Nem figyelsz rám Caroline! Csomagoljatok össze és mennyetek vissza Mystic Falls-ba minél hamarabb. Próbáltam erélyesebben hangoztatni felé a válaszomat. Miért nehéz neki felfognia a helyzet súlyát. Ha sehogy se fogok tudni rá hatni kénytelen leszek megigézni őt. Valahogy elkel érjem, hogy vissza mennyen Mystic Falls-ba. Nem akarok ő miatta is aggódni, hogy mi lehet vele. Hívogatni meg nem akarom folyton mert zaklatásnak fogja venni és csak rosszabb lesz a helyzet mert jobban felidegesítem magam. -Csak visszaakarom szerezni azt ami enyém volt. Válaszoltam elgondolkodva a hatalom kérdés kapcsolatában. Elgondolkoztat engem ez a kérdés nagyon engem, hogy szükségem van ilyen hatalomra. Mit fogok csinálni miután megszereztem? Lesz e értelme? Caroline most biztos azt gondolja, hogy miután megszerzem magam a várost rosszra fogom használni a hatalmat. Viszont én csak arra használom ami az érdekeimet és a tervemet segíti és nem mindig rossz ez pláne számomra. -Sajnálom ha vallatásnak érezted. Néztem rá őszinte megbánást színlelve felé. Nem nagyon vagyok képben mostanság nincsenek hibridjeim akik jelentsék nekem a dolgokat. Nem vár senkit még is mindig olyan pillantásokat vett az erdő zugaira. Miután a barát témát felvetette hosszasan mosolyogtam a szemei előtt megszólalni se tudtam egy ideig. Aztán elkezdte sorolni a nem bántás a nem kihasználás dolgokat és még jobban szélesebbre húzódott a mosolyom. -Én már rég ott vagyok "barát zónában" csak rád várok. A másik, megegyezhetünk, hogy betartom ezeket egy feltétellel. Még ma összecsomagolsz és elmész ebből a városból bárhova mehetsz de innen el. Végre eljött a pillanat amivel nyomást gyakorolhatok Caroline-ra és amit meg is fog tenni. Mert muszáj lesz neki ha a barátok vagyunk. -Majd elfelejtettem. Van az iskolátokba egy Dr. Maxfield tanár. Nos annyit hallottam róla, hogy valami vámpír vadász vagy valami hasonló. Vámpírokat akar ölni. Nem hinném, hogy ő is az ötök egyikéhez tartozna. Válaszoltam gyorsan felsorolva a mondatokat, hogy nincs biztonságban még nagyobb hatást akarok ráerőszakolni, hogy elmenjen.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 25
Kor : 30
City : Mystic Falls ✿
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 20, 2013 1:45 am
Klaus & Caroline
- Tudok vigyázni magamra, még ha néha nem is úgy tűnik. - Már nem vagyok az a védtelen kislány, aki egykor voltam, és őszintén feldühít, hogyha nem veszik ezt figyelembe. Mindenki gyerekként kezel, ebből pedig elegem van. Tudom, hogy vannak nálam erősebb lények, akik egy karmozdítással véget tudnak vetni az életemnek, de nem vagyok ember. Ők még nálam is kevesebb eséllyel versengnek az életért. Ahogy hallgattam, hogy milyen terveket szövöget, már ki is tisztult a fejemben a kép, hogy miért jött vissza New Orleansba. Nem is ő lenne, hogyha nem ekkora nagyszabású tervekkel készülne. Egy egész várost akar irányítani, magam sem értem miért lepődöm meg ezen. - Miért van szükséged ekkora hatalomra? - Ez a kérdés csak úgy kibukott belőlem, ugyanakkor nem hiszem, hogy felbőszítettem volna vele. Egyszerűen nem tudtam megérteni, miért akar ennyi embert irányítani, miért akar király lenni. Ő az egyik eredeti... annyi erővel rendelkezik, hogy nincs szüksége arra, hogy csatlósokat gyűjtsön. Őt nem lehet megölni. Miért kell neki ekkora hatalom? Az elmúlt pár év alatt megismerhettem volna már, de akkor nem igazán figyeltem rá. Általában figyelemelterelésként bukkantam fel a közelében, de néha akkor is megnyílt nekem. Ilyenkor viszont rettentő bűntudatom támadt, de mindig azzal vigasztaltam magam, hogy Ő rossz és megérdemli. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem érdemelte meg, és hogy meg van bocsátva amit a barátaimmal, szeretteimmel tett, de valahol, mélyen a szívem mélyén úgy érzem, az éremnek két oldala van, a Klaus oldalt pedig eddig még senki sem hallgatta meg. Úgy döntöttem, én most eleget teszek egy régi kívánságának és esélyt adok arra, hogy megismerjem. Végtére is amolyan barát félék vagyunk most már, vagy mi a szösz. Ennyi ki jár neki. Aha, nem féltékeny típus, hát persze. Csak szereti mutatni, hogy ki az alfa hím. Szemeimet forgatom, aztán visszapillantok rá. Persze, az lenne a legjobb, hogyha itt bámulnánk egymást... Akkor inkább visszamegyek a kollégiumba és hallgatom Jesse próbálkozásait. - Kérdéseket fel lehet tenni, csak ez az előbbi inkább vallatásnak hangzott. - Én tényleg próbálok vele rendesen beszélgetni, de mindig mond valami apró dolgot, amitől egyből felkapom a vizet. - Nem várok senkit. - Elharapom a választ, de aztán rövidesen újra megszólalok. - Mi most akkor tényleg a barát zónába léptünk? - Teszem fel kicsit félénken a kérdést. - Szóval, megígéred, hogy többet nem harapsz meg, nem használsz ki és egyáltalán semmilyen módon sem fogsz bántani? Se engem se pedig a szeretteimet? - Kíváncsi tekintetemet az övébe fúrtam és türelmesen vártam a válaszára. Tudom, hogy ezeket a dolgokat ő nehezebben tudná betartani, de ugyanakkor azt is tudnom kell, hogy megbízhatok-e benne és hogy tényleg barátként tekinthetek-e rá.
