlanul siklik ajkaira vissza. Amíg ő el nem lök magától, addig ki akarom élvezni a pillanatot, mikor azt érzem, hogy fontos vagyok, mikor elhihetem, hogy boldog lehetek, habár tudom, hogy ez csak egy hiú ábránd... Leülök végül, és magam mellé húzom lágyan, és ismét rá nézek. Tekintetem nagyon kevés érzelmet sugall, egy részét észre sem veszem. Légvételem szaporább, mikor kicsúszik egy kérdés ajkaim közül. - Szerettél valaha? - Tudnom kell, tudni akarom, hallani akarom az igazságot, mely ezer éve feledésbe merült. Nem volt alkalmam soha megkérdezni erről, és bármi lesz a válasza, el kell fogadnom. Most azt kívánom, bár hazudna, bár ismét érezhetném az ajkait. Érezni akarom őt, és nem érdekelnek a következmények...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Szer. Szept. 11, 2013 2:46 am
Tatia + Elijah
Újra magához húz és ismét összeért az ajkunk. A szívem iszonyatosan gyorsan vert. Mikor ismét elváltunk egymástól kissé kapkodva vettem a levegőt. - Mondj valamit... - néztem egyenesen a szemébe. Azt akartam, hogy mondjon valamit. Eddig semmit nem mondott, csak tárgyilagos kérdéseket tett fel nekem. Hallani akarom mit gondol.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Kedd Szept. 10, 2013 6:34 pm
Őszintén, fogalmam sincs, hogy mit csinálok, és ezt miért teszem, de jóleső érzéssel áraszt el. Egy kicsit visszaránt a múltam azon részébe, melyet soha nem akartam, hogy véget érjen, de mint minden, az is véget ért. Mégis érzek még számomra is reményt, melyet ez a csók vált ki, ám hamar megszakítom, de ő hevesen visszacsókol, és a hajamba túr. Elnézést kér, de mutatóujjam az ajkaira siklik, ezzel némítva el őt. - Sose bánd, amit megteszel, csak azt, amit nem - Suttogom elhaló hangon, és magamhoz szorítva csókolom meg újra. Most ő kell nekem. Kegyetlen kihasználás ez, de felejteni akarok, és ebben talán Tatia is segíthet... Most erre van szükségem, egy kis kikapcsolódásra, emlékezésre és végül feledésre. A kívülállók csak két szerelmest látnak, semmi többet, mint két szerelmest, de az igazság távol áll ettől. Jelen pillanatban magam sem tudom mit érzek... Egyenlőre nem is akarom tudni, csak át akarom adni magam az érzésnek, amit Tatia vált ki belőlem... Szeretnék boldog lenni legalább egy napra...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Kedd Szept. 10, 2013 3:04 am
Tatia + Elijah
Menni akartam. Éreztem, hogy nincs nekem itt jó helyem. De akkor hirtelen olyan dolog történt, amire nem számítottam. Elijah felpattant és a két keze közé fogta az arcomat. Az amit mond mélyen a szívembe mar. Nagyon tetszett és egyszerre nagyon is fájt. Kezemet a kézfejére csúsztatom. Ne kérje, hogy maradjak. Túlságosan szeretnék itt maradni. De akkor sosem állhatok bosszút az anyján. Nem ölhetem meg a tulajdon anyját, ha közben Elijahval vagyok. Az nem én lennék. - Ne.. - nyögtem elhalóan, amikor közelebb hajolt felém és az ajkunk összeért. Rövid volt és nagyon nagyon szenvedélyes. Bocsánatot kér, de nem eresztem. Elkapom a nyakát és újra magamhoz húzom. Az ajkaira tapadok. Éheztem rájuk. Annyi év után. Annyi vágyakozás. Eltűrni, hogy az én testemmel lássam együtt mégsem az én lelkemmel. Borzasztó! Mohó vagyok és nem tudom csillapítani a vágyaimat. Akartam őt. Beletúrtam a hajába, majd mikor vége lett, elhúzódtam tőle, de nem túl messze. - Én... én sajnálom. - suttogtam magam elé. Sosem voltam valami nyugodt vérű. Ha valamit akartam megtettem. De talán ez nem volt fair tőlem, még ha ő kezdte is.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Hétf. Szept. 09, 2013 6:31 am
