KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyPént. Szept. 13, 2013 8:24 pm

Pati & Elena

Nagyon sok rossz tapasztalatom van ezzel a kötődéssel kapcsolatban. - Ez akkor sem helyes... Akinek eljött az ideje, azt el kell engednünk... - nyeltem egy nagyot. Nehezemre esett ezt kimondani, de ez így volt. Az élet rendje a halál is... Persze a fiatal életek pusztulását sosem tartottam igazságosnak, de hogy a vámpírsággal akadályozni ezt meg. - Klaus egy rideg vadállat... Gyűlölöm és a módszereit is. - mondtam összeszűkült szempárral. - Viszont... van egy barátom, aki talán tud segíteni a kötelék megszüntetésén... - vetettem fel. Tylernak sikerült és még egy csapat vérfarkasnak... De én ehhez nem értek túlságosan... Talán szólhatnék neki. De hogyan tudnám elérni, ha még Carnek sem sikerült?
Vissza az elejére Go down

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Reagok : 14
Kor : 32
Munka : ♑ éneksnő vagyok
Humor : ♑ csak is a kedvemtől függ
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyPént. Szept. 13, 2013 8:18 pm

Nem volt igaza! Mármint apám nem csatlós, hogy az ő szavaival éljek.
- Apám szívbeteg! Ha nem teszik ezt vele, akkor a következő teliholdkor meghal, mert leáll a szíve.- termesztésen a mosoly már nem díszeleg az arcomon, hanem teljesen komolyan, ámbár nagyon nyugodtan felelek neki. Mert azt hiszem valamit félreértett és nem akarom, hogy emiatt alkosson rólam és a családomról rossz képet.
A mondatom közben pedig a szívószállal kezdek el szórakozni, mivel a hajam pödrését már meguntam...

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyPént. Szept. 13, 2013 8:04 pm

Pati & Elena

Vérkarkas... És azt hiszi még ember vagyok. Ha megtudja, hogy vámpírrá változtam, talán a következő teliholdkor meg is öl majd. Nem erre most úgysem fog rájönni. - Ez miért is jó? Most pedig lehet Klaus kis csatlósa... és egyben vámpír is... Ez nem jó! Ez borzalmas! - tiltakoztam. Ha azt hiszi ez jó, akkor nagyon téved.

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyPént. Szept. 13, 2013 7:52 pm

Haboztam... mert talán mégse volt olyan jó elmondani, hogy miről is ismertem fel. A véréről, a nevéről, a kinézetéről és talán már a kíváncsiságáról is.... Igen, apám pontosan ilyennek titulált egy Petrovát. Egy picit muszáj volt elmosolyodnom is.
- Sajnálom!- mentegetőztem egy kis ideig, majd az egyik kezemmel a számat eltakartam, hogy a mosolyomnak ne adjak rivaldafényt.
- Hogy mi vagyok? Ember, pont úgy mint te. Na jó, azért nem ugyan olyan ember, de ember! Nálam csak épp annyi a "bibi", hogy  teliholdanként négy lábon mászkálok.- vettem kicsit halkabbra a hangomat, mivel  nem publikus információt mondok el Elenának... elég ha csak ő hallja.
- Tudod....- sóhajtottam egy nagyot, hogy újult erővel kezdhessek bele a mondatba.
- én sosem kedveltem Klaust, de segített apámnak. A véredet adva hibriddé vált és így elkerülte a telihold borzalmait.- hebegtem, habogtam el a mondatot, miközben egy útban lévő hajtinccsel szórakoztam.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptySzomb. Szept. 07, 2013 6:45 am

Pati & Elena

Meglepődve néztem a lányra, Pattira. Kellett egy kis idő mire felfogtam, hogy mennyire "híres" is vagyok. - A vérem? - vágtam egy arcot, nem tagadhatom. Egyszerűen annyira borzasztóan furcsán hangzott... A vérem... Visszatérnek a vérfagyasztó pillanatok, amikor Klaus a székhez kötözve szíve a véremet. Összeszorítottam az állkapcsomat. - Nem értem miért...hogyan.. jutottál...jutott hozzá a családod a véremhez... és ez miért is segített... - nyögtem ki végül. - New Orleansba... Remélem nem fogok összefutni néhány régi ismerőssel. - grimaszoltam. Klaus... A hátam közepére sem kívánom azt a jóllakott hibridet. - Mi vagy te? - vontam kérdőre végül. Biztosan nem hétköznapi alak, ha ennyire ismer... és még a véremmel is találkozott. Bár nem akarom elképzelni mit csináltak vele.