Klaus Mikaelson
Hibrid
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 13.
Reagok : 7
City : New Orleans
Munka : Gyilkolás.
Humor : Halálian jó.
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Kedd Okt. 15, 2013 11:21 pm
to Caroline
-Itt még nagyobb veszélyben vagytok. Feleltem oda hangosan neki, hogy fogja már fel, hogy itt nagyobb a baj mit gondolná. Nem akarom, hogy beleavatkozzanak a mostani ügyembe. Ez az én egyszemélyes feladatom ha újra Király akarok lenni egymagam kell végbe vinnem. -Igen én. Viszont nem én irányítom. Válaszoltam olyan gyors hangnembe mint ahogy ő tette fel a kérdést felém. Sikerült meglepnem Carolinet, amit elég régen sikerült elérnem felé. Nem szívesen avatóm be Caroline-t a történetembe de egyre kívánkozóbb a jelleme, ahogy teltek az évek. -Régen Mikaelson nevet jelentette még Rebekah írta fel a falra. Most meg már mindenki úgy hiszi, hogy az az M betű Marcel nevét jelenti. Azért vagyok itt, hogy újra enyém legyen a város. Király akarok lenni itt. Nem bírtam magamba tartani, Caroline kíváncsisága kiszedte belőlem . A király szót kihangsúlyoztam felé, hogy tisztán vegye ki. "Mellesleg szép város" mondatára csak komolyan néztem rá. Nem az én érdemem, hogy ilyen lett a város. Marcel tette ilyenné, ő érte el, hogy ilyen legyen, ő épített minél több hotel és ő érte el a vérfarkasok és a boszorkányok úgy mond kiiktatását. Viszont akkor sem ő alapította, ez a város az enyém és visszafogom venni! "Ez most komoly" kezdet Caroline a mondatára mire kitudtam volna nyitni a számat és felelni egy igent esetleg egy nemet már felháborodva támadt is nekem. -Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, drágám. Mindig megszerzem amit akarok, ezt te is tudod. Válaszoltam oda komoly arccal sugallva, hogy nincs miért féltékenykednem. Bármit megszerzek amit akarok és teljesen ingyen. Utána jött a szokásos "Stefan barát és meghaltam volna ha ő nem lett volna meg, hogy ő tanított meg mindenre mondatok". Egyáltalán nem érdekelt csak egy kérdést tettem fel, annyira kötődik Stefanhoz, mint annak idején a hibridek hozzám vagy mint nem rég Elena, Damonhoz. -Nem zavar viszont ha nem lehet feltenni kérdéseket feléd csak szólj és bámulhatjuk egymást némán. Válaszoltam neki, majd kicsit furcsálltam, hogy mindig eltávolodik és körbe körbe nézett. -Egyáltalán megkérdezhetem, hogy vársz e valakit? Folyton körbe nézel vagy eltávolodsz. Vársz valakit? Kérdeztem meg tőle sorjában a mondatokat.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Kedd Okt. 15, 2013 9:54 am
Klaus & Caroline
- Mystic Fallsban is veszélyben voltunk. - Felelem halkan, és valószínűleg mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy igazam van. Sőt, bármerre mennénk ebben a nagy világban, mindenhol veszély leselkedne ránk. Ebben az esetben viszont inkább legyünk többen egy helyen, mint kettesben. Kicsit megkönnyebbültem, amikor ejthettük a szerelmi életemet, mint témát. Azt hiszem érthető, hogy ezt miért nem szeretném pont vele megvitatni. Vagy inkább mondjuk azt, hogy ennyire jóban azért még nem vagyunk. Vettem egy mély lélegzetet épp beleegyeztem volna abba, hogy hanyagoljuk, mi fűzi őt ennyire szorosan New Orleanshoz, de mesélni kezdett, így csendesen kifújtam a levegőt és hallgattam. - Te alapítottad? - Kikerekedett szemekkel néztem rá és nem akartam hinni a fülemnek. Érdekes, legutóbb a festészet iránti szenvedélyével és tehetségével tudott ennyire meglepni. - Valamelyik nap bent sétáltam a városban és az egyik kapu téglafalán láttam egy nagy M betűt. Akkor az M, az a Mikaelson névre utal? - Kíváncsiskodtam tovább. Az összefüggésekben általában jó voltam, már ha nem vonta el semmi sem a figyelmemet. - Mellesleg... szép város. - Már amennyit eddig láttam belőle, ami valljuk be őszintén, nem sok. De nem is baj, egyelőre még nincs erőm ahhoz, hogy boldogan sétálgassak és vásárolgassak a belvárosban. A kollégiumban még úgy ahogy elvagyok, ha éppen Jesse nem akar a közelembe férkőzni, bár most már ezzel az erdővel sincsen gondom. Éppen, tényleg kezdtem jól érezni magam, nem volt rajtam semmiféle nyomás, nem bánkódtam az elfuserált és nem létező kapcsolatom miatt, amikor visszatért Stefanhoz és valami olyat kérdezett, amire nem voltam felkészülve. - Ezt most komolyan? - Tettem fel a kérdést a szokásos, kezdődő