Felkavart. Mindemellett meg akartam őrizni a hidegvéremet, de össze vagyok zavarodva. Az álcámat egyre nehezebb fenntartani. Talán még mindig szeretem? Azt mondják, ha valakit egyszer szeretsz, örökké az életed része marad. Ezen állítás igaznak bizonyul. Hirtelen rá kell ébrednem, hogy a szavak amiket mond, mintha az én szavaim lennének... Elveszettnek érzem magam, ám ezt senki nem láthatja rajtam. Katherine árulása összezavart, és most, hogy látom Tatiát, valami újat érzek, vagy talán a régi érzéseim jöttek vissza? Nem tudom, mit is érzek ebben a pillanatban. Elmenni? - Ne menj... - Suttogom elhaló hangon, de ő biztos meghallja, tehetetlenül ülök a helyemen, a keze után nyúlok, meg akarom fogni, de képtelen vagyok rá. Visszafordul, közel hajol, megérint. Az érintése hatására még jobban megrohamoznak az érzelmek, felállok, és kezeim közé fogom az arcát. - Kérlek ne hagyj most itt... így... - Emlékek szabadultak fel, a találkozó hatására, eddig azt hittem, hogy már nem szeretem őt... De Katherine-t is szeretem, mégsem lennék képes neki megbocsájtani... De itt és most Tatia jelenléte valamit megváltoztatott. Hirtelen cselekszem, magam sem fogom fel hirtelen, ahogy közelebb hajolok, ahogy ajkaim az övét érintik, majd megcsókolom. Rövid, de szenvedélyes csók. Egy lépést hátrálok magamon is meglepődve. - Sajnálom, nem akartam... - Súgom, de tekintetem az ajkaira csúszik ismét...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Hétf. Szept. 09, 2013 3:19 am
Tatia + Elijah
- Elbúcsúztam tőle is...De előbb tőled...- néztem mélyen a szemeibe. Mindenképpen először tőle akartam búcsút venni. Máig nem tudom, hogyan szerethetek egyszerre két embert... bár Klaust inkább a testi szórakozások miatt... Elijah egy érzelmes ember és egyszerre kőkemény. A személyisége elnyűgöző. De úgy látszik megváltozott. Most nem az az Elijah ül velem szemben, aki akkor volt. Esther kis atrakcióján meg sem lepődök. Az a boszorka semmit sem változott. - Mondd csak Elijah... miért nem szaladsz és árulsz be a bátyádnak? - vontam kérdőre. - Ha ennyire haragszol azért, amiért otthagytalak titeket... akkor miért nem mész és árulsz be neki? - vetettem fel a témát. Igaz nem vagyok hasonmás, mert önmagam hasonmása vagyok, de akkor is ugyanolyan értékes vagyok, mint a másik kettő. - Elijah... én... nem akarom, hogy tovább folytassuk ezt a beszélgetést. - nyögtem ki. A hangom többször is elcsuklott a mondat közepénél. - Nem is tudom miért árultam el magamat... - pattantam fel a székről. - Én csak... én csak... azt akartam, hogy végre lássanak... tudják, hogy ki vagyok....tudjad...ki vagyok. - pontosítottam. Az egész csak egy köntörfalazás volt. Azt akartam, hogy Elijah megtudja élek. Azt, hogy a karjaiba kapjon és megöleljen. Persze ez elég gyerekes gondolat volt tőlem. Elhagytam őket, de csakis a gyermekem miatt. Aztán... pedig meghaltam értük. De ez nekik nem jelent semmit. Csak azt látják, hogy eltűntem a fenébe, majd Esther engem használt fel a varázslathoz. - Sajnálom... - indultam el, de még megálltam, hogy kezemmel megfogjam óvatosan az állát és magam felé fordítottam, hogy felnézhessen rám. - Félek. - haraptam az alsó ajkamba, majd elkaptam róla a tekintetemet. Tudom, hogy a dolgok kezdenek iszonyatosan komollyá válni. Itt van Silas... a hasonmásom újra ember a másik pedig vámpír. De az én vérem sokkal erősebb és értékesebb, mint az övéké, hiszen ezzel lett megkötve a varázslat. Már nincs hova bújni... Sóhajtottam egyet. - Nem tudom mit gondolsz, de azt látom, hogy itt nem szívesen látnak - fintorogtam. Tényleg nem így képzeltem el a dolgot. Túlságosan eleven a fantáziám.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Vas. Szept. 08, 2013 6:34 pm
