KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Elijah titkos rejtekhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 53
Kor : 1082
City : New Orleans
Munka : Még mindig hihető a történész alibi...
Humor : Original...
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyCsüt. Szept. 19, 2013 4:27 am

Élvezem a csókokat, és az együttlétet. Nem is tudom, mikor engedtem el magam utoljára, és most rettenetesen jól esik. - Én is téged! - Félek kimondani azt a szót. Nem akarok hiú ábrándokat kergetni, nem akarok csalódást okozni. Vigyázni kell a kimondott szavakkal, mert annak ereje van. Mindig ereje van.
Nem szeretnék kitárulkozni, most még nem. Nem tudom azt sem, hogy mit érzek pontosan. Egyetlen dolgot tudok. Hogy most itt akarok lenni Tatiával, élvezni a csókjait, az érintéseit. Ez az együttlét többet jelent nekem bárminél.
Érzem, ahogy a vágyaim eluralkodnak testemen, és azt akarom, hogy Tatia is érezze azt, amit én érzek, felülök, hogy úgy csókolhassam meg újra és újra, majd mielőtt elérném a gyönyör kapuját a vállába harapok, hogy érezhessem a vére ízét, közben arra vágyom, hogy belém mélyessze helyes agyarait...
Vissza az elejére Go down

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyHétf. Szept. 16, 2013 4:15 am

Tatia + Elijah

- Szeretlek! - suttogtam lágyan a fülébe. Hirtelen mámorító érzés költözik belém, amikor finoman belém hatol. Hirtelen én kerülök felülre. Követem csípője lágy ringatózását. Szinte égek a forróságtól. Ha valaha akartam Elijah, az semmi ehhez képest, amennyire most vágytam rá. Vajon mi tartott ennyi ideig? Mitől féltem eddig? Miért most fedtem fel magamat? Nem tudom... Talán feladni látszódom az Estherhez kötődő bosszúmat? Talán már megbocsájtottam volna? Nem... az lehetetlen. Sosem fogok megbocsájtani annak a nőnek. De akkor mégis miért? Nyeltem egyet. Gondolataim visszatértek Elijahoz. Egyenesen a szemeibe néztem. Annyira gyönyörű... Ezt a pillanatot bármikor újraélném, ha lehetne.

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 5:40 am

A vágyaim elhatalmasodtak, nem tudok uralkodni magamon. Nem akarom megérteni a viselkedésemet, csak azt akarom, hogy jól érezzem magam, hogy Tatiával lehessek. Soha nem kaptam meg, és eme vágyam mindig is itt volt, de mikor meghalt, legalábbis mikor abban a tudatban éltem, a szívem megszakadt. Ötszáz év után őt kerestem Katerinában, majd beleszerettem, de megint ötszáz évvel később megint összetört, nem tudom, hogy képes leszek-e valaha bízni benne újra... Érdekes, hogy most ez sem jut eszembe. Egy pillanat műve csupán, a szemeibe nézek, azokba a kék szemekbe, melyeket elfelejtettem, egy sóhaj hagyja el ajkaimat. - Csak téged akarlak, Tatia - Összezavart engem ez az egész, de mégis úgy érzem, hogy nekem most így lesz jó. Naivan bízom abban, hogy benne nem fogok csalódni, mégis azt érzem, hogy én soha nem kapom meg azt a boldogságot, amit mindig is kerestem. Gyengéden hatolok belé, majd csípőm lágy ringásba kezd.
Egy pillanat alatt fordítok a helyzeten, hogy Tatia kerüljön fölém, hogy onnan nézhessek fel rá!

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 5:19 am

Tatia + Elijah

Belém mar én pedig felszisszenek a fájdalomra. Élvezem... lehet ez már mazochizmus... de nem érdekel. Csak egy dolog jár a fejemben... az hogy semmi sem jár benne. Kikapcsolok. Átadom magam a szenvedélynek és az ösztöneimnek. Dús hajába beletúrok és ott csókolom, ahol érem. Belebizsergek abba, ahogy egymáshoz érünk. Akarom őt... na meg a testét. Nem akarok kezdeményezni, azt akarom, hogy ő irányítson engemet. A szívem hihetetlen gyors tempóban ver. Vajon mi sül ki ebből az egészből? Megéri e pengeélen táncolni? Miért akar ennyire ennyi idő után? Szemeiben tükröződni látom önmagamat. Ez megrémít... megrémít, mert egy boldog arcot látok benne. Csillogó szempárral... egy lányt, aki mindent megadni ezért a férfiért. De fél... fél, hogy alul marad, hogy a tűzzel játszik. Lehunyom a szememet, hogy ne lássak. Nem akarom látni ezt a buta lányt. Hideg orromat a bőrének nyomom és csókokkal illetem. Lefelé haladok. Akarom őt.

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:17 am

Hirtelen ér, hogy megcsókol, összezavarja háborgó lelkemet, mégis viszonzom, és magamhoz szorítom őt. Önzőség a részemről, de nem mondok semmit, nem akarom a pillanatot elrontani, élvezni akarom. Érzem a fogait, a nyakamba marnak, halk nyögés szakad fel torkomból. Rég éreztem ezt, felforrósítja testem, és én is a nyakába mélyesztem szemfogaim. Élvezem a vérének ízét, elvesztem az eszem... Úgy csókolom, mintha az életet jelentené, mint szomjazónak egy csepp víz, felülkerekedek, hogy testének minden apró szegletét felfedezhessem újra, hogy a vágyait fokozhassam, erre vágyom most. Hogy egyesülhessünk a szenvedélyek tengerében...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 1:32 am

Tatia + Elijah

Vitatkozni akartam. Erősen kitartok ezen elméletem mellett, hiszen én ismerem a legjobban magamat. Leül az ágyra és magával húz. Simogatni kezd, ahol csak ér. Nagyon gyengéd. Ujjaim a tarkójára tévednek. Csönd van. Nem szeretem a csöndet. Halvány mosoly kúszik az arcomra. Nem tudom mi tart vissza, ami néhány perce még nem volt itt. Valami csúnya dolog megfertőzte a gondolataimat. Odafordítom feléje az arcomat és óvatosan egy csókot nyomok az ajkaira. Tenyeremmel hátradöntöm finoman az ágyon. Éljünk merészen és vakmerően Tatia. Sugallja a bensőm. Megszabadítom magam a ruháktól, amit sikerült magamra kapnom gyorsan és ránehezedem a felsőtestére. A nyakára tapadok és nagyot harapok belé. A vére nagyon finom. Ősi vér. Érzem, hogy erőre kapok tőle. Vérvörös vértől égő ajkaimat végighúzom a mellkasán. Majd újra a szájának esem.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 1:17 am

- Nem... Ti nem vagytok ugyanolyanok. Mind mások vagytok, amennyire két ember csak különbözhet. Nem tudom, honnan veszed ezt... - Hárítom a feltevéseit, hiszen ebben nem értek egyet. Ők mindhárman egyformák...külsőre, de belsőre egyikük sem hasonlít, csak egy kevés dologban. De ezek a dolgok elhanyagolhatóak. Mind a három nő külön személyiség, egyik sem egyforma.
- Soha ne gondolj ilyenekre. Ti hárman mind különböző személyiség vagytok... De...Kérlek... - Halkulok el a végére. Nem akarok erről beszélni, nem akarok semmiről sem beszélni, hiszen erre ráérünk még, miénk az örökkévalóság. - Ezeket mind verd ki a fejedből... - Fogom kezeim közé az arcát, és csókolom meg ismét. Azt akarom, hogy érezze, mennyire hiányzott, és vágytam erre. Azt akarom, hogy azt érezze, mennyire vágytam rá, hogy újra lássam. Ez van most a csókomban, és az érintésemben, semmi más. - Esther se érdekeljen... a bosszú mindig rossz tanácsadó, Tatia... - Most tudatosul bennem, hogy ő tényleg az a lány, akinek mondja magát, magával ránt az a két tekintet, majd lassan az ágyra ülök, és magam mellé húzom lágyan, egyik kezemmel a hasát, a derekát simítom végig, majd gyengéden a nyakát kezdem cirógatni. A csókjára éhezem, mégsem lehetek önző...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 1:01 am

Tatia + Elijah

Egy pillanatra láttam benne azt az emberi Elijaht akit én ismertem. Aki játékos volt de mégis erős és hatalmas... szeretetreméltó és figyelmes... de törődő... főleg a családja iránt... A mostani rideg és meghűlt. Ezt tettem vele... Az én hibám...Megölel én pedig szipogva visszaölelem. A hátát simogatom megnyugtatásképpen. Megcsókol... de én csak állok ott. - Eltaláltad. - kezeim a derekára csúsznak miközben beszélek. - Ők nem a hasonmásaim... Ugyanolyanok, mint én... Nem csak külsőre... Nem olyan, mintha az ikertestvéreim lennének.. Az én lelkemet kapták.. Az én lelkemmel és személyiségemmel élnek. Olyanok, mint én lennék ha abban a környezetben és körülmények közt éltem volna, mint ők. Egyek vagyunk... és az a borzasztó, hogy ebbe csak én gondolok bele. - néztem elszörnyedve magamra. - Te nem Katerinát vagy engem szeretsz... hanem MINKET... - magyaráztam. - ..mert hasonmások vagyunk... egyek... mindannyian egyformák vagyunk... - néztem félre. Homloka az enyémhez ér. Veszek egy mély levegőt. - De a kérdés az... Hogyan tudnál választani két egyforma lélek közt Elijah? Képes vagy rá? Amikor azt mondod... túl vagy rajta... ezzel azt mondod rajtam is túl vagy? - vontam kérdőre. - Nem értem... Nem értem... ez az egész túl bonyolult.  - ráztam meg a fejemet, majd a mellkasára hajtottam az arcom egyik oldalát. - Ezt Esther... még nagyon meg fogja bánni... hogy ezt tette velem...  - szűrtem mérgesen és dühösen a fogaim közt. - Esküszöm nagyon meg fogja bánni...  - ismételtem.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 12:51 am

- Ne hagyj itt kérlek! - Bukik ki belőlem a mondat, és komolyan gondolom. Az első olyan megnyilvánulásom, mikor tekintetemben megjelenik valamiféle különös csillogás, csalódottság. Mégsem mozdulok meg először, csak mikor a ruháit szedné össze. A vámpírságom előnyeivel élve előtte termek, kezem gyengéden simítja végig arcát. - Nem akarom, hogy elmenj... Hogy itt hagyj... Megint - Adom ki magam ismét teljesen elkövetve ezzel még egy hibát, de jelen pillanatban kétségbeesetten ragaszkodom ahhoz, hogy Tatia velem legyen, hogy őt érezhessem, nem akarom, hogy elmenjen. Gyengéden húzom magamhoz, hogy megölelhessem, s belül azt kívánom, hogy visszaöleljen.
- Ez a leghelyesebb dolog, amit valaha tettem az életem folyamán... Kérlek... - Lágy, ugyanakkor kétségbeesett csókot adok ajkaira, érezni akarom, ahogy viszonozza, hogy ismét olyan szenvedéllyel pillantson rám, ahogy pár perccel ezelőtt. - Kérlek ne kételkedj bennem... - Suttogom szenvedélyes hangon, és ha hagyja, az imént felvett felsője alatt megérintem a bőrét, a hátát, miközben ismét végigcsókolom a nyakát. Érezni akarom őt.
- Nem Katerinát látom benned, ha ettől félsz... - Suttogom a homlokának támasztva a homlokomat.