dühös hangnememben. Ugye csak én hallottam rosszul és nem arra akar kilyukadni, amire gondolok? - Nem kéne ennyire féltékenynek lenned. Ah, miket beszélek? Egyáltalán nem kellene féltékenykedned, semmi jogod sincs hozzá! - Vágtam vissza, pár lépést arrébb is sétáltam, de nem tudtam ennyiben hagyni a dolgot, ezért visszafordultam felé és elé sétáltam, hogy csak pár lépés válasszon el tőle. - Stefan olyan nekem, mintha a bátyám lenne, plusz ő az egyik legjobb barátom. Ő miatta viselem ennyire jól a vámpírságot, Ő tanított mindenre. Sőt, ha nem lett volna ott velem és Elenával nem mentettek volna meg Damontól, már rég halott lennék. Bár nem tartozom magyarázattal... - Ja, nem, csak éppen nem tudtam befogni a számat. Ahogy most se fog sikerülni. -De miért is zavar ez téged? - Jó, tudom, vagyis azt hiszem, hogy tudom miért zavarja, de akkor is. Most miért pont Stefan? Miért nem akkor már a srác a fősuliról, aki az első perctől kezdve a nyakamba liheg és mindenhol felbukkan, ahol én is. Csodálkozom, hogy ide nem jött utánam. Erre a gondolatra lassan körbepillantok az erdőben, de mivel nem látok senkit, tekintetem visszaszegezem Klausra és várok a válaszára. Egy fél lépést viszont hátrálok, mert ismételten túl leszűkült a köztünk lévő távolság.
Klaus Mikaelson
Hibrid
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Hétf. Okt. 14, 2013 11:18 pm
to Caroline
Előbb utóbb Caroline megfogja tudni, hogy miért is hagytam hátra Mystic Falls-t, de ennek nem most nem ma van itt az ideje. 1000 év alatt megtanultam, hogy minél tovább akarunk titokban tartani valamit, annál erősebben akar előbújni. -Veszélyben lesztek itt, ha maradtok. Caroline duzzogva vágta felém a mondatait, de nem tudtam leplezni a nem örülésemet, hogy itt marad New Orleans-ba. Legjobb eshetőség az lenne ha kidobatnám őket az egyetemről Elena-val együtt nem tudnák meg soha, hogy én voltam vagyis inkább csak sejtenék és még jobban meggyűlölnének engem. Sikerült elérnem a célom, hogy Caroline-ban bizonytalanságot ébresszek fel a "helyzet kihasználási mondatom terén. Csak mosolyogva néztem rá, ahogy kimondta a szavait. Kezemet hátra fogva és kihúzva vártam a következő mondatát nem éppen esett jól, hogy hátrább lépet tőlem. Biztosan feszélyezte a közelségem, végre egyszer meg is lepődtem volna ha meghagyja ezt a kis távolságot közöttünk. Nem mondhattam neki azt, hogy igen megtaláltam, mert meg találtam éppen csak Marcel ki is nyírta. Arcon röhögne ha azt mondanám neki, hogy a boszorkányoktól függök és találtak egy fogást rajtam amivel kordában tudnak tartani. Király akarok lenni itt de bárhogy nézzem követnem kell a boszorkányok utasítását. -Egy másik alkalommal szívesen koccintanék de ez nem megfelelő hely. Válaszoltam neki teljes komoly arccal, 2-3 pillantás vetett eddig a földön lévő üvegre, ahogy kifolyt belőle az alkohol. Egyáltalán nem vagyok rendben, feszélyez az a dolog, hogy szabályok szerint kell most éljek. Remélem nem hosszú távra gondolták a boszorkányok 2-3 hónap alatt megöljük Marcelt és kész utána fogom magam és kinyírom a boszorkányokat, hogy még idejük se legyen azzal dicsekedni, hogy ők megtudták fogni Klaus Mikaelson és korlátok közzé zárni. A jó híremet megfogom tartani akár így akár úgy. -Nem akartam hazudni kedvesem. Feleltem szép lassan minden szót tisztán ejtettem ki felé. Azt pedig sosem hittem volna, hogy ilyet mond nekem " Nem kell kitépni a szívét, de azért köszi az ajánlatot". Ennyire rosszban lehetnek Tylerrel? Talán szakítottak? Nincs kitől információt szerezzek de előbb utóbb ki fórja magát. Hiba volt felhozni Tylert-t de nem akarja elárulni nekem mi a baja és ha ő azt akarja ne beszéljünk róla akkor legyen így. -Ahogy kívánod! Mosolyodtam el felé és nem feszegettem tovább "mi a baj" mondatot. Nem fogom kiigézni belőle, hogy mi bántja lezártam ezt a témát, nem fogok erősködni tovább. -Most én is felelhetném, hogy ne beszéljünk róla, nem? Kérdeztem meg tőle. -De elárulom neked. Ezt a várost én alapítottam. Itt telepedtünk le Elijah-val, Rebekah-val. Mikor apám megtudta eljött ide és elzavart minket. Gyűlöltem őt amiért ezt csinálta! Egy eseményen hamuvá égettem és újra itt vagyok. Meséltem el neki röviden a történetet igaz, hogy kihagytam belőle a király és a boszorkányok szabályait felém de ez mellékes egyenlőre még nem tartozik rá. -Vissza térve Stefan-ra. Csak nem érzelmeket táplálsz iránta? Mert barátság mellet ilyen nagy érzelem kicsit fura. Kérdeztem meg tőle mivel nem értettem miért ragaszkodik ennyire Stefan-hoz és az kizárt ok, hogy "barátság miatt.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Hétf. Okt. 14, 2013 6:48 am