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyPént. Szept. 06, 2013 8:31 pm

A kávémba lévő fagylaltot próbáltam eloszlatni a szívószállal, miközben figyeltem a válaszát.
- Gilbert?! Elena Gilbert?- kaptam fel a fejemet és csillogó íriszeimet meresztettem rá, amiből ő már biztos megértette, hogy a neve nagyon is ismerős számomra. Akkor bizony most már értem, miért volt olyan érzés, hogy mintha már láttam volna valahol, ezt a  lány.
- Bocsáss meg a reakciómra, csak tudod a te véred iszonyat sokat segített a családomnak.- fogtam halkabbra a mondandómat.
Természetesen, már mindent tudtam a véréről, Klausról és a többi misztikus dolgokról...
- Áhh... elmész? És hova? Van már kiszemelt egyetem?- kérdeztem kicsit már letörtebben. Hihetetlen, hogy csak most ismertem meg a "hasonmást" és már le is lép innen...

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyHétf. Szept. 02, 2013 5:11 am

Pati & Elena

A saját viccén nevetett, amin csak elmosolyodtam. Nem akartam udvariatlan lenni. Kicsit furcsa nekem ez a lány. Legalábbis a viselkedése nagyon. - Pár hónapja végeztem. De születésemtől fogva itt élek... Biztosan ismerem. - mosolyogtam kedvesen felé. Így már sokkal jobban éreztem a társaságában magamat. Nem hinném, hogy az öreg tanárnőnek bármiféle természetfeletti génjei lennének. - Gilbert... De inkább szívesebben maradnék anélkül, hogy bármit is felismernél a nevemben. - az alapítócsaládok egyike. Már értem, hogy miért változtatott nevet Katherine. Mekkora sorscsapás lenne a hasonmásvérvonal vezetéknevével bemutatkozni. Mindenki felismerne, aki ebben a világban él egy kicsit is. Bár a mostani vezetéknevem sem piskóta. - Üdv a városban... - mondtam kedvesen. - És sok sikert a tanulmányaidhoz. Nemsokára ideje mennem. Éppen költözködöm... Egyetemre megyek. - legalábbis szeretnék, de Damon nem enged.

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyHétf. Szept. 02, 2013 2:54 am

Elena & Pati

Kényelmesen hátradőlve vártam, hogy kihozzák az italt, majd mikor megérkezett már rögtön ki is fizettem, megszokásból, ugyanis Mexikóban ezt az ottani szokást is eltanultam.
- Köszönöm szépen!- kortyoltam bele az italba, majd mikor már kényelmetlen éreztem a "kukkolást", aminek a célpontja Elena volt, inkább csak a csészét felé tereltem a figyelmemet.
- Friss husi vagyok!- nevetem el magam a kifejezésemen, amin csak hosszú másodpercek után tudok tovább lépni.
- Nem, nem. Tudod nemrég jöttem ide, a nagymamámhoz. Őt viszont lehet, hogy ismered - bár nem tartalak olyan öreg diáknak -, Ő itt tanított, a helyi gimnáziumba. Ott ahova idén én is járni fogok....- húztam oldalra a számat, mivel az iskola számomra iszonyat kényelmetlen téma volt.
- De tudod, te is nagyon ismerős vagy számomra.- fürkésztem egy kis ideig ismét a tekintetét, hogy megbizonyosodjak mondandóm igazságáról.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyHétf. Szept. 02, 2013 2:28 am

Pati & Elena

Leült velem szemben a lány. Kissé kérdőjeles tekintettel vizslattam őt. Talán ennyire látszik, hogy rágódom valamin? - Persze. - mondtam mosolyogva. Kicsit erőre kaptam. Nem akartam, hogy valami elmebajosnak nézzen csak azért, mert ennyire lógatom az orromat. Kijött a pincér és Patti már rendelt is. - Én már rendeltem. - legyintettem kedvesen, majd szívtam egyet az italomból a szívószállal. - Ismerhetlek valahonnan? ... vagy nem vagy idevalósi? - érdeklődtem kissé tolakodóan. Bár ha már ideült biztosan felkészült, hogy nem csak bámulni fogjuk egymás arcát. Jesszusom! Mióta vámpír vagyok valamiért a temperamentumom is megváltozott.