Tatia... Felrémlik a nap, mikor megismertem, majd a nap, mikor esélyt sem adva hagyott egyedül. Láttam, ahogy Klaus-szal bemennek utána az erdőbe. Tudtam, hogy őt választotta, most meg azt mondja, hogy vele is megszakított minden kapcsolatot? Nem tudok hinni neki... Miért is nem tudok hinni senkinek? Nem tudom már pontosan, de nem is akarok. Kétkedőn pillantok rá, mikor megérintem a kezét, de le kell ülnöm, mert félek, a talaj kicsúszik a lábam alól. Mély lélegzetet veszek, és kortyolok a kávémból, ettől sokkal jobban érzem most magam. Ködös, de mégis nyugodt tekintettel pillantok fel a nőre. - És ha mindez tegyük fel igaz, hogy hihetnék neked? Hisz rögtön utána Klaus-szal mentél az erdőbe Tatia... - Persze meghallom a többi szavakat, hogy anyámat keresi, hogy tudja, hogy él., tekintetem elkomorodik, rideggé válik, ahogy arcvonásaim is megszilárdulnak. - Nekem nincs anyám, csak Esther... És fogalmam sincs merre van, és mit csinál, de addig nm is érdekel, amíg meg nem próbál ismét ölni minket... - Árulok el egy kicsivel többet, mint kellene, de nem érdekel, ez nem olyan hatalmas titok, amit ne mondhatnék el... És hogy mit érzek most? Nem tudom... Minden zavaros és semmi sem tiszta sajnos... Nem látom át a helyzetet, és bármennyire próbálom kiiktatni, nem megy... Valami nem hagyja...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Pént. Szept. 06, 2013 3:06 am
Tatia + Elijah
Kíváncsian figyeltem vajon mit fog szólni a történethez. Aztán hirtelen... az ujjai az enyémekhez érnek és megfogja a kezemet. Az alsó ajkamba harapok. Olyan régóta nem ért hozzám. Annyira hiányzott az érintése. Szinte felperzselt ez az aprócska dolog. Többet akartam... most, de ő csak visszaült a székre és valamiért felvette rideg álarcát. Megvonva a vállamat ültem le szembe vele, vissza a helyemre. Mintha a levegő is hűvösebb lenne az érintése nélkül. Szinte már fáztam. - Láttál. Csak nem tudtad, hogy én vagyok. - vontam vállat. Tudtam, hogy nem pontosan ilyen értelemben kérdezte, de nem akartam, hogy úgy jöjjek ki a dologból, mintha egészen idáig bújkáltam volna. Mert ilyesmiről szó sem volt. - Nem akartam, hogy tudjátok élek. Nem tudok megbocsájtani Esthernek. Amíg nem álltam bosszút addig semmiképpen nem akartam visszatérni az "élők" sorába. - formáltam idézőjelet az ujjaimmal. - Ha akkoriban visszatérek... biztosan újra... - rátokhajtok vagy ti rám. Valahogy így fejeződött volna be a mondat, de nem mertem kimondani. Elijah már biztosan máshogy néz rám. Ott volt neki Katerina... Talán én voltam az első szerelme, mégis ott volt neki Katherine... Nekem még mindig csak ők vannak. Nem volt más és nem is lesz. - Szóval.. tudod... - néztem rá mélyen a szemébe. - Ha ez megtörtént volna, akkor mégsem ölhettem volna meg a saját "anyósomat".... - nevettem el magamat zavaromban. - De sajnos... Nem sikerült a nyomára bukkannom a bestiának. - vontam vállat. - Te tudod hol van? - kérdeztem óvatosan. Már elég régóta keresem a banyát és sehol nem találom. Nagyon jól tudja, hogy hogyan kerüljön el engemet.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 11:54 pm