Klaus & Caroline
Fura volt itt lenni vele az erdőben, egy olyan városban, ahol ő van otthon. Én itt még szinte semmit sem ismertem és ez kicsit zavart. Mikor szidni kezdett, amiért erre az egyetemre jöttünk, kicsit pipa lettem és ezt tisztán ki is lehetett hallani a hangomból. - Mondtam, hogy a Whitmore-i Egyetemre vettek fel, de Elena átjelentkeztetett minket ide. Hagytam volna, hogy egyedül jöjjön? Amúgy meg... "Repjegy az első osztályra, egyenes New Orleansba". Nem tudom kitől hallottam ezeket a szavakat. De most, hogy itt vagyok: "óh mit keresel itt, nem kellene itt lenned Caroline". Hát kösz... - Duzzogtam egy sort, mert már tényleg nem értettem. Az oké, hogy nem miatta jöttem ide és azért, hogy titkos afférba kezdjek vele, az is rendben van, hogy nem vártam tőle egy hú de boldog fogadtatást, de azért ez kicsit rosszul esett, még tőle is. Egyáltalán miért kívánom azt, hogy bárcsak elfelejteném a sok szörnyűséget, amit tett? Pont mikor már azt hiszem, hogy jó felé haladunk és tényleg barátok tudunk lenni, akkor mond vagy tesz valami olyat, ami orbitális nagy baromság. Én pedig mindig, újra meg újra képes vagyok azt gondolni, hogy talán ez alkalommal majd más hogy lesz. De végül mindig én tévedek. Ezt az elmebajt ráfogom a szőke hajamra, mert másra már nem tudom, pedig nem vagyok egy buta liba. - Csak remélem. - Feleltem vissza. Nem ismerem annyira, hogy teljes bizonyossággal azt állíthassam, hogy nem használná ki a helyzetet, de azért remélem, nem tenné. Majd hátráltam egy lépést, ugyanis nem enyhén feszélyezett a közelsége. Mérges pillantást vetettem rá, majd a dühöm szomorúságba fordult át és inkább elnéztem a távolba. Nem azért voltam mérges, mert azt akarja, hogy Stefan újra ripper legyen, nem is azért, mert még csak egy kicsit se próbálja álcázni az örömét, ha tényleg bekövetkezne ez, hanem azért, mert a szívem mélyén tudtam, hogy erre tényleg van esély, méghozzá nem is kevés. De Stefan a legjobb ember vagyis vámpír a világon, ő nem érdemli meg azt az életet, amit Klaus szán neki. Oké, legyen itt ő is New Orleansban, ha akar, legyen Klaus legjobb barátja, csak ne kapcsolja ki újra az érzéseit, mert akkor félő, hogy örökre elveszítem őt is. "Fogjuk rá, hogy megtaláltam." Hm, ilyet se hallottam még tőle. Még a végén azt is megélem, amikor Klaus Mikaelson azt mondja majd, hogy boldog. Bár, lehet, hogy akkor eljön a világvége is, annyira lehetetlennek tartom ezt. - Szívesen koccintanék veled a... sikereidre? - Álltam meg egy pillanatra, mintha valamiféle megerősítést várnék, hogy jó szót használtam-e, majd folytattam. - De sajnos kiöntötted a whiskeyt, úgyhogy ez most elmarad. - Sajnálkozva mondtam, majd a földet figyeltem, ahová nemrég kifolyatta az alkoholt. Ennyitől azért nem rúgtam volna be, de mindegy is. Ha nem ő irányít, akkor kikészül, ezt már megtanultam. - Nagyjából rendben vagy? Ez nem hangzik valami jól... - Meglepődve figyeltem. Sose láttam még őt így, ha valami vagy valaki bekavart neki, akkor se nagyon tudtunk róla, mert nem mutatta ezt ki. Hm, talán még is csak barátok lettünk... Ahogy viszont kimondta Tyler nevét, összeszorult a gyomrom, de aztán el is mosolyodtam azon, amit mondott, igaz csak egy pillanatra. Könnytől csillogó szemekkel néztem fel rá. - Ne beszéljünk róla, jó? Nem kell kitépni a szívét, de azért köszi az ajánlatot. - Sose gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok megköszönni, amikor mindig azért küzdöttem vele, hogy élni hagyja Tylert. - Áruld el... mi köt téged ennyire ide? - Hallottam már arról, hogy mennyire szereti New Orleans-t, de sose árulta el az okát. Egy hangüzenetet ugyan hagyott nekem, mikor a kedvenc helyén volt, de akkor is úgy érzem, több minden lakozik e város falai mögött, mint amennyit elmond. Én pedig kíváncsi vagyok, plusz most olyan hangulatban vagyok, hogy nem akarok a saját szívügyeimről beszélni. És ha már "barátok" vagyunk, akkor nyugodtan érdeklődhetek minden különös ok nélkül a hogyléte felől. Nem?