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptyVas. Szept. 01, 2013 4:14 am

Elena & Pati

Fülig érő vigyoromat nem tudtam letörölni a képemről... Végül is miért tettem volna? Még akkor sem, mikor észbe kaptam, vagyis a lány tekintetét kezdtem el kémlelni. Szomorú volt, és gondterhelt, amin kicsit meglepődtem.
- Örvendek, Elena!- huppantam le a székre és vártam, hogy a pincér észbe kapjon és kiszolgáljon, eközben pedig még mindig Elena tekintetét kémleletem, hátha így rájövök mi is történhetett vele.
- Minden rendben van?- kérdtem tőle, egy kisebb, de nagyon őszinte mosollyal. Szívesen leszek a lelki szemetese, ha van arra szüksége...
Mikor végre megérkezett a pincért, hátradőltem a székembe és felemeltem a fejemet, hogy végigmérjem a felszolgálót.
- Én csak egy jegeskávét kérek! Te esetleg iszol még valamit?- néztem vissza a lányra. Olyan ismerős nekem, mintha láttam volna már valahol...

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptySzomb. Aug. 31, 2013 8:11 pm

Pati & Elena

Egyszerűen nem tudom felfogni a történteket. Stefan meglépett. Már hetek óta nem ad életjelet magáról. Annyira félek, hogy talán történt vele valami. Nem szokott ő ilyen lenni. Bár ha azt nézzük, hogy szakítottunk és összejöttem Damonnal... nem nem... akkor sem lépne így le. Legalábbis remélem, hogy nem. Biztosan nem hagyná így itt Damont. Vagy talán a hátam mögött búcsúztak el csendben? Elmélyülten gondolkodtam, amíg egy barna hajú lány ki nem zökkentett ebből a gondolatmenetből. - Öhm... persze... ülj csak le... - motyogtam zavaromban valamit és az előttem lévő üres helyre böktem. - Elena Gilbert vagyok. - tettem hozzá kissé bizonytalanul. Nem tudtam mit mondhatnék, hiszen már nem vagyok ember. Nem barátkozhatok csak úgy könnyedén, hiszen lehet az akivel kapcsolatot akarnék kezdeni a legnagyobb faji ellenségem. Na jó! Ez egy kicsit őrülten hangzik, de Damon ötlete volt, hogy tartsam egyenlőre távol magam bárminemű lénytől. Persze ha ez ilyen egyszerű lenne. Mivel nem tudtam mit mondjak vártam, hogy ő kezdjen el valami beszélgetésszerűséget.

Patricia Mellory
Patricia Mellory
Werewolf

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó EmptySzomb. Aug. 31, 2013 7:50 pm

Elena & Pati

Álmoskás reggel köszöntött be Mystic Fallsba. Még csak pár napja élek itt a városkában, de eddig semmi kivetnivalót nem találtam benne. A nagyim jelenléte meg még ezt még jobbá teszi, már ha ez lehetséges okozni, hisz számomra tényleg ígéretes hely!
A csendes és nyugodt Mystic Fall tökéletes arra, hogy itt meghúzzam magam a teliholdak ideje alatt. Persze csak ha tudnám, hogy hol van erre lehetőség... hisz még a várost sem láttam, nem hogy az erdőt.... Ezért is gondoltam arra, hogy a mai programnak az a legmegfelelőbb, ha elmegyek és körülszimatolok a városban. Sok órányi sétálás után, miután már a lábam is belesajgott a menetelésbe, a főtérre kitérve megpillantottam egy hangulatos kávézót, amit megfelelőnek véltem arra, hogy pihenőhelyemként szolgáljon. Csak egy probléma van... nincs szabad hely. Mindenesetre ez számomra nem túl nagy nehézség, hisz van nekem szám, amit ki is tudom nyitni, a beszéd érdekében.
A szemeimmel olyan helyeket kémlelek, amiknél jelenleg csak egy ember ül, majd mikor egy hosszú, barna hajú lányra leszek figyelmes, kiszúrom célpontnak és elindulok az asztala felé.
- Szia! A nevem Patricia, de szólíts csak Patinak. Mond csak, szabad ez a hely itt veled szemben?- kérdeztem mosolygósan.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Kávézó   Kávézó EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 8:28 pm

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Kávézó   Kávézó Empty

1 / 1 oldal

Kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Mystic Falls :: Fötér-