KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptySzer. Szept. 18, 2013 7:30 am

Tatia + Katherine

....hamarosan xd ihlet kéne... 
Vissza az elejére Go down

Katherine Pierce
Katherine Pierce
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyHétf. Szept. 16, 2013 9:34 pm

Épp erről beszéltem. Utálom magamat, meg a kis Elena-t, hogy elvette a vámpír mivoltomat. Nem bírom ezt az életet, s el is szoktam tőle. Azt kívánom, bárcsak történne valami a kis fruskával. Tönkre tette az életemet, de minden időmet a bosszúmnak szentelem. Nem fogja csak úgy megúszni. Ostoba voltam, hibáztam. Behívtam egy olyan személyt a lakásomba akit nem kellett volna. De ez még nem azt jelenti, nem hozhatom ki a legjobbat a szituációból. Kell egy vámpír a számomra aki erős és képes megvédeni bárkitől. Patthelyzetben vagyok jelenleg.
-Mit mondhatnék? Csupa meglepetés vagyok... – Cseppet sem tetszett az a felállás, hogy valaki erősebb nálam, s meg sem tudom magamat védeni. Naiv voltam, nem gondolkodtam. Tatia Petrova... Nem éreztem biztonságban magam egy házban vele.
-Hm.. Tatia Petrova, ez a név örök emlék marad, képtelenség elfelejteni. Természetesen tökéletesen emlékszem rád, csak fura élet nagyságban is látni téged. Én jelenleg pedig majd csak a beszélgetés végén tudom eldönteni, hogy örülök-e a találkozásunknak. – Képtelenség volt számomra a jelenléte. Nem szoktam a pletykáknak hinni. Csak az eszemre s a szemeimre szoktam hagyatkozni. Egyelőre nem tudom mihez kezdjek az érzelmeimmel. Ahogyan azzal sem, mit gondoljak Tatia látogatásáról. Egy pillanatra sem mutattam ki ezeket az érzéseket.
– Még is mit szeretnél tőlem? – Érdeklődtem, mert akárhonnan is nézzük érdekelt mit vár tőlem. Jelenlegi helyzetemben nem tehetem meg azt a luxust, hogy ellenszenvesen viselkedem vele. Ahogyan nem támadhatok rá sem. Persze nincs is okom még egyelőre.
– Mint láthatod, már nem vagyok vámpír. Nem hiszem, sok hasznodra lennék így. – Nem vagyok ostoba. Lehet ember lettem, s bele kell jönnöm még egy két dologba, de naiv már nem vagyok. Jobb a közelemben tartani Tatia-t. Mindig úgy véltem, az ellenségeimet a közelemben tartsam emberként Így is fogok tenni. Ha Tatia pedig nem ellenség akkor ez hamar kiderül.

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali EmptyHétf. Szept. 16, 2013 4:08 am

//bejárat//

Tatia + Katherine

A fogadtatás nem volt túl fényes. Bár nem is számítottam rá, hogy az lesz.  Egy mosoly kíséretében átléptem a ház küszöbét. Egyből a nappali fele vettem az irányt. Mikor odaértem visszafordultam tisztes távolságból a hasonmásom felé. - Azt hittem ennél okosabb vagy... Már be is hívtál a lakásodba...  - mondtam kissé dorgálóan. Még szoknia kell az emberi lét szabályait és korlátait. - Ezenfelül... nem vagyok Elena... - mondtam. Kétségkívül vele is szívesen találkoznék, de nem mostanság. - Örülök a találkozásnak... Katerina... Tatia Petrova vagyok... Talán még emlékszel a névre...  nem vagyok hasonmás... én vagyok az eredeti... - mutattam kéken csillogó szemeimre, amik ugyancsak elkerülték a figyelmét. - Tudod... én csak akkor keresek fel valakit, ha akarok is valamit tőle. - folytattam nyugodt hangnemben. Nem érdekel, hogy ha tátva marad a szája vagy itt helyben nekem esik... ilyenekkel nem foglalkozom. Majd kiheveri a találkozásunkat később, miután elmentem. -... És most igencsak szükségem van rád... Katerina... vagy inkább Katherine? - vontam fel az egyik szemöldökömet. Szinte mindent tudtam róla Elijah kapcsán... ahogyan Elenát is figyeltetem.  

Katherine Pierce
Katherine Pierce
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Nappali   Nappali EmptyVas. Szept. 15, 2013 4:20 am

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Nappali Empty

1 / 1 oldal

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» Nappali
» Nappali

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Birtokok :: Pierce Lakosztály-