Klaus Mikaelson
Hibrid
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 13, 2013 8:25 pm
to Caroline
Örültem, hogy itt volt Caroline, örömmel töltött el a jelenléte. Már csak az sajnálom, hogy egy ilyen szánalmas helyen futottam vele össze amiben nincs semmi látványóság, semmi szépség. Látszott rajta, hogy nem esett jól neki, hogy kinevettem. De nem tehetek róla én nekem ha ilyen gondjaim lennének, leülnék és kötögetnék valami ruhát. De helyette nem, ennél nehezebb dolgok vannak, egyenlőre nem akarom, hogy megtudja, hogy fiam vagy esetleg lányom lesz Hayle-től. Mert akkor tényleg elveszítem és az fájdalmasabb lesz mint ha kitépnék a szívemet a helyéről. Caroline szóvá is tette, hogy ez "nem vicces" én csak nevetve és kérdően néztem rá, hogy miért is van itt New Orleans-ba. Viszont ha itt akarnak maradni egyáltalán nincsenek biztonságban, csak ha nem szólok az érdekükbe. Marcel-nek nem szabad megtudnia, hogy érzelmeket táplálok Caroline iránt mert akkor fel is használhatja engem. -Egyáltalán nem aggódok a barátaidért, Drágám! Válaszoltam gyorsan feléje. Majd megforgattam a szemem mikor arra a részre tért ki, hogy őt szokták megharapni vérfarkasok. Célzott itt rám hisz kétszer én sodortam veszélybe az életét de ami azt illeti meg is mentettem szóval minden rendben. Mikor elmesélte, hogy ide vették fel őket az egyetemre, tátott szájjal figyeltem. Nagyon rossz egyetemet tudtak választani, rengeteg bajba fognak kerülni már azzal is ha Marcel megtudja, hogy ők a "barátaim". -Csak viccelsz ugye? Elképedve néztem rá Caroline-ra. -Nem tudtatok volna más egyetemet választani? Kicsit dorgáltam meg és remélem nem fogja azt érezni, hogy nem akarok vele találkozni, de amilyen Caroline stílusa még lehet, sőt biztos, hogy félre fogja érteni. Elkezdtem lépni felé elég közel voltam, hogy még egy ember nem tudna beférne közénk. -Gondolod? Tettem fel a kérdést a "kihasználási mondatra". Próbáltam egy kis kételyt éreztetni benne, hogy annyira nem kéne már ismernie, hogy tudja milyen vagyok ilyen helyzetekben. Sosem bántanám Caroline-t, inkább kivárom ha majd ő is akarja, ha meg nem szeretné hát akkor visszaút. A barátok szóval nagyon boldoggá tett engem. Egy ideig erre a szóra vártam tőle, de mindig többet akarok a vártnál, telhetetlen fajta vagyok. Választ kaptam Elena-ék párkapcsolatára, hogy rendben vannak, mint ha valakit érdekelne. Annak örülök, hogy Stefan végső stádiumban van, hogy ripper legyen, csillant fel a remény, hisz jól jönne nekem most egy olyan srác mint ő. -Tudod Caroline, ha akarom, hogy Stefan ripper legyen az úgy is lesz. Mutattam magamra mosolyogva jelezve, hogy bármit elérek ha akarok és nem tud senki megállítani a célomba. -Csak, hogy tudd, Stefan a végső stádiumban van már, tehát bármikor robbanhat a Rippah énje. Néztem rá ördögi mosollyal a szemébe. Láttam Caroline-non hogy bántja valami még a szemei is könnyes volt mikor az arcomba hazudott, hogy minden rendben van vele. Aztán gyorsan azt mondta, "hogy semmi sincs vele rendben". Látszik rajta, hogy még ő se tudja mi van vele. -Fogjuk rá, hogy megtaláltam. Gondolkodtam el előtte és néztem majd újra rá. -Nagyjából rendben vagyok. Majd úgy álltam, hogy kitudjam belőlem erőszakolni azt a helyet, hogy kérnem kell, hogy rám nézzen. -Tyler bántott meg? Még mindig áll az a lehetőség, hogy kitépem a szívét. Nem akartam felhozni Tylert, de sötétben tapogatózok, Caroline-ból meg mindent csak harapóval lehet kihúzni. Sokkal nehezebb Caroline-ból kiszedni valamit mint, hogy lemészároljak egy várost
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 13, 2013 8:17 am
Klaus & Caroline
Ellentétes érzések támadtak bennem, amiért itt voltam, amiért vele voltam és amiért alig negyed órával az üzenetem után már itt is volt előttem. Mondjuk az is igaz, hogy Klaus volt az egyetlen, akit ha felhívtam, rögtön megjelent, szinte nem is kellett várnom rá. Ironikus, hogy pont Ő ez a személy, de ezen inkább nem gondolkodnék tovább. Nevetése nem lepett meg, hiszen már nem ez volt az első alkalom, hogy kinevetett. Szúrós szemekkel néztem rá és kicsit oldalra döntöttem a fejem. - Ez nem vicces. - Mondtam szótagolva a szavakat és figyeltem a további reakcióit. - Nem emiatt jöttem el Mystic Fallsból. - Meglep, hogy még nem jutott el hozzá az az információ, hogy miért is vagyok itt. Azt hittem neki a világon mindenfelé informátorai