Tárgy: Williem Peterson Kedd Szept. 17, 2013 3:35 am
Keresztnév ♚ Vezetéknév
Ide jön a karaktered személyleírása, jellemezd a külsődet, belsődet. Mi az ami kialakította a karaktered személyiségét? Vannak szokásai? Akkor itt az idő, hogy megfogalmazd őket :D
Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort... Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...