KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Williem Peterson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Williem Peterson
Williem Peterson

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 13.
Reagok : 1
City : Mystic Falls ....
Munka : vámpírság?
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Williem Peterson   Williem Peterson EmptyKedd Szept. 17, 2013 3:35 am

Keresztnév ♚ Vezetéknév

Ide jön a karaktered személyleírása, jellemezd a külsődet, belsődet. Mi az ami kialakította a karaktered személyiségét? Vannak szokásai? Akkor itt az idő, hogy megfogalmazd őket :D

Név:ide
Születés:ide
kor:ide
Faj:ide
Jellem:ide :D

Tehát...
Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...  Ide jön az összefüggő előtörténeted! Megjegyzés... nem kell túlzásba vinni, de azért ne pattintsatok ide nekem két sort...

Vissza az elejére Go down
1 / 1 oldal

Williem Peterson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás :: Akik elfogadásra várnak-