Meglepve hallgatom szavait, bár értelmük sokkal lassabban jut el hozzám. Tatia hogy élhet? Képtelenség. Azt mondták meghalt. Láttam a testét, láttam, ahogy eltemették. Bolondnak érzem magam ebben a jelen helyzetben, hiszen csak nézek, állok, és hallgatom a magyarázatát, ahogy anyám elbánt vele, de egyelőre szólni nem tudok, mintha elment volna a hangom. Mintha nem is velem történne ez az egész. - Te nem lehetsz... Pedig mégis itt vagy - Sóhajtok egyet ridegen, miközben akaratlanul is megfogom a kezét. Azt a kezet, mely ezer éve simogatott, majd ellökött magától. A kezet, melyért mindent megtettem volna, most viszont nem tudom, mit is érzek igazán. Katherine árulása darabokra törte a lelkemet, most mégis vágytam egy érintésére, egy csókjára, ehelyett a múlt köszön vissza, és ránt magával. Hagyom magam, de mégsem. Elengedem a kezét, és visszaülök az asztalhoz. A kávém rég kihűlt de muszáj innom belőle. - Miért nem láthattalak ezidáig? - Kérdezem nyugodt hangon, nyugodt tekintettel. Csak semmi érzelem, nem hagyom, hogy bárki láthassa, nem adok támadási felületet senkinek...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 3:10 am
Tatia + Elijah
Hirtelen megváltozik az arckifejezése. Mintha valamit keresne bennem. Én csak csöndben vártam. Ijesztő volt az a csend ami körbevett minket. Nem szeretem a csendet. De akkor kimondja a nevemet és elmosolyodom. Úgy látszik mégsem olyan lüke mint hittem. - Sosem haltam meg. Vámpírrá változtam veletek együtt. - mondtam óvatosan. Lehet ez egy kissé sok információ így egyszerre a számára. - Terhes voltam... - nyeltem egy nagyot. Kissé furcsa volt kitálalni. - Bár ezzel nem mondtam újat. - elmosolyodtam. - Aztán leléptem. De a szülés után anyátok felkeresett és azt akarta, hogy én legyek az áldozat... aki a vérét adja a varázslathoz. Azt mondta ettől erősebbé váltok majd és segíthetek nektek. Hátrahagyva a gyermekemet vakon követtem a banyát. Aztán már csak arra emlékszem, hogy vámpírként ébredek egy szekéren, ami éppen a kikötőhöz vitt, ahol felakartak pakolni egy Európába tartó hajóra. - forgattam a szemeimet. - Anyátok jól átvert! Arról nem volt szó, hogy meg fogok halni. És... a gyerek... - valami mintha a torkomon ragadt volna. Ezekről a dolgokról még senkinek sem meséltem. - Anyátok egy álszent boszorka! Gyűlölöm! Összetörtem a szíveteket és ezt nem bírta elviselni... hogy az ő pici fiai szenvednek. - nyeltem egyet. A tekintetemből csak úgy sugárzott a gyűlölet. - Szerencséje, hogy azóta nem láttam, mert a nyaka nem maradna sokáig a helyén ha találkoznák vele. - szitkozódtam, majd a homlokomhoz emeltem a tenyeremet. Sosem voltam valami nyugodt vérmérsékletű ha a bosszúról volt szó. Bár a szám mindig is nagyobb volt, mint az öklöm.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 2:54 am
- Rájönne? - Már semmit sem értek. Ezidáig szentül meg voltam győződve arról, hogy Katerina ül velem szemben, most viszont... Most viszont kételyek kerítenek hatalmukba, s bár a zavartság arcomra nem ül ki, tekintetem legmélyén észrevehető, ha jól figyel az ember. Ahogy beszél, a hangja, a külvilág tompább lesz, mintha víz alatt lennék, s bár hallom a szavakat, nézem az ajkát, ahogy formálja azokat, mégis... Jelentésük elvész a semmiben. Mintha egy 180 fokot fordulna a világ, mintha minden megváltozott volna. Fülem zúgása egyre enyhébb, már hallom is az utolsó szót... "...eltűnök." Erre a szóra ránézek, és akaratlanul is egy név csúszik ki ajkaim közül. - Tatia... - Mintha kívülállóként figyelném az eseményeket, arcom mégis határozottságról árulkodik. Felállok, és úgy nézek vissza rá. Pár lépést tennék, de képtelen vagyok, csak állok hűvös tekintettel, és onnan nézem őt. - Lehetetlen, láttam, amikor meghaltál... - Mondok csak ennyit megfáradt hangon...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 2:40 am
