Pati kedvesen rám mosolyog, ám ennek vége lesz, amikor rákérdezek, hogy szereti-e a benne lakozó lényt. A válasz röviden és tömören, természetesen nem. Nem is értem miért kérdeztem, ez egyértelmű volt. De lehet, valaki szereti, bár az átkot senkinek nem kívánom, ami velem első éjjel történt, az kimondhatatlan, rádaásul az átok beindításához elég egy véletlen baleset, egy gyilkosság és bomm már vérfarkas is vagy. Szörnyű! Sóhajtok fel méllyen. - Ó, én nem akartalak lelombozni, sajnálom, nem is értem minek kérdeztem. - Szomorodok el. Látom, hogy a nap erős sütésével, megvilágítja a szökőkútban lévő vízet, gyönyörű látvány, csillog a nap sugaraitól. Válaszolt Pati a feltett kérdésemre, ez nagyszerű, körülnéz, ez pont kapóra jön, én még nekem nagyon új ez a Mystic Falls, Beacon Hills után. Remélem nnem bántódik meg, ha rákérdezek, hogy vele tarthatok-e. - Baj lenne, ha veled tartanék? Tudod, amióta itt vagyok, azóta a suli miatt nem volt sok időm körülnézni. - Mosolygok rá kedvesen, aranyosan. Az idő nagyszerű a körülnézéshez, amúgy is be kellett volna néznem a postára, de ez most várhat, én most sétálni szeretnék eme város főterén. Körülnézni, esetleg shoppingolni egy ismerőssel, vagy beülni egy puccos kis étterembe. Esetleg elfogyasztani egy remek expresszó kávét, és még sok mást, amit Pati-val csinálhatok együtt. - Na akkor indulhatunk, benne vagy? - Kérdezem vagányan, kedvesen. Lassú léptekkel 5-6 lépést megteszek előre, majd megállok és várom, hogy jön-e Pati.
Tárgy: Re: Szökőkút Szomb. Szept. 07, 2013 1:04 am
Semmi dolgom nem akadt mára, ezért arra gondoltam, hogy ellátogatok a belvárosban, Mystic Fall szívébe egy kicsit körülnézni és felmérni, a még mindig nagyon, de nagyon ismeretlen várost. Hogy miért ilyen nagyon ismeretlen? Nos, talán csak azért, mert mikor végre már ráveszem magam, hogy körülnézzek, mindig belebotlok valakibe, aki eltereli a figyelmemet Mystic Fallsról. De a mai nap más lesz, mert ma jöhet bárki, de nem tántorít el a célomtól! Csak pár perce indultam el otthonról, de már a főtéren való szökőkút előtt találom magam. Meglep a gyorsaságom és a céltudatosságom, de ugyanakkor örülök neki, hogy ilyen jól eltaláltam ide, segítség nélkül. A szökőkút márvány párkányára ülök le, nem érdekel, hogy vizes lesz a ruhám, csak a csillogó, haboktól ellepett víz látványa babonáz meg. Olyannyira, hogy észre sem veszem, hogy valaki a hátam mögé "lopódzik" és nem túl hangosan, de bátorkodó hangnemen a nevemen szólít. Persze először azt hittem, hogy nem nekem szól, és biztos van a téren egy másik Pati is, de nem! A hang, amit először nehéz beazonosítani, egy ismerős szájából hangzik el. - Laura, Szia!- pattanok fel a márványkőről, hogy rendesen is tudjak neki köszönni. Meglep, hogy itt találom, mármint Mystic Fallsban. Ezért is csúszik az arcomra, egy kicsit éretlen, de nagyon boldog mosoly. - A telihold előtt?! Nem, csak tudod kicsit körülnézek. A telihold még várhat.- súgom neki halkan, nehogy valami erre járó véletlenül meghallja a válaszomat. Majd még egy kis ideig mosolygok, örülök annak, hogy találkoztam egy ismerőssel, itt a számomra teljesen idegennek mondható városban... de mikor felteszi következő kérdését, hirtelen lefagy az őszinte mosoly az arcomról. Mégis milyen kérdés is ez? De most komolyan... azt hiszem nem a legmegfelelőbb embernek tette fel... sőt az egyszer tuti, hogy erre a kérdés megválaszolására én vagyok a legfelelőtlenebb személy! - Milyen kérdés ez?... nos, persze elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, de szerintem senki nem szeretne ilyen dolgokat megélni, mint amilyeneket mi élünk meg.- túrtam bele hosszú, fekete hajamba, válaszadásom közben, hogy eltetézzem idegességemet, amit kiváltott kérdésével.