vannak és mindenről tudva fog idejönni ma este, de hát tévedtem. Ahogy megbotlottam, láttam a szemem sarkából, hogy ő is lépett egyet felém, de hála az égnek, annyira még nem kerültem szerencsétlen helyzetbe, hogy ne tudnék megállni a lábaimon. Olyan gyorsan beszélt hozzám, hogy szinte reagálni sem volt időm, így vártam, míg befejezi a mondandóját, aztán egyszerre válaszoltam meg a korábban feltett kérdéseit. - Fura, de kedves, amiért aggódsz a barátaim miatt. Viszont általában engem szokott vérfarkas támadás érni, nem igaz? - Kérdő tekintettel meredtem rá. Eddigi életem során kétszer kerültem életveszélybe, ráadásul mindkétszer Klaus miatt. Elkaptam róla a tekintetemet és néztem a földön csordogáló whiskeyt, miközben azon gondolkoztam milyen kérdéseket tett fel még nekem az előbb. - Elena miatt vagyok itt. A Whitmore-i Egyetemre vettek fel minket, de egy pillanat alatt elintézte, átjelentkeztetett mindkettőnket ide. Szóval mostantól én is New Orleans-i vagyok. - Széttártam a karomat, míg az előbbieket mondtam és egy halvány mosoly is megjelent az arcomon. Igaz, nem akartam ide jönni, de ugyanakkor haza se akarok már menni. Lélekben a lehető legmesszebb sodródtam Mytic Fallstól. - Amúgy meg: nem tennéd... - Pillantottam rá és mélyen a szemeibe néztem. - Nem élnél vissza a helyzettel. Már nem, végtére is barátok vagyunk, tudod... - A barátok szót pont úgy ejtettem ki, ahogyan Ő annak idején, éppen ezért el is mosolyodtam. Mondjuk ettől függetlenül komolyan gondoltam, amit mondtam. Barátomnak tartom, megbízom benne, éppen ezért tudom, hogy nem élne vissza a helyzettel, legalábbis bízom benne, de mindegy is, hiszen nem fogok lerészegedni. Kérdőn néztem rá, ahogy érdeklődni kezdett a barátaim felől. Mi történt vele? Tényleg Klaus áll előttem, vagy megint Silas szórakozik a gondolataimmal? - Damon és Elena jól vannak, boldogok, szerelmesek - A szerelmes szót gúnyolódva mondtam, bár valószínűleg csak azért, mert mostanában nem volt szerencsés a magánéletem. - Stefan meg van, próbálja meggyógyítani a szívét, és ne felejtsd el: ha rajtam múlik, sose lesz belőle újra ripper, nem engedem. - Mondjuk ekkora távolságból nehéz figyelemmel tartani, de bízom benne, hogy a telefonbeszélgetéseink valahogy tartják benne az erőt. - Igen, minden rendben. - Hadartam el gyorsan, de amikor újra a szemeibe néztem, az enyémek kicsit bekönnyesedtek. - Vagyis nincs semmi se velem, szó szerint semmi... - Válaszoltam szomorúan és próbáltam minél előbb elkapni róla a tekintetemet. - De inkább mesélj te. Veled mi a helyzet? Megtaláltad azt amit kerestél? - Kíváncsian érdeklődtem a hogyléte felől. Nem tudom miért költözött vissza ide, miért jelent neki ennyit a város és igazán érdekelt. Zavartan visszaemeltem rá a tekintetemet és vártam, hogy mit válaszol.
Klaus Mikaelson
Hibrid
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 13, 2013 4:58 am
to Caroline
Gyorsabban átszeltem a fél várost mint hittem! Egyre jobban sötétült az erdő ahogy mentem beljebb. Azt hittem frászt fog kapni, hogy ha néma csendből megszólalok. De ő egy nagyot fújt megnyugodva, hogy én vagyok az és nem kell félnie most már. Ez engem boldogsággal tölt el, hogy mellettem biztonságban érzi magát. Egy pár perces csend után átgondolva Caroline a válaszát fortyant fel és adta ki magából a haraggát. Kicsit feltűnt számomra, hogy most életében először tud úgy rám kiabálni, hogy nem is rám haragszik. Eléggé nevetséges volt, hogy ilyen kis apró cseprő gond miatt eljön egy jó pár km-t Mystic Fallstól. -Ne haragudj rám De.. Kapott el a nevetés és nem tudtam visszafojtani. -Ilyen kis dolog miatt jössz el egy Mystic Fallstól is veszélyesebb helyre mert nem tudod mi van a barátaiddal? Néztem rá huncut nevető arccal. Bár jól esik most nekem, hogy láthatom ilyen körülmények között. Majd látom, hogy ajkaihoz emeli az üveget és beleiszik gondolom már vagy másodjára. Remélem nem fog itt nekem berúgni és összevissza beszélni minden zagyvaságot. Majd mikor megakart kínálni engem az üveg tartalmával kicsit visszautasítóan néztem rá. Mielőtt szóra tudtam volna nyitni a szám, megbotlott egy faágban és majd nem elesett. Reflexből én is mozdultam felé, hogy meg ne üsse magát de ügyesen ki egyensúlyozta magát és nyújtottam felém az üveget. -Jobb lesz ha le állsz az ivással drágám. Még a végén berúgsz, és még az is lehet, hogy félre tenném