Amikor megpillantottam őt egyszerűen örültem neki. Tudtam, Elijah az aki nem lenne képes engem bántani. Óvatlan voltam. Egy valamivel nem számoltam. Már ember vagyok, s nem vámpír. Többször uralkodnak az érzéseim felettem, mint szeretném. Bármennyire is próbálom gátolni ezeket az érzéseket nem megy. Már emberként megtanultam, miként titkoljam el a meglévő érzelmeimet. Vámpírként ezzel nem volt gondom szerencsére. Amikor Elijah elmondta mit gondol rólam az nagyon fájt. Magam is össze vagyok zavarodva. Rengeteg gondolat rejlik most bennem. Szívem zakatol mikor vele vagyok, emellett rengeteg megmagyarázhatatlan dolgot érzek legbelül. Gyűlölöm, hogy ember vagyok, mert így nem tudom megvédeni magamat, s nem egy ember vagy természetfeletti lény fog legyőzni. Hanem így az érzelmeim csapdájába eshetek egy meggondolatlan pillanatban. Ránéztem, de nem kell ahhoz vámpírnak lennem, hogy lássam mennyire megbántottam a lelkét. Igen, beletapostam a világába, akarva akaratlanul is. Eddig észre sem vettem mennyire bántja őt, ha kihasználom. Nem állt szándékomban ezt tenni vele. Rossz volt látni ahogyan szenved amiatt, mert kihasználtam. – Ez igaz. A szép szavakat használtam, jól tudtam be fogsz nekik dőlni. Viszont mielőtt elítélsz örökre engem. hallgass meg. Most megvetsz, ki nem állhatsz, de ne taszíts el magadtól. – Kérlelő hangot ütöttem meg vele szemben. Nem akartam elveszíteni őt. Bármennyire is hihetetlen, de Katherine Pierce egy olyan személytől nem akar eltávolodni, mint Elijah Mikaelson. Egyszerűen képtelen voltam más szavakra még...Amikor úgy éreztem teljesen lemondott rólam elhatároztam magamban egy dolgot. Vissza akarom kapni őt. Nem hagyhatom elmenni. Bármi áron visszahozom az egykori Katerina-t. – Ez nem igaz... Te nem csak egy név voltál. Nincs semmilyen lista sem. Fontos része voltál az életemnek, s még most is. – Semmi esélyem arra, hogy megbocsásson nekem. Sokat ártottam neki. Nem tettem semmit annak érdekében, miszerint meglássa azt személyt akit megszeretett: Katerina Petrova-t. Egy édes, boldog, szerethető, jó lelkű lányt szeretett egykor, és eltökélt szándékom megmutatni ezt lányt. Ránéztem ártatlanul, mint egykor. Hirtelen megfogtam a kezét. -Igaz volt, te is tudod. Bennem van az a lány aki egykor volt. Túl sok minden történt, eltemettem őt, de itt van. Hinned kell nekem, kérlek. – Mondhatni könyörögve szólaltam meg. – Tudom, nehéz hinned azok után amit tettem. Adj egy esélyt, hogy bebizonyítsam neked még legbelül ott van az édes Katerina Petrova! – Kis idő elteltével elengedtem a kezeit. Nem tudok ennél többet tenni.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 53
Kor : 1082
City : New Orleans
Munka : Még mindig hihető a történész alibi...
Humor : Original...
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Bárpult Hétf. Szept. 16, 2013 3:07 am
Katerina & Elijah
Love is a vampire greatest weakness...