Tatia + Elijah
- Tettem? - suttogtam magam elé. Persze nem akartam közbeszakítani. Vajon mit tett Katherine? Erre nagyon kíváncsi voltam. Úgy tudtam Elijah lépett le és hagyta őt ott. Mondjuk nem tudhatok mindenről. Én csak a távolból figyelem az eseményeket és ha közel is kerülök akkor sem minden pillanatban lehetek ott. Két hasonmás már feltűnő egy helyen. - Nem tehetem... Ha Klaus rájönne, hogy élek biztosan nem sokáig maradnék ebben az állapotban. - gondolkodtam hangosan. Nem, ez nem jó ötlet. Klaust jobb elkerülni úgy egy kilométeres távolsággal. Mindenkinek jobb ha mi nem találkozunk, főleg nekem. Viszont Elijah más tészta. Őt nagyon könnyű lóvá tenni. - Úgy fájt a szívem érted Elijah... amikor úgy elbánt veled az a nőszemély. Azt hittem jobb lesz félreállni, de most már tudom, hogy visszaellett volna szerezzelek. - néztem mélyen a szemébe. Mindig is elakartam ezt neki mondani. - Persze fogalmad sincs miről beszélek. - néztem félre zavaromban. - Azt sem tudod ki vagyok. - mondtam csalódottan, majd felálltam. - Nem hibáztatlak érte. Régen volt. De azért adok még egy utolsó lehetőséget, aztán eltűnök. - haboztam. A lehetőséget nem neki, hanem magamnak szántam igazából. Fájt, hogy egy évezrede láthatatlan vagyok, vagy a hasonmásaim szoknyája mögé bújok.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 2:26 am
Meglepve vonom fel a szemöldökömet, hiszen ez az, amit pont nem vártam tőle. Sikeresen összezavart, nem tudok elsőre szólni semmit. - Te most komolyan idejöttél hozzám cseverészni, azok után amit tettél? - Kérdezem hitetlenkedve, hiszen ennyire bolond még Katerina sem lehet, vagy talán mégis? Nagyon úgy tűnik. - Azt hiszed, minden rendben van? Hogy majd veled fogom megbeszélni a "nagybácsis" dolgokat? - Kérdezem, majd ismét kérdez Klaus-ról. Hát innen fúj a szél. - Miért nem kérdezed meg magad, hm? Ha Klaus-ról akarsz tudni, ne hozzám gyere, ha ő érdekel, engem hagyj ki belőle kérlek! - Szólalok meg ismét, és mondandóm most kicsit hosszabb, mint előtte, bár most sem kezdek kisregényekbe. Konkrétan semmi érdemlegeset nem mondtam neki. Persze ez rá vall, hogy azt hiszi, ha semmisnek tekint dolgokat, akkor majd el is múlnak, de ez nem így működik a valóságban...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 2:09 am
Tatia + Elijah
Az alsó ajkamba haraptam. Nem tudja ki vagyok. De ez nem is az ő hibája csak úgy szíven ütött a dolog. - Csak megláttalak és gondoltam csatlakozom. - dőltem vissza a széktámlájához. Nagyon szomorú voltam. Végülis nem várhatom el, hogy ezer év után csak úgy észrevegye, hogy nem egy nyomorult kis ribanc vagy egy nyomorék nyúlBéla vagyok. Nem baj Tati! Nincsen semmi gond!- Hogy viseled, hogy keresztapa leszel? - néztem fel rá sértődött szempilláim alól. Fogalmam sincs, hogy mit tudhat a hasonmás és mit nem, most már nem érdekel. Ha így nem jött rá, akkor már nem is fog. Ne is jöjjön rá. Nem is akarom, hogy tudjon rólam. Nem akarok többé az ő életük része lenni. Igaz valaha nagyon szerettem volna, de egy gyermek közbeszólt. Egy olyan gyermek, akinek a létezéséről még nem tudhattam mikor a Mikaelson fiúkkal találkoztam. Akármennyire voltam is szerelmes egy gyermek élete mindennél fontosabb. - És Klaus? Klaus hogyan viseli? - kérdeztem óvatosan. Mindkettőjükre kíváncsi voltam, hiszen Hayley nem adott elég információt az ilyesfajta dolgokról.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 1:58 am