Laura Hale
Werewolf
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 6
Kor : 30
City : Mystic Falls
Humor : **Egészen egyedi**
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Szökőkút Hétf. Szept. 02, 2013 3:26 am
Patricia & Lora
Gondoltam kitekintek egy kicsit a friss levegőre, így is teliholdakkor bezárva vagyok, megkötözve, épen elég annyi bezártság. Na szóval elindultam, egészen a szökőkútig vetett útam. Ott letelepedtem a szélére a szökőkútnak, elővettem elemózsiám, amit csomagoltam. Ez a nap szép volt, úgy gondoltam nem lehet baj, hiszen telihold csak három nap múlva lesz. Na szóval, kényelmesen falatozgatok és nézek, jobra-balra. Megpillantok egy ismerős arcot, nem tudom honnan ismerős, de biztos láttam már valahol. Meg is van, ez Patricica Mellory. Ő is egy vérfarkas, olyan mint én. De nem különböztetem csoportokba az ismerőseimet, főleg nem akkor ha az a személy olyan mint én. Ő pedig pont olyan. Ugyan az az átok keseríti az életét, ami az enyémet is. - Szia Patricia! Jó látni. - Szólók hozzá kedvesen. Kicsit összébb pakolok, elteszem elemózsiámat. Felállok, felkötöm a hajamat és oda megyek hozzá. Bizonyára ő is csak friss levegőt szívni jött ki ide. Miért lenne rossz szándéka? Nincs is bizonyára, én aztán mindent túl dramatizálok, a volt pasim is emiatt lett "volt". Szétnézek, hátha megpillantok egy másik/másmilyen természetfelettit, de nem. Nincs it csak ember rajtunk kívül. Így ér valamit ha suttogunk, bár nem értem miért kéne. Elég, ha nem kiabálunk mint az idióták. - Na és mi járatban erre felé? Jöttél egy kis friss levegőt szívni a telihold elött? - Na igen, ez kicsit tuskó kérdés volt, de jogos kérdés szerintem. Egyébként is, ha nem lenne az, a belsőhangom úgy is kijavítana. Néha úgy érzem kicsit önálló életet él. Szerintem ez természetes egy farkas esetében, persze csak szerintem, nem biztos. Két életet is élek, egy vérfarkas életem van és egy ember életem. Az életem minden, csak nem unalmas. Sokszor képzelem el, hogy mi lenne, ha nem lennék farkas, mindig arra a következtetésre jutok, hogy csodálatos életem lenn. Annyi is jót tenne, ha nem lenne ez a "nappal, éjszaka" átok. De ez van, ilyen vagyok, ilyen a természetem és kész, ez ellen nincs mit tenni. Akkor sem fogom élvezni, de bele kell törődnöm, nekem nem lesz nórmális életem. Legalább is az életem során, talán a halál után.. az sem biztos. - Figyelj csak, tudom kicsit rosszkor és rossz helyen kérdezem, de te szeretsz farkas lenni? - Na meg a kérdés sem jó. Kötve hiszem, hogy erre igen lenne a válasza, bár... ki tudja. Majd kiderül, amíg várok a válaszára, levetem pulóverem, mert meg lehet dögleni ebben a melegben.