KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Asztalok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 25
Kor : 30
City : Mystic Falls ✿
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyHétf. Szept. 16, 2013 5:28 am

Elena & Caroline

- Az biztos. Méghozzá, olyan hangos zene kell, hogy még a gondolatainkat se halljuk. - Ebben egyet értettünk. Elena nem igazán volt az a bulizós fajta, most viszont még ő is erre hajlik. Túl sok minden jár a fejünkben, rengeteget aggódunk, tényleg szükségünk van egy estére, amikor kikapcsolódunk. Még akkor is, hogyha semmi sincs rendben körülöttünk.
- Oké. - Halványan rámosolygok, ahogy feláll az asztaltól, de mikor újra megszólal, még inkább elterül az arcomon a mosoly. Mennyire ismer engem! - Hát ha nem is minden pénzemet, de energiámat tuti. Addig megyek, míg nem találok egy jó ruhát. - Volna miből válogatnom, de inkább úgy döntök meglepem magamat. Mert végül is miért ne?
- Menj csak. Rendben, este találkozunk. - Megölelem búcsúzásképpen, és nézem, ahogy kisétál a Grillből. Párat illemből kortyolok a teámból, aztán fizetek és belevetem magam a ruhaüzletek kínálatába. Remélem hamar találok valami hozzám illőt és időben elkezdhetek készülődni az estére. Végre kicsit könnyebb dolgok járnak a fejemben. A régi életemből csupán ez hiányzik. Mikor a bálok megszervezésén és a ruhák vásárlásán kívül semmi problémám nem volt.
Veszek egy mély levegőt, kisétálok a Grillből és ruha után kezdek keresgélni.
//én is köszönöm! bocsi, hogy belassultam :$ szólok, aztán majd akár költözhetünk is. : )//
Vissza az elejére Go down

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyVas. Szept. 15, 2013 2:00 am

Caroline & Elena

- Talán egy jó kis hangos szórakozóhely kellene nekünk.. hogy elfelejtsük a problémákat. -mondtam. Ez nem én vagyok. El sem hiszem, hogy az én számat hagyták el ezek a szavak. De nem érdekel... Lazítani szeretnék. - Akkor este találkozunk Car... -álltam fel és kaptam a vállamra a táskámat. Ideje mennem. - Azért ne költs sok pénzt a vásárlásra... Előre látom, hogy minden pénzedet és energiádat az esti ruhádra fogod fordítani. -hecceltem. - Most mennem kell... Akkor este... -öleltem meg búcsúzásképpen. Talán Damont inkább otthon hagyom... mindenkinek jobb lesz ha otthon marad.
//köszi :love: akkor majd jelezz ha ráérsz megint és mehetünk bulizni//

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 14, 2013 10:12 am

Elena & Caroline

- Se Stefan, se Damon nem volt már az övé. Talán ha nem lenne ekkora ribi, akkor valamelyiküket megtarthatta volna, úgyhogy kérlek, ne hibáztasd magad miatta. - Elena szokás szerint nem másban, hanem önmagában keresi a hibát. Ezt a tulajdonságát nagyon ki szeretném nevelni belőle, már ha fogalmazhatok így. Hatalmas szíve van, mindig, mindenkivel törődik, éppen ezért nem szeretem, ha valaki problémája miatt saját magát okolja. Mert ez nem fair.
- Tudom, és imádom, hogy nem mondasz nemet. - Hatalmas mosolyt villantok legjobb barátnőmre. Igaz, hogy nem kell ezt tennie, sem kiengesztelnie a történtek miatt, de úgyse tudnám lebeszélni róla, így hagyom, hogy a szervezésbe is besegítsen.
- Már nincs Sheilánál? - Ismétlem el a szavait, közben idegesen másfelé pillantok. Oké, itt tényleg nem stimmel valami. Ráadásul Jeremy is bújkál. Biztosan tud valamit, érzem. - Valahogy meg fogjuk találni Bonnie-t, oké? Jeremy miatt pedig ne aggódj, biztosan jól van. Csupán élvezi, hogy újra szabad, hogy itt van a Földön és arra mehet, amerre csak akar.- Még magam sem tudtam, hogyan fogjuk elérni Bonnie-t, de hinnem kellett abban, hogy minden rendben lesz és újra hármasban leszünk. Muszáj volt magamra erőltetnem a pozitív gondolkodást, különben hosszú útra indulhatnék Elenával, hogy mindenkit előkerítsünk.
- New Orleansban? - Kérdezem felvont szemöldökkel. Ezt ő sem gondolhatja komolyan! Vagy mégis? Arca nem változik, továbbra is komoly tekintettel mered rám. Tehát komolyan gondolja. Wáó. - Oké, legyen, menjünk! - Nem is tudom, miért mentem ilyen könnyen bele a buliba, mintha nem is én válaszoltam volna a kérdésre. Van valami csábító abban a városban, ami miatt nem bírok nem izgalommal gondolni rá. - Pontosan mi is a terved az estére? - Kíváncsiskodom tovább, közben azon kezdek gondolkodni, hogy vajon melyik ruhámat kellene felvennem erre a kis kiruccanásunkra. Per pillanat úgy érzem, hangos zenén és táncon kívül semmi másra nem vágyom. Mindkettőnknek szüksége van erre a kikapcsolódásra, különben becsavarodunk. Úgyhogy ha kell, pár perc alatt összekészülök és már mehetünk is új életünk egyik fő állomása felé.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Szept. 11, 2013 3:19 am

Caroline & Elena

- Talán... Stefant és Damont vettem el tőle. -mondtam elgondolkodva és kissé sajnálva a dolgot. - Talán ez egy új esély számára, hogy jobbá váljon és új életet kezdjen.  -mondtam magabiztosan. Sosem kedveltem őt, de mélyen belül sosem kívántam neki rosszat. - Igen... persze, hogy ott leszek Caroline. Ki nem hagynám... Tudod... még a szervezésbe is besegítek... mert megígértem neked.  -szavaltam el gyorsan. A szurkolócsapatban nyújtott katasztrofálisan ribancos viselkedésem után már nem mondhatok nemet semmi ilyesmire. Pedig régen hetekig unszolt mire igent mondtam bármi ilyesmire. Most már nem tehetem meg ezt. - Én elértem. Sheila azt mondta, hogy nincs ott.... -fordítottam el a tekintetemet. Jeremy egyszerűen nem mond el mindent. Érzem, hogy itt bűzlik valami. - Jeremyt pedig nem tudom elérni. Kerüli a hívásaimat mióta elhagyta a várost... Megértem, hogy ki akar kapcsolódni és világot látni de én aggódom. Csak most kaptam vissza őt és már el is tűnt. -sóhajtottam egyet. - Igazad van. Mit szólnál egy bulihoz New Orleansban ma este?  -vetettem fel. Persze Damon nélkül sehova. Őt is magammal cibálom.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Szept. 11, 2013 3:00 am

Elena & Caroline

- Elvetted az ő életét? Ugyan, ne röhögtessen... - Mondom csodálkozva. Persze, gondolom mindig könnyebb valaki mást utálni azért, hogyha az életünk nem olyan irányba megy, amilyenbe szeretnénk. De hogy "lophatta" volna el pont Elena tőle ezt az életet? Tekintve, hogy majdnem száz évvel fiatalabb nála. Na de mindegy, ezen nem is töröm tovább a fejem. Katherine-t amúgy is nehéz megfejteni. - Amúgy, ha jobban belegondolunk... lehet, hogy emberként élni nagyobb büntetés lesz neki, nem? Megöregszik, ráncos lesz a bőre és a többi. - Elmosolyodtam, ahogy ezekre a dolgokra gondoltam és elképzeltem Katherine-t, ahogy siratja majd a szép, hosszú fekete haját és makulátlan bőrét. Vicces lesz és remélem, bepillantást nyerhetek majd ebbe az életébe.
- Még szerencse, hogy az én drága barátnőm fürgébb volt. - Nem is tudom mit tennék, hogyha Elenának baja esne. Valószínűleg rögtön kicsinálnám azt, aki bántaná. Szegénykém már túl sokat szenvedett, sokkal többet, mint amennyit egy szív elbír, úgyhogy végre le lehet szállni róla.
- Én is riasztottam már párszor, főleg mert szeretném tudni, hogy jön-e arra a kis nyár- és Mystic Fallstól búcsúzó bulira. De semmit nem reagált. Mondjuk anyukájánál nem mindig van térerő... Ugye te jössz a buliba? - Kérdezem kíváncsian, de úgyse mondhat nemet, különben jól tudja, hogy a hajánál fogva rángatom el oda. Muszáj még egyet együtt buliznunk, na meg persze méltón kell elbúcsúzni a városkánktól, hisz ki tudja mikor szabadulunk az egyetemről. A tavaszi szünet leghíresebb helye pedig Miami, úgyhogy gondolom mi is meglátogatjuk majd.
- Próbálj meg lazítani egy kicsit. Annyi rossz dolog történt már velünk, hogy rögtön mindig a legrosszabbra gondolunk, holott lehet semmi okunk nem lenne rá. - Mondom biztató mosollyal az arcomon, bár, ezeket a dolgokat nekem is el kéne hinnem. Aggódom Bonnie-ért, mert tényleg régen hallottunk már felőle is. De ahogy ő eszembe jut, úgy jut eszembe rögtön Stefan és Tyler is. És csak még jobban elszomorodom.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 07, 2013 9:18 pm

Caroline & Elena

*Sad :looove: :love: *Elmosolyodom. Annyira megértő, hogy az már fájdalmas. Ő a legjobb barátnőm és halálosan szeretem. Ha Carolinet is elveszíteném... végem lenne. Nem tudom mit kezdenék magammal, ha ez megtörténne. Nem is akarok belegondolni, hogy ez egyáltalán lehetséges. Vámpírok vagyunk. Örökkön örökké a legjobb barátnők maradunk és ennek senki és semmi nem vethet véget. Felnevettem, mikor próbálta menteni a Katherinnel való helyzetemet. - Igazából... Megakartam ölni. Annyira megakartam... bosszút szerettem volna állni. De valahogyan ő hamarabb megtalált engem, mint én őt. Azt mondta, nekem mindenem megvan, ami neki hiányzik az életéből. Hogy elvettem az ő életét.  -nyeltem egyet. Részben igaza volt. De nem tehetek róla, hogy neki nem jött össze az élet. Részben pedig nagyon sajnálom ezért Katerinát. - Aztán összeverekedtünk és nálam volt a gyógyír... majdnem megölt... ha nem nyomom le a torkán megölt volna. -fejeztem be végül.- Jeremy azt mondta a nyarat az anyukájánál tölti, de már jócskán vége a nyárnak. Bonnie pedig sehol. Renegeteg üzenetet hagytam én is számára, de válasz az nuku. Nem tudom hova tűnt és ha szokott rossz megérzésem lenni, akkor most azon ritka pillanatok egyike van.   -sóhajtottam.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 07, 2013 9:04 pm

Elena & Caroline

Mosollyal az arcomon bólintottam, mikor megköszönte, hogy elfogadtam Damont. Már csak azért sem szólaltam meg, mert ugyan még mindig vannak fenntartásaim, de igyekszem ezeket megtartani magamnak. Elena sok mindenen ment keresztül, elveszítette a családját, éppen ezért én nem akarom feleslegesen bántani vagy megsérteni, hanem inkább támogatom Őt. Ahogy mindig is kellett volna...
- Ugyan, a ribanc a legszebb szó, amit Katherine esetében használhatunk. Ennél már csak rosszabb van. - Teszem hozzá mosolyogva, mikor látom, hogy elpirult a csúnya szó hatására. - Viszont... hogyan nyomtad le a torkán? Hogy történt ez? - Kérdezem tőle, hisz a részleteket továbbra sem ismerem, pedig nagyon kíváncsi lennék rájuk. Ahogyan tovább folytatja a mondanivalóját, érzem, én pirulok. Bocsánatot kér, amit jó hosszan ki is fejt. Nem zavar, hogy beszél, félreértés ne essék, csupán nincs szüksége ilyen kimerítő magyarázattal szolgálni. - Túl van tárgyalva, és nincsen semmi baj. - Mosolyogtam rá biztatóan, majd egy pillanatra megfogtam a kezét. - Hasonló körülmények között szerintem én sem viselkedtem volna jobban. És a lényeg az, hogy visszatértél közénk. Amúgy meg te vagy a legjobb barátnőm, mindig melletted fogok állni. - Biztosítottam arról, hogy én sosem hagyom majd cserben. Igen, néha elviselhetetlen volt, egyszer megpróbált megölni, és mondott olyan dolgokat, amiket azóta sem tudtam kiverni a fejemből, de ezek nem számítanak. Hisz elviseltem, túléltem, a gondolatokat pedig elnyomom magamban. Ergo végül minden jól sült el és senkinek sem esett bántódása.
Csak bólintani tudtam mindarra, amit Tylerrel kapcsolatban kérdezett. És ezt a témát le is zárnám. Nem azt mondom, hogy nem lennék boldog, ha egyik nap csak ott állna az ajtóm előtt, de minél több idő telik el úgy, hogy nem jelentkezik, annál kevésbé tudok neki megbocsátani. Mi történhetett vele, ami miatt nem akar visszajönni? Bárcsak tudnám. Nem érdekelne, ha máshol, másvalaki mellett találta volna meg a boldogságát, mert legalább nem azért aggódnék, hogy nincs jól.
- Köszönöm, Elena. - Hálálkodom, mire újra beszélni kezd. Kínos csend férkőzik közénk és megszólalni sem bírok. Bonnie...
- Nem tudom hol van, ő is felszívódott. Rengetegszer hívtam, de semmi válasz. Jeremy nem tudja merre lehet? - Körülbelül három-négy hónapja annak, hogy a szeretteink eltűntek körülöttünk és halvány gőzünk sincsen hol lehetnek. Kezdem úgy érzeni, ezek egyáltalán nem kis "nyári rögtönzött vakációk", hanem valami sokkal nagyobb áll a dolgok hátterében. De bízom benne, hogy tévedek.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzomb. Szept. 07, 2013 6:57 am

Caroline & Elena

-  Hálás vagyok, hogy elfogadtad...végül őt. -céloztam Damonra. - Ki ne akarná kinyírni azt a ribancot.  -mondtam unottan, majd a szám elé kapok. - Sajnálom... a régi Elena...vagyis amikor nem voltam önmagam... rám ragadt pár nem túl szép kifejezés.  -vörösödtem bele ebbe a kínos helyzetbe. - Tényleg! Még nem volt alkalmam... bocsánatot kérni tőled... vagyis nem úgy ahogy akartam. Annyira sajnálom Caroline. Nem tudom mi ütött belém akkoriban... Én szégyellem magam emiatt. Akárhányszor csak visszagondolok...arra az időre... négy hónappal ezelőttre.... nem akarok olyan lenni... az nem én vagyok.... csúnya dolgokat tettem. Egy részét bánom, de talán ...soha nem éreztem még magamat olyan szabadnak, mint akkor. Már értem Katherine miért vált olyanná. A családja meghalt... nem maradt senkije... pont mint nekem. Megértem, hogy ilyenkor az ember miért vadul meg...főleg ha vámpír az illető. Gyenge vagyok... harcolni akartam, de Damon rávett, hogy kapcsoljam ki az érzéseimet. Aztán... már nem volt visszaút... egy igazi kis lotyó lettem... egy őrült nőszemély.  -haraptam idegesen az alsó ajkamba. - Sajnálom Car... Nem tudom elmondani mennyire sajnálom. Köszönöm, hogy még mindig mellettem állsz.  -néztem a szemébe. Annyira boldog vagyok, hogy nem lökött el magától azok ellenére amiket tettem. Ő egy igazi jó barát. - Elengedte Tylert? Vagyis.. érted... Tyler szabadon visszajöhet?  -kaptam kicsit jobb kedvre a nagy hírtől, de úgy látszik kár volt előre innom a medve bőrére. - Sajnálom Car.  -mondtam teljes együttérzéssel. - Semmi gond. Bármikor meghallgatlak...Tudod én is itt vagyok neked bárhol bármikor...csak szólnod kell.  -mondtam egy csöppnyi érzelemmel a hangomban. - Viszont Stefan keresése előtt, inkább valaki mást kellene előkerítenünk...  -célozgattam egy nagyobb problémára, ha még nem tűnt volna fel neki. - Hol van Bonnie?  -tettem fel a kínos kérdést.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Szept. 06, 2013 10:46 am

Elena & Caroline

- Ezt azért valahol meg lehet érteni, gondolom nem akar elveszíteni, most, hogy végre megkapott. - Hm, a Damonnel való kapcsolatát még sose tudