KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Rebekah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Elijah Mikaelson
Elijah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 53
Kor : 1082
City : New Orleans
Munka : Még mindig hihető a történész alibi...
Humor : Original...
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 3:41 am

Elfogadva!

Azért mert...

...a húgom vagy. Szép előtörténetet hoztál, bár azt megsúgom halkan, hogy csak te halld, egy picit a helyesírást jobban nézd át a továbbiakban, a vesszőket se felejtsd el, mert azok tagolják a mondatokat. Mindenesetre kissé bánt, hogy úgy érzed elhanyagoltalak, pedig úgy hittem, az utóbbi időben tettem azért, hogy szorosabbá váljon a viszonyunk. Nem is tartalak fel kedves Húgom, menj foglalózni, és játszani, és remélem csatlakozol hozzánk New Orleansba... :D
Vissza az elejére Go down

Rebekah Mikaelson
Rebekah Mikaelson
Original Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 3
City : Mystic falls
Munka : Jó vicc ;)
Humor : Flegma..
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptySzomb. Szept. 07, 2013 9:46 am

Rebekah ♚ Mikaelson

Azt hiszem bátran állíthatjuk, hogy a külsőmmel csupán magamra vonzom az emberek tekintetét. Nem tagadom szeretek a társaság lelkes és központos tagja lenni. Egyetlen lány gyermekként kicsit néha vannak olyan fiús be ütéseim fogalmazzunk úgy, hogy kegyetlen és harcias is tudok lenni, és, mint minden kislány egy népes családban hisztis. Imádom az embereket manipulálni és a vérüket ontani, de nem csak ilyen kegyetlen tulajdonságok birtokában vagyok. Érzelmekkel túlfűtött lány vagyok aki hamar bele zúg valakibe amiből igen sokszor galibák is szövődnek. Szeretem a családom és igyekszem azt megtartani igyekszem összehozni és vigyázni rá, de mint kiderült rossz munkát végzek.
A tudat, hogy nekem soha nem lehet családom nagyon fájdalmas hiszen mindig olyanról álmodoztam, hogy idős ősz hajjal üldögélek egy tornácon a férjemmel és az unokáim kacagása közepette szürcsölöm a kávét.
Kinézetem azt hiszen magáért beszél...jó igen elégedett vagyok vele, de szerintem ez nem gond.. Első vámpír nőként hoznom kell a formámat.
Hosszú szőke hajam van ami csak úgy lágyan omlik a vállaimra. Zöld íriszem csak úgy csillog mikor rá vetődik a fény. Öltözködésem és megjelenésem is igazán nőies soha nem húzok torna cipőt vagy éppen nem viselek mackó nadrágot vagy semmit ami nem nőies. Imádok sminkelni és szeretem ha éppen megfütyülnek engem.

Név:Rebekah Mikaelson
Születés:1012. Október halálán
kor:1001
Faj:Ősvámpír
Jellem:Miss hisztérika :D

Tehát...

Vikingek korában születtem a barbár nép akik öltek, fosztogattak és nőket raboltak családokat irtottak. Borzalmas egy idők voltak, de számomra az volt a mennyi paradicsom így vissza gondolván hiányzik a gondtalan gyermek kor még mikor a családom szerette egymást. Kivétel apám és Nick veszekedése. De ne siessünk előrébb. Kis lányként imádtam a testvéreimet főleg az én bátyámat Nicklaust akire mindig is felnéztem. Régebben kedves ártatlan férfiú volt ami manapság már nem jellemzi. Ám nem volt mindig ilyen vidám ahogy cseperedtünk úgy haragosodott el a szomszédos faluval a viszonyunk. Klaus és a legkisebb fivérem Henrik úgy döntöttek jó móka lenne, ha utánuk leselkednének. Nos hát Henriket megtámadták és meghalt. Kezeim között csukódott le két arany barna szeme és láttam ahogy kiég a lángja. Mint később kiderült a falú tele volt vérfarkassal és, hogy Mikael az apám bosszút álljon szörnyű tervet eszelt ki anyámmal. Vámpírrá alakítottak mindnek és emberi vért itattak velünk. Később tudomásom szerint apánk megölte anyánkat, de mint megtudtam Nick végzett vele. Még tudatlanságom idején 3 testvéremmel Elijahval Klaussal, megfogadtuk, hogy örökkön örökké együtt maradunk!
1114-ben találkoztam egy vámpír vadásszal akibe teljesen beleszerettem és rá döbbentett arra a tényre, hogy tényleg vágyok egy családra. Sajnos elég hamar arra is rá döbbentett, hogy nem szabad bízni a férfiakban ugyan is leszúrt engem, de Klaus megölte őt ami a vadász átok bekövetkeztét is jelentette.
Elijah és Klaus szövetsége nem tartott sokáig. Elijah rövid idő után elhagyott minket, így csak a mi  maradt együtt.
Végül nekem csak egyik fivérem, Klaus maradt és vele együtt menekültünk apjánk elől, aki ki akarta irtani a vámpírokat a földről, kezdve saját gyermekeivel. Ez alatt a menekülés alatt találkoztam az egyik Salvatore testvérrel, Stefannal, aki mészárló korszakát élte. Hirtelen fellobbant, erős, forró szerelem Stefan iránt, de ez a szerelem sem tarthatott sokáig. Bár harcoltam érte, és még szeretett bátyjámmal, Klaussal szemben is álltam őmiatta, végül egy koporsóban végeztem, tőrrel a szívemben kerek 90 évig. Klaus húzta ki belőlem tőrt, de nem testvéri szeretetből, hanem öncélból. A  nyakláncom  kereste, ami segítségével hibrideket teremthetett.
Elijah segítségével visszatért még két testvérem és velük együtt az édesanyám  is. Azokban az időkben a fellegekben jártam. Mikor azonban megtudtam, hogy anyja is ugyan olyan hátsó szándékkal tért vissza és természetesen ne saját erejéből, hanem Salvatoréék segítségével a számomra valaha élt legfontosabb lény akarja elárulni, hátba döfni, elpusztítani , megint magamba zuhantam.
Azóta itt élek Mystic Fallsban és nem tudok mit tenni nincs senkim és eleget szenvedtem, Nickkel kell lennem!
Hát ez vagyok én Rebekah Mikaelson!

Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/channel/UCVsbZvpG84TEGmGONiRLiFA
1 / 1 oldal

Rebekah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Similar topics

-
» Klaus Mikaelson
» Elijah Mikaelson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás :: Elfogadott Karakterlapok-