- A nem fogok találgatni melyik része nem volt érthető, Katherine? - Mondok ki egy nevet. A türelmetlenség rá vall, Elena nem ilyen. Ő türelmesebb, és nem könyörögne, hogy találgassak, elmondaná, tehát maradok ennél a választásnál. Több eshetőség nincs. Tatia már évszázadokkal ezelőtt meghalt, tehát őt egyből kihúzhatom a listámról. Ő is csak játszott velem, ahogy Katerina is tette, de valahogy ez utóbbitól sokkal rosszabbul esett. Talán őt jobban szerettem, és szeretem mind a mai napig. Ahogy itt van velem szemben, szívem szerint megcsókolnám, de nem adom meg neki többé azt a lehetőséget, hogy gyengének láthasson, és kihasználhasson engem. Megtette egyszer, kétszer... Talán sokszor, én hagytam magam, mint az áldozati bárány, aki védekezne, de tudja, hogy felesleges. A tekintetét kutatom, melyben régen érzelmek tengernyi sokasága volt jelen, most, mintha teljesen más lenne. Vagy csak én látom bele? Már nem is érdekel. - Mit akarsz? - Hagyja el egy egyszerű kérdés a számat, miközben fogva tartom a tekintetét...
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 1:50 am
Tatia + Elijah
Megforgattam a szemeimet az unott képére. Mekkora egy link alak lett. Felkönyököltem a kis kerek asztallapra és közelebb hajoltam hozzá. A bögréjéből szűrcsőlészik, de ez engem nem zavar. - Gyerünk már! Megadom a lehetőséget. Csak fel kell ismerned. - mosolyogtam játékosan rá. Hihetetlen, hogy nem ismer meg. Mondjuk nem mintha eddig bármikor is felismert volna. Most sem értem miért akarom annyira, hogy rájöjjön ki vagyok. Talán mert még mindig hiányzik? Meglehet. - Elijah! Az Istenért! Gyerünk! - kérleltem türelmetlenül. Sosem voltam valami nyugodt vérű. Én nem fogom felfedni magam, de ha rájön nem tiltakozom. - Elijah kérlek.... - sóhajtottam egyet. A jókedvem kókadni látszott. Talán már el is felejtett. Talán ... már nem is szerepelek a hasonmáslistáján csak az a másik két nő. Katherine vagy Elena... Katherine vagy Elena? Vajon melyik lehet? Nos, egyik sem. Mert én én vagyok és belőlem csak egy van. Talán személyiségre a kettő között állok... nem vagyok valami nagy férfivaló és nem is vagyok egy szent. Inkább féltékeny, kedves, türelmetlen, játékos... odaadó.. Meg még sok szép és jó tulajdonságaim vannak, de valamiért nem jut eszembe több.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Csüt. Szept. 05, 2013 1:34 am
Alku. Mindkét hasonmásból kinézem, hogy alkut akarnak, és igazából nincs kedvem találgatni. - Semmi kedvem kitalálósdit játszani. Úgyhogy áruld el, ki vagy, vagy ez a beszélgetés itt ér véget! - Szűkül össze mindkét szemem, miközben végigmérem a nőt. Két lehetőség van, hogy ki lehet, de úgy érzem kissé berozsdásodtam. Ismerős és mégsem, de egy biztos, nem akarok itt játszadozni. - Tudod semmi kedvem alkut kötni, már nem teszek ilyet... Többé soha Szólalok meg szórakozottan, miközben a bögrém tartalmát lötykölöm. Csak ez után pillantok fel a nőre, akinek a viselkedése inkább Katherine-es, mint Elena-s. Némán pillantok rá, nem vagyok hajlandó több szót szólni, amíg nem tudom, melyik hasonmás van velem szemben.