Úriember személyiségemet és kihasználnám a helyzetet. Néztem felé kezéből kivéve az üveget dobtam el és folyt ki belőle a folyadék a földre. -Nem hinném, hogy egy ilyen kis semmiség miatt jöttél át New Orleans-ba. Tehát miért is? Tettem fel a kérdést. Várj! Kitalálom! Valamelyik barátodat megint megharapott egy vérfarkas és téged kértek meg, hogy kérjenek tőlem. Ha erről lenne is szó. Sajnálom már bennem is alig csordogál valami. Próbáltam kitalálni miért is vetődőt erre a borzalmas helyre, hol a vámpírok sose alszanak és a bulik sosem érnek véget. Mivel Caroline csak akkor keress meg engem mikor kell neki valami. Jobb lett volna ha a főiskolán marad ott biztonságban lehetett volna. -Ha szabad érdeklődnöm. Mi van az ifjú párral Damon-nel és Elena-val, na és Stefannal? Nagyon örülnék neki ha Stefan újra ripper lenne és itt innánk a vért. Legjobban Stefan sorsa érdekelt de mivel egyik Salvatore se tudd meglenni a másik nélkül nem lehet megkérdezni csak az egyik személyt a hol létéről. -Caroline, veled minden rendben? Kérdeztem meg kicsit lehangolt és szomorú arccal. Nem szeretem úgy látni őt, hogy szomorú és bánkódik.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 13, 2013 2:05 am
Klaus & Caroline
Még mindig az erdőben botorkálok és próbálom kiismerni magam ebben az idegen környezetben. A táskám, ami eddig a vállamon átvetve, a csípőmön pihent, azt most magam elé húztam és keresni kezdtem azt a fél literes vizes palackot, ami elsüllyesztettem benne még indulás előtt. Mikor a kezeim közé kaparintottam, elővettem, lecsavartam a kupakját és jó ízűt kortyoltam belőle. Végre... Erre volt már szükségem. Ebben a pillanatban bőszen dicsérem magam, amiért volt annyi eszem, hogy lenyúljak egy kis whiskeyt a kolis buliról és egy egyszerű vizesüvegbe öntsem. Bár, könnyedén elhozhattam volna az egész üveggel, valószínűleg senkinek sem tűnne fel, hogy hiányzik az asztalról. Még egyszer kortyolok az üvegből, majd rátekerem a kupakot és bal kezem biztonságos, szorító ölelésébe helyezem, hogy még véletlenül se veszítsem el az egyetlen boldogságomat. Lépteket hallok pár méterre tőlem, aminek köszönhetően magamra varázsolok egy közömbös arckifejezést, hogy a kedves látogató ne tudja leolvasni rólam, mennyire gyenge vagyok ebben a pillanatban. Aztán meghallom az ismerős hangot, mire megkönnyebbülten kifújom a levegőt. Felé fordulok és kedvesen rámosolygok. - Klaus... - Mondom hitetlenkedve. Legutóbb mikor az erdőben futottam össze vele, akkor valójában nem is vele folytattam beszélgetést, hanem Silasszel, ezek az emlékek pedig kissé feszélyezni kezdtek. Meglepődve azért voltam, mert nem gondoltam volna, hogy az üzenetem után alig negyed órával már itt is fog állni előttem. Az utóbbi időben nem ehhez voltam hozzászokva. Az egész nyarat azzal töltöttem, hogy hívogattam a barátaimat, kerestem őket, mégse kaptam egyiküktől sem választ. Mintha a föld nyelte volna el őket, vagy ennyire őrjítő lenne a társaságom, hogy senki nem akar újra kapcsolatba lépni velem. Klaus kérdése visszhangzott a fejemben és igaz, hogy kis fáziskéséssel, de csak egy vállvonással feleltem rá. A kezemben lévő üveget kinyitottam és nagyot kortyoltam belőle. - Ó, nincs semmi baj, mindenki remekül van. Vagyis gondolom, hogy jól vannak, hisz senkiről nem tudok semmit. De miért is kellene, végül is csak a legjobb barátaimról van szó, nem? - Mérgesen kibuktak belőlem a kérdések, és azt hiszem most először kiabáltam Klausszal úgy, hogy valójában nem rá haragudtam. Bocsánatkérően pillantottam rá és megráztam a fejem, ezzel is jelezve, hogy nem neki szántam az előbbit. Kifújtam a levegőt, majd az üvegemet újra a számhoz emeltem és ittam belőle. - Milyen önző vagyok... Kérsz belőle? - Elindultam felé, de megbotlottam egy előttem heverő faágban. Ha nem lennék vámpír és nem lennének ennyire kifinomult reflexeim, akkor most éppen a földön feküdnék. De természetfeletti lényemnek köszönhetően egy apróbb ugrással elkerültem az esést, elsimítottam pár hajtincset, amik goromba módon az arcomba hulltak és Klaus felé nyújtottam az üveget. Nem kéne innom? Lehet. Nem kéne itt lennem? Lehet. De itt vagyok, iszom is, ráadásul mindezt megspékelem egy kis hisztivel, hogy miért, azt már nem tudom. Lehet magam mögött kéne hagyni ezt az átkozott várost és vissza kéne mennem Mystic Fallsba. Talán tényleg ez lenne a legjobb megoldás...
Klaus Mikaelson
Hibrid
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Vas. Okt. 13, 2013 12:53 am
to Caroline
Marcel bárjában üldögélek kortyolgatom a felszolgált whiskyt. Az egyik kezem az asztalra van kinyújtva míg a másikkal poharat fogdosom. Lassú lendülettel emelem a poharat a számhoz és nézzek meredten előre. Hirtelen belekortyolva teszem vissza a poharat az asztalra. Az agyam azon csak is azon pörög, hogy merre lehet Marcel? Mit szövöget a hátam mögött. Még mindig nem kaptam választ tőle, hogy miképp is tudja a boszorkányokat az uralma alatt tartani. Az átkozott boszorkányok is fogást tudtak rajtam találni, és úgy ugráltatnak engem, ahogy akarják. Hayley abszolút nem érdekel mi lesz vele, csak a babának ne legyen bántódása. Mystic Falls-t se láttam legalább 3 esetleg 4 hónapja. Gondolom Caroline boldogan éldegél Tylerrel mivel megengedtem, hogy visszatérjen, ez volt az én ajándékom felé. Két világközt vagyok egyik világban melyben gyűlölnek a másikban pedig irányítanak. Nem tudom, hogy meddig fogom hagyni, hogy irányítsanak. Elijah szerint hamarosan megérkezik Rebekah is, és ahogy Elijah mondta "Együtt lesz a család". Nem tudom meddig lesz ez jó ha "Együtt a család". Igaz, hogy régen is erősebbek voltunk együtt mint külön-külön. Nagyon elgondolkodtam és a torkom is kiszáradt. Újra a pohár felé nyúlok és kiiszom a pohár tartalmát. Majd a kabát zsebemben érzem, hogy rezeg a telefonom, valaki sms-t küldött. Rákattintok a megnyitás gombra "New Orleansban vagyok és épp az erdőben sétálok. Találkozunk? - Caroline" ez állt az sms-ben. Lassan raktam le a poharat miközben olvastam, mire leért az asztalra a pohár nagyot koppant a sima felületen. Felállva elővettem a zsebemből a papírpénzt és az asztalra csaptam. Majd hirtelen kimentem a helységből majd az ajtón kívül megállást tanúsítottam magamnak. Hirtelen bizsergést éreztem a mellkasomban és öröm töltött el, hogy újra láthatom őt. De roppantul veszélyes amiért ide jött és pont az erdőben van. Sok fiatal és idős vámpír garázdálkodik ott és vadásznak egymásra. Most csak is Caroline-ra gondolok, mosolyodok el és azzal vámpírsebességre kapcsolva mentem az erdőbe. 10 perc alatt ott is voltam. Előttem állt hátat fordítva néztem a szőke haját. -Mi baj kedvesem? Törtem meg a csendet és szóltam erőteljesen felé. Egyáltalán nem jó, hogy itt van, még is jól esik, hogy láthatom.
A hozzászólást Klaus Mikaelson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 13, 2013 5:13 am-kor.
Caroline Forbes
Vampire
More Details of me
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: ERDŐ Szomb. Okt. 12, 2013 9:32 am
Klaus & Caroline
El kellett menekülnöm a fősuliról. Alig pár napja vagyunk még csak itt, de ez az örökös bemutatkozás, partiról partira járás kikészít. Igen, ezt én mondom, Caroline Forbes. Amennyire vártam ezt a pillanatot, annyira elhalasztanám még egy kicsit. Bonnie nincs itt, Tyler nincs itt, Stefan felől már vagy három hónapja semmit sem hallottunk. Túl sok ember tűnt el hirtelen az életemből, éppen ezért nem tudok most hülye ismerkedős bulikra koncentrálni. Nem vagyok olyan hangulatban. Ráadásul ott van az a srác is, aki egyenesen megőrjít azzal, hogy ennyire nyomul rám, Elena pedig csak adja alá a lovat. Köszönöm, de nem kérek belőle és azt hiszem ezt már nekik is említettem. De frankó, hogy figyelmen kívül hagyják a kérésemet. Dühösen fújtatva lépkedtem a fák között és szívtam be mélyen a friss, őszi levegőt. Gyönyörködni próbáltam a csodaszép színekben pompázó fák lombjaiban, de valahogy mindig ugyanoda tértek vissza a gondolataim. Egy halk "arghhh"-t fojtottam el és szinte már csak azt vártam, hogy felrobbanjon a fejem a sok gondolkodástól. Ha tudnám, hogy nem válnék olyanná, mint amilyen Elena volt, ebben a percben szívesen kikapcsolnám az érzéseimet. De tényleg... Mit veszíthetnék? Ahogy jobban belegondoltam ebbe, rögtön el is hessegettem ezt az ötletet. Oké, most már biztos vagyok abban, hogy megőrültem. Előhúzom a telefonomat a zsebemből és az ujjaim úgy keresik ki a számot, mintha külön életet élnének, mintha nem is én irányítanám őket. New Orleansban vagyok és épp az erdőben sétálok. Találkozunk? - Caroline Az sms egy röpke pillanat alatt megíródott és mire feleszméltem, már rá is nyomtam a küldés gombra. Komolyan ennyire kétségbeesett vagyok, hogy pont Őt hívjam ide? Mi a fene ütött belém? Na jó, most kell lehiggadnom. Klaus és én barátok vagyunk, így ha éppen egy városban tartózkodunk és beszélgetni van kedvem vele, akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül elhívhatom. Nem igaz? Dehogynem. Mégis valami furcsa szorongást érzek... Mély levegő, csak vegyél egy mély levegőt. Suttogom magamnak, miközben egyre beljebb haladok az erdőben. Nem kell emiatt rosszul éreznem magam, hiszen ezernyi más dolga is lehet, és van rá esély, hogy el se jön. Akkor meg miért görcsölök ennyit? Ha rájönnék arra, hogy miért érzem bűnösnek magam, amiért üzenetet küldtem neki, akkor talán ez a különös érzés is elmúlna. Talán...