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyVas. Szept. 15, 2013 12:38 am

Tatia + Elijah

Visszakérdez én pedig félénken egy nemet bólintok. Újra megcsókol. Egy pillanatig magával ragad az egész... De aztán finoman újra eltolom magamtól. - Nem tudom már ki vagy... és ez megrémít.  - néztem egyenesen a szemeibe kissé könnyes szemekkel. Az ideg a torkomban ugrált. Fogalmam sincs ki ő... Mindenki változik én is... Ezer év elég sok változást eredményezhet... - Sajnálom... Talán még sem volt jó ötlet veled jönni... - kaptam a cuccaim után és gyorsan fel is húztam őket magamra.A kezem remegett. Nem... ez így nem helyes. - Egy nagy hülye vagyok... - sóhajtottam. Fülem mögé tűrtem a hajamat. - Talán... Majd egyszer, de biztosan nem most...  - tettem tenyeremet a mellkasára. Egyenesen a szemeibe néztem. - Még csak most szakítottál Katerinával.... Ez így nem helyes... - közelebb hajoltam és egy puszit nyomtam az ajkaira. - Még találkozunk Elijah... - fordítottam félre a tekintetemet.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzomb. Szept. 14, 2013 11:48 pm

Tatiát akarom, érezni őt, a bőrét a bőrömön, ám éreztem, hogy félbe fogja szakítani ezeket a kellemes pillanatokat, és itt gondolkodtam el azon, hogy tényleg akarom ezt? Mindig ezt kapom vissza, ezeket a kérdéseket, Katherine-től is ezt kaptam, most tőle is. Nem is különböznek olyan sokban a hasonmások az eredeti Petrovától. Lemondó sóhaj hagyja el ajkam, miközben leülök az ágyra, miután kivette a kontaktlencséjét. Belenézek a kék szemeibe, melyekről már meg is feledkeztem. Egy pillanatra magával ragad a tekintet, elvarázsol, és úgy érzem, hogy őszintén csak ő kell nekem.
- Tatia! Eddig nem voltam elég nyilvánvaló? - Teszem fel a kérdést, miközben ajkaira siklik pillantásom. Meg kell érintenem azokat az ajkakat, finoman súrolják ajkaim, majd ha hagyja, szenvedélyesen csókolom ismét, finoman cirógatva érintem a hátát, és nem érdekel, hogy mi az igazság, önző módon akarom magamnak most a nőt, aki velem szemben ül. - Szerinted itt lennénk, ha nem akarnálak? De ha nem így érzed menj - Váltok más hangnemre, valami ismét eltört bennem. Tatia is hiszi, hogy a szemébe hazudok, pedig a vágyaim, mindaz, amit érzek, jelen pillanatban igaz. Félek, hogy ő is ismét csak kihasznált, és csak látta a kétségbeesést rajtam, azért van most itt velem.

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyPént. Szept. 13, 2013 2:58 am

Tatia + Elijah

Hirtelen átkerültünk egy másik világba. A hálószobájába. Miután megfosztott a ruháimtól, lassítva a tempón kezemmel fékeztem le amit a mellkasára tettem. - Tudnom kell, hogy nem csak a másik énemet akarok kiheverni...velem... - néztem egyenesen a szemébe. Ott álltunk meztelenül, de ez a kérdés egyszerűen végig ott volt a gondolataim közt. Muszáj tudnom. Nem akarok megsebezett galambként élni... Nem akarom, hogy csak kihasználjanak. Ez így túl könnyű. Túl könnyen megkapom... Szaporán veszem a levegőt. A testem felforr. Próbálok nem rá gondolni, de nem megy. Innentől már nehéz leállni. Tekintetem végigméri az egész férfit. Gyönyörű. Megrázom a fejemet, ezzel visszatérve az eredeti témára. Újra megtalálom két szép szemét. De rájövök, hogy ő nem az én szemeimet látja. Gyorsan kikapom a barna kontaktlencséket és leteszem őket a komódra. Majd visszaállok kissé szégyenlősen elé. - Elijah... tudni akarom... - tettem egyik kezemet az arca egyik oldalára. Gyönyörű két kék szempár bámul vissza rá. Én vagyok. Ez vagyok én. Az egyetlen és utánozhatatlan. Akármilyen kegyetlenül bánt is velem az élet, akármilyen borzalmas is, hogy több ikertestvérem mászkál a világban.... Én még én vagyok és erre csak most jöttem rá. Sokáig küzdöttem ezzel a gondolattal. Vajon ki dönti el, hogy melyikünk milyen személyiséget kap? Vajon mennyire lehet minket különböző embereknek nevezni? Hiszen mindannyiunknak megvannak a maga hasonlóságai. Mindannyian már megtapasztaltuk az élet legkegyetlenebb dolgait. De vajon miben különbözünk, ha a kinézetünkben nem is? - Elijah... Ne hazudj kérlek szépen... - léptem egyet közelebb feléje, így a hasam az övéhez ért. - Csak most ne... - sóhajtottam egyet idegesen míg a válaszra vártam.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 7:14 am