Tatia Petrova
Ancient Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Kedd Szept. 03, 2013 7:53 am
Tatia + Elijah
Összeszűkült a szemem. Bukta. Sosem voltam valami jó színésznő. De hogy Katherine ember lett ismét. Hogyan? Létezik gyógymód? Éreztem, hogy kiül a meglepettség az arcomra ezen információk hallatán. Talán mégsem vagyok ennyire jól informált, mint hittem. - Lebuktam. - tártam szét a karomat. Ha nem sikerül elsőre, akkor majd második nekifutásra. Higgye csak azt, hogy Elena vagyok. Mivel Elenának képzel így előkel drukkolnom valami fontos dologgal, amiért idáig képes lenne eljönni a nyuszipuszi hasonmásom. - Van egy alkum számodra Elijah. - vettem komolyra. Nem tudtam sokáig tettetni ezt az önkéntesen ártatlan arcocskát. Sosem voltam egy szent. - Ha kitalálod ki vagyok, teljesítem egy kívánságodat. - fordítottam oldalra kissé a fejemet. Tatia Petrova... Egyetlen dolog, amiben eltérek a hasonmásoktól, az a két szép kék szemem. De a kontaktlencse ezt szépen eltakarja. Kíváncsian várom vajon mit fog válaszolni Elijah. - Hmm? - mosolyogtam rá.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Kávézó Kedd Szept. 03, 2013 7:41 am
New Orleans. Még mindig furcsa, hogy itt vagyok, de nem tervezek továbbállni, legalábbis egyenlőre. Itt senki nem lel rám, reményeim szerint, hiszen Katherine-nel is megszakítottam minden kapcsolatot. Nem voltam rá kíváncsi, mégis tudtam, hogy el fog ide jönni. Persze hallottam egyet s mást arról, hogy ő kapta a gyógyírt, de őszintén szólva nem akartam ennek jobban utána nézni. Nem érdekel mit csinál, nem érdekel kit ver át, csak engem hagyjon ki belőle. Bíztam benne, hinni akartam, hogy mi még együtt lehetünk, és mindemellett boldogság is vár, de tévednem kellett ismét. Próbálom kizárni őt a fejemből, mégsem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe. Játék voltam neki, egy eszköz, ahogy egykor Tatia-nak is az voltam, mert neki is Klaus kellett. Feladtam. Legalábbis egyenlőre. Nem akarok érezni, nem akarok semmit, csak a családom mellett lenni. Klaus-t segíteni, hogy visszaszerezzük a városunkat attól az arrogáns, mihaszna Marcel-től, akit a semmiből kotort össze az én drága fivérem. Pedig már akkor is mondtam neki, hogy ne tegye, mert a visszájára fog elsülni, és így is lett. Ennyi év után ismét nekem lett igazam, de nem fogom az orra alá dörgölni, már meguntam. Más, fontosabb dolgok vannak most terítéken, hogy úgy mondjam. Hayley terhes az öcsémtől... Még én sem emésztettem meg, mégis valamiféle kitörő örömmel várom a kis jövevényt, annak ellenére, hogy azt sem tudom, mit kell vele kezdeni. Őszintén nem értek a gyerekekhez, habár halandó koromban mindig is arra vágytam, hogy lehessen nekem is... Léptek zaja, mely felriaszt gondolatmenetemből, bár egyből nem pillantok fel. Vámpír. Mikor rám köszön, és leül, csak akkor pillantok rá. - Ugyan Elena. Mindenki tudja, hogy Katherine nem vámpír... Bár a legutóbbi találkozásunkkor még az volt, azt hiszem, kitörte a nyakad... - Öltöm fel a rideg, mindenki által ismert énemet, miközben végignézek a nőn. - Szóval, miért is állnék ki melletted, hm? - Kérdezem összeszűkült tekintettel, majd nyugodtan kortyolok gőzölgő kávémból.