Katherine mindig is az a nő volt, akit szerettem, mindennél jobban. Ötszáz éven keresztül bennem élt, és minderről tudomást sem véve éltem az életemet, mert nem akartam, hogy fájdalmat okozzon, így inkább üldöztem, mert üldöznöm kellett. Végül egy idő után feladtam, majd ráleltem Elenára, aki készségesen segített volna, hogy végezzek Niklaus-szal, aki felém kerekedve hitetett el velem dolgokat, így ismét ő nyert. Felettem mindenki uralkodni akar, nekem mindenki meg akarja mondani, hogyan érezzek, és hogyan cselekedjek, csak azt felejtik el, hogy egy érző lény vagyok én is, és tudják, hogy a naivságom nem ismer határokat. Fáj, hogy megint csalódnom kellett. Katerina... Katherine még mindig uralja minden gondolatomat, habár észre kell vennem, hogy Tatia is kezdi visszalopni magát a szívembe az ártatlanságával, és a szeretni akarásával. Ezt szerettem meg Katherine-ben is, de rá kellett jönnöm, hogy ő a bátyámat akarja, s nem engem... Ahogy Tatia is őt akarta. Legalábbis a látszat ezt takarta. Most mégis itt van, és nem tudom kiverni azt az estét az emlékeim közül. De Katherine mégis előcsalogatja újra, azt amit érzek. - És mit tudnál elmondani, amit eddig nem hallottam? Eszköz voltam, bedőltem a szép szavaidnak. Megkaptál, és elérted, hogy megszeresselek... - Mondom neki mélyen a szemébe nézve. Tatia az egyetlen, akinek kék a szem, mégis működött az átok megtörése. Csendesen rázom meg a fejem, jelezvén, hogy nem zavar, de ha befejeztem a kávém, szeretném elhagyni a várost mindörökre... Keserédes mosoly tűnik fel rideg arcomon, nem engedem, hogy még egyszer belém láthasson, nem engedem, hogy még egyszer megsebezzen. Nem akarok több fájdalmat átélni. - Még egy név a listádon... Tudod, azt hittem, még mindig ott van az a lány, akinek megismertelek. Tévedtem... Vagy talán már az sem volt igaz? - Kérdezem, majd a kávémat kavargatva pillantok vissza rá. Azt hittem ismerem, azt hittem egy kis kedvesség és előre megszavazott bizalom majd visszahozza azt a lányt. De ha sosem volt az a lány? Ha soha nem érzett irántam... Éreznie kellett valamit... Bár ebben már kételkedem. Nem tudok hinni neki. A tekintetét kutatom, és az arcát, ahogy az ismerős, nemrég még kedves arc elidegenedik, és majdnem teljesen idegenné válik. Fáj ez nekem, de nem mutatom ki, nem akarom, hogy lássa rajtam, nem akarom, hogy kihasználja a jóhiszeműségemet. Még most utoljára meghallgatom a mondanivalóját, de nem tudok hinni benne, a bizalom kiérdemléséért többet kéne már küzdenie, de nem tudom, hogy megéri-e? Vajon érdemes lenne? Jelen helyzetben azt érzem, hogy nem...
||Words: 396||Music: "These"||Notes: You heart my feelings! ||
Katherine Pierce
Human
More Details of me
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Bárpult Vas. Szept. 15, 2013 8:17 pm
Rengeteg érzelem kavargott bennem. Fogalmam sem volt, mihez kezdjek ezekkel az érzésekkel. Mikor még ember voltam, volt rá alkalom, amikor azt kívántam, bárcsak ember lehetnék újra. Most pedig legszívesebben sikoltanék ettől a helyzettől. Nem akarok az lenni ami most vagyok. Az ostoba Elena rossz vámpírnál használta a gyógyírt. Így akármikor megtámadhatnak, megölhetnek. Nem érzem biztonságban magamat. Valamit tennem kell ez ügyben. Kell számomra egy védő vámpír. Semmi esetre sem hagyhatom, hogy bárki megtámadjon. Egy óvatlan pillanatban az asztalok felé pillantottam. Ennek következtében észrevettem azt a személyt akihez különös érzelmek fűztek. Ez férfi nem más, mint Elijah Mikaelson. Legutoljára a lelkébe tapostam ismételten. Akármilyen nehéz is volt beismernem magamnak, fájt, hogy játszottam vele. Immáron közel áll a szívemhez. Bár jelenleg össze vagyok zavarodva, s azt sem tudom hol áll a fejem. Megittam az utolsó kortyot is a poharamból, majd Elijah felé vettem az irányt. Egymás elé tettem a kecses lábaimat, majd úgy vonultam felé végig. Nem adtam sosem fel, és most sem fogom. Valami érzés húz felé, s tudni akarom, hogy mi. Oldalra billentettem a fejem, majd bedőltem és aranyosan rápillantottam. A természetem kicsit sem változott. A tenyeremet az asztalra helyeztem. Ujjaim csak egy pillanatra értek az övéhez. Majd egy milliméterrel arrébb helyeztem őket. Végül kacéran pislogtam rá, végül leültem vele szemben. - Remélem nem zavartalak meg nagyon Elijah. – A legangyalibb mosolyomat vettem elő a számára. Régen szerelmes volt belém. Én akkor kihasználtam, hogy kijátsszam Klaus-t. Majd néhány héttel ezelőtt is ezt tettem. Bár nem vallottam be neki, de számomra ez nem csak játék volt.
Elijah Mikaelson
Original Vampire
More Details of me
Reagok : 53
Kor : 1082
City : New Orleans
Munka : Még mindig hihető a történész alibi...
Humor : Original...
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Bárpult Vas. Szept. 15, 2013 12:27 am
Nem találtam meg a húgomat, szóval feleslegesen jöttem ebbe a mocskos kisvárosba, melyet már nem fogok szeretni azt hiszem többé. Mindent elvett tőlem, majd megalázva lökött ki magából az egykori szülőföldem, mely fájdalommal töltött el, de nem mutattam kifelé. Többé nem láthatnak az álcám mögé... Tatia-nak mégis hagytam, hogy érezze, lássa milyen vagyok, pedig nem állt szándékomban. A pillanat heve elragadott, de már nem bánom. Nem lesz soha komolyabb köztünk, legalábbis most így érzem. Nem akarok senkit magam mellett, mert csak fájdalmat okoznak, és megsebeznek. Ötszáz éven keresztül szerettem egy nőt, aki mégis hazudott nekem, átvert, és ráadásul nem éreztem rajta, hogy megbánta volna. Nem érdekel. A Grill felé veszem az irányt, megiszom egy kávét, és megyek is vissza New Orleans-ba, Klaus-hoz. Mellé fogok állni, és segítek neki mindenben, amiben tudok. Ezt tehetem. Semmi többet. A Grill most tömve van, a pulthoz megyek, már intek is a pultos srácnak, hogy egy nagy adag kávét készítsen, persze megigézem, hogy azonnal hozza a kávét. Nem szokásom, de most ilyen a hangulatom. Nyomaszt ez a hely is most. Balra nézve egy ismerős arcot veszek észre, már messziről megéreztem az illatát, de nem foglalkozva vele ültem le vagy 3-4 székkel arrébb. Nem óhajtok vele beszélni, de ha észrevesz, oda fog jönni hozzám... Ebben biztos vagyok... Gyűlölöm, ha mindig én nyitok, de most nincs is kedvem már nyitni. Csalódtam benne eleget. Ismét hazudott, és ezzel valamit végleg elvágott bennem. Mintha minden, amit eddig hittem hazugság lett volna...
Katherine Pierce
Human
More Details of me
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Re: Bárpult Pént. Szept. 06, 2013 10:34 pm
Elijah & Katherine
Az életem szinte darabokra tört azzal, hogy a kis nyavalyás Gilbert lány lenyomta a torkomon a gyógyírt. Szívem szerint kioltottam volna az életét. Ebben az esetben nem tudom, mit tehetnék. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Egyet tudtam biztos, hogy teljes szívemből megvetem őt. Emberré változtam, mint egykor voltam. Újra kell építenem az életemet. Már egy hete élem egy normális lány életét. Ki sem mozdultam a lakásomból, sőt még a szobámból sem. Át kellett gondolnom mit hogyan tegyek meg. Össze voltam zavarodva, eddig vámpírként éltem, most pedig a hasonmásom miatt újra élhetem egykori életemet. Képtelen vagyok ehhez hozzá szokni. Le kellett valahogy vezessem a bennem rejlő indulatokat. Első utam pedig a Grill lesz. A divat érzékem megmaradt természetesen. Régen is nagyon imádtam a habfürdőt, amit most meg is teszek. Amint beszálltam a habos fürdő vizembe éreztem, ahogyan belebizsereg a testem. Lehető legérzékibb ruhámat kaptam magamra, ehhez pedig egy tökéletes smink kellett a számomra. Amikor belenéztem a tükörbe egy tökéletes és gyönyörű hölgy nézett vissza rám. Panaszra nem lehetet okom. Szép kecses mozdulatokkal lépkedtem le a lakásom lépcsőfokain. Majd egy könnyed mozdulattal becsaptam magam után az ajtót. Nem volt előre látható tervem még az éjszakára. Tűrhetően hamar a Grill-hez értem. Még mindig nem szoktam hozzá, hogy elveszítettem minden képességemet. Vettem egy nagy levegőt, végül pedig bementem a Grill-be. Pár pillanat alatt minden szem rám szegeződött. Egy halovány mosolyt engedtem meg magamnak. Majd a pult felé indultam. Bárki, aki azt hiszi, hogy ismer meg van arról győződve, hogy a vámpírságomnak köszönhetően bájolok el mindenkit. Ez egy nagy tév hit. Gyönyörű jelenség vagyok, s bárki képes belém szeretni egy másodperc alatt. Helyet foglaltam a pultnál. Bájosan rámosolyogtam a pultos pasira, aki csak mosolygott, mint egy vad alma. -Csak egy Martinit kérnék egyelőre. –Mosolyogtam rá szépen, és csábító pillantást vetettem rá. Aminek következtében egy pillanat alatt megkaptam az italomat. A gondolataimba mélyedtem, s aprólékosan gondoltam végig az egész életemet. Emellett pedig minden emlékem rám tört.