Közelség, érzékiség... Testi örömök. Sosem vetettem meg ezeket sem, bár nem ennek éltem. Valahogy soha nem ez volt az első, de persze mindig vágytam rá, ám ezt a vágyamat másba öltem mindig is. De most, csak a pillanatnak élek, ahogy élvezem a vére ízét, valahol vágyom rá, hogy ugyanezt tegye, érezni akarom, ahogy a szemfogai felsértik a bőröm, és ahogy szívja a vérem. Végül egyszerre tegyük ezt egymással. Gyorsan váltok helyet, és a hálóban vagyunk, ahol minden ruhadarabjától megfosztom, miközben minden egyes testrését csókokkal jutalmazom...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 4:18 am

Tatia + Elijah

Megszabadít a nadrágomtól. Mikor a nyakamra téved felsóhajtok. Túlságosan érzékien tud bánni a nőkkel. Szívem feldobban. Csönd... majd belém mar és a véremet veszi. Érzem, hogy a nyakamban dobog a szívem. A vér végig csurog a nyakamon. Odahajol hozzám és rám néz. Ajkain itt ott megcsillan a vérpiros folyadék. Vágyakozóan harapok alsó ajkamba, majd elkapom a tarkóját és odarántom száját az enyémhez, hogy lecsókolhassam róla a vérem. Megszólal... amit mond boldogsággal tölt el. - Mindig rám vágytál... - visszhangoztam a fülébe. Engem kell szeretnie, mert én túlságosan szeretem ahhoz, hogy ne engem szeressen. Nem akarom, hogy másra gondoljon. Azt szeretném, hogy csak engem lásson, senki mást. Csak engem. Halálosan féltékeny voltam míg a hasonmással láttam. De nem tehettem semmit. Félre kellett állnom.... azt akartam, hogy boldog legyen. Ujjaim felfedezik a hátát. Annyira szorítom magamhoz, hogy majdnem összetöröm. 

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 3:51 am

A vérére vágyom, s ajkaim a nyakánál kalandoznak el. Magamba szívom vére illatát, és tekintetem elsötétül, szemfogaim előtörnek a vágytól, és átadom magam, hagyom, hogy irányítsa a pillanatot, nem akarok érezni, mégis azt érzem, hogy az, amit régen éreztem iránta kezd visszatérni, és ez most boldogsággal tölt el. Élvezem a csókjait, élvezni akarom minden pillanatát, megszabadítom a nadrágjától, és vámpírfogaimmal adok érzéki csókot, majd a szemeibe pillantok, s talán egy fél perc csupán, és hagyom, hogy elöntse a vágy minden porcikámat. Nem bírok az érzelmeimmel, sosem ment igazán. Ismét a nyakát kezdem lágyan csókolni, majd szemfogaim finoman érintik a bőrét, majd óvatosan sebzik meg, hogy a vágytól felfokozva szívhassam a vérét... Pár perc csupán, majd rápillantok, ajkaimon megcsillan a vér, de csak pár csepp... - Talán egész életemben erre vágytam - Súgom a szoba csendjébe elhaló hangon...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 3:18 am

Tatia + Elijah

Felsóhajtottam, amikor végigcsókolgatta testem minden egyes kis felületét, majd visszatért vágytól égő ajkaimra és újra megízlelhettem nyelvének édes ízét. Hihetetlenül sebesen vert a szívem. Akárhányszor hozzámért újra és újra felforrt a vér az ereimben. Próbáltam minél közelebb húzni magamhoz.  Akarlak! Akarlak! Akarlak! Zakatoltak a szavak a fejemben. Belemarkoltam a hajába és kissé hátraemelve a fejét így a nyakát kezdtem el csókolgatni. A szemeim beeresedtek a vágytól, de nem akartam megsebezni. A vére illata csábít, akárcsak a teste és a lelke. Hirtelen felülre kerekedek és szélsebesen a nadrágja övét kezdem kicsatolni. Mikor végzek lerángatom róla azt is és visszaülök a csípőjére. Egy huncut mosolyt villantok feléje, majd visszatérek kerekded csábító ajkaira.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 7:10 am

Érezni akarom minden egyes porcikáját, a csókjait, az érintését, önző módon magamnak akarom azt, ami Niklaus-nak jutott. Önző vagyok Tatia-val, mert hazudtam és több a felejteni akarás szándéka, mint az, amit érzek... Vagyis tulajdonképpen most akarom őt, érezni akarok mindent akkor is, ha utána fáj. Hiszen mi sosem leszünk együtt. Nem lehetek együtt senkivel. Nem, amíg ennyi feladatom van még. Nem, amíg nem lesz béke a családomban. Mégis most itt vagyok, és élvezni akarom azt a kis boldogságot, amit kaphatok. Ebben a tudatban adom át magam az érzelmeimnek, és Tatia-nak. Hagyom, hogy ő is irányítson, szenvedélyesen túrok hajába, miközben szabad kezem a felsőtestén kalandozik el, miközben ajkait nem eresztem, majd lassan haladok végig a nyakán, majd a mellkasán és a mellein, a hasán, mindenhol csókokkal hintem be felsőtestét, majd a nadrág vonalától visszaindulok ajkaihoz, hogy ismét érezhessem a keserédes csókokat...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 6:36 am

Tatia + Elijah

- Én is. - suttogom a fülébe, amikor fölém kerekedik. Valamiért nagyon vágytam rá és akartam őt. Szükségem volt végre egy férfira. Annyira régen voltam együtt bárkivel is. Azt akartam, hogy szeressen végre valaki. És ez a valaki Elijah Mikaelson legyen. Senki más. Csak az ő testére vágytam. Gyorsan letéptem róla a felsőjét és végigcsókolgattam az egész testét. Sok volt a kétely bennem. De nem akartam ezekre gondolni. Csak a jelenre és amit éppen csináltunk, készültünk csinálni.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 6:16 am

Elveszi a boromat, hallom, hogy szavai felém irányulnak, de nem tudom felfogni. Az arca közeledik, és én csak az ajkaira tudok összpontosítani, magamhoz szorítom, ujjaim ismét felfedezik a hátát, és közben hagyom, hogy a hátamra fektessen, majd egy pillanat alatt változik a helyzet, és én vagyok felül. A nyakát lepem be csókjaimmal, szólni nem akarok, nem akarom, hogy elrontsuk a pillanatot, élvezni akarom ezt a rövid időt, míg azt érzem, hogy szeretnek, és míg én is felhőtlenül szerethetek. Óvatosan szabadítom meg a felsőjétől, és elfelejtem az elveimet, elfelejtek mindent, csak ő van és én. Erre vágyom, és szépen lassan arcomra is kiül a vágy, mely eddig csak a tekintetemben bújt meg... - Akarlak... - Suttogom szenvedéllyel, mely olyan méretet öltött, hogy egy pillanatra megszédít, de élvezem, és hagyom, hogy az eszem háttérbe szoruljon...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:55 am

Tatia + Elijah

Leült mellém és felém nyújtja a másik pohár bort még ha nem is kértem. Elfogadtam és kortyoltam egyet bele, megízlelve. Aztán le is tettem. Kivettem az övét is a kezéből és azt is letettem a földre mellénk. Úgy látszik sok mindenen átment mostanában, ami nagyon megviselte. Talán nekem kellene a bátrabbnak lennem. - Mert... nem bírtam tovább nézni, hogy nem velem vagy, hanem a hasonmásommal... nem bírtam tovább nézni, hogy mással vagy...  - tört fel belőlem. Két tenyerem közé fogtam az arcát. - Annyira szeretlek... Csak téged...  - haraptam idegesen az alsó ajkamba, majd közelebb hajoltam hozzá, hogy megcsókolhassam. Egy kis ideig haboztam hátha vissza akar utasítani, de aztán nekiestem ajkainak. Beletúrtam a hajába és szép lassan hátradöntöttem az ágyon. Végigsimítottam kezemmel a mellkasán, miközben gyengéd de mégis erőteljes csókokat váltottunk. Aztán egy kis ideig habozva elváltam tőle. - .... - kerestem valamit a tekintetében. De nem találtam meg, ezért újra nekiestem  azoknak a telt ajkaknak.  

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:40 am

Tatia-ra pillantok, s tekintetem vágyat sugall, alig észrevehető, de ott van. Arcom nem mutat sokat, a szavaim beszélnek, már ennyi idő után nehéz újra kimutatnom az érzéseket, amik bennem uralkodnak. Kívülről olyan, mintha semmit sem éreznék, mégis érzek, és ez a legrosszabb az egészben. Bár most az érzéseim azok, amiket érezni akarok. A múlt. sosem hittem, hogy egyszer azt kívánom majd, bár ember maradhattam volna. Csendesen sétálok oda hozzá két pohár borral, és az egyiket átnyújtom neki. Mellé ülök, de nem fogok neki esni, nem akarok elutasítást. Azt már kaptam eleget az élettől, így csak rá pillantok, és kérdésére egy sóhaj a válasz.
- Kérlek, ne faggass arról, mit is érzek, vagy gondolok... Már nem szeretek beszélni róluk... Már... - ~...rettegek attól, hogy az érzelmeimről beszéljek bárkinek is!~ Fejeződik be a fejemben a mondat, miközben kortyolok egyet, hogy elhaló, megfáradt hangom magabiztossá válhasson. - Már elmondtam... Túl sok minden kavarog és... - De a mondatom nem tudom befejezni, elakad a szavam, ahogy a tekintetét kutatom. Egy hang azt súgja, hogy csókoljam meg ismét, húzzam magamhoz, mégsem teszem... - És miért fedted pont most fel magad előttem? - Bukik ki belőlem a kérdés, hogy tereljek, de nem sok sikerrel...

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:26 am

Tatia + Elijah

Megérkeztünk. Kiszálltam a kocsiból és követtem Elijaht egy kis házikóba. Amennyire kicsi volt, annyira ízléses is. Bementünk a szobájába, én pedig ledobtam magamat az ágya szélére. - Nem, köszönöm. - mondtam miközben kicsatoltam magassarkú cipőm pántját és megszabadulva tőlük ledobtam őket a földre. Mindjárt kényelmesebben éreztem magamat. Szabadabban. - Nem jössz ide hozzám? - veregettem meg magam mellett a helyet. Az istenért! Miért nem esik már nekem? Nagyon jó voltam a tettetésben, hiszen a régi szokások nem engedtek sok érintkezést, de akartam őt. Megvártam hátha idejön hozzám. De addig is tovább kérdezgettem. - Mire gondolsz most, ebben a pillanatban? - néztem mélyen a szemébe. Szokásom volt olyan kérdéseket feltenni, amikre nehéz választ adni.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye EmptySzer. Szept. 11, 2013 5:16 am

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Elijah titkos rejtekhelye   Elijah titkos rejtekhelye Empty

1 / 1 oldal

Elijah titkos rejtekhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» Elijah Mikaelson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: New Orleans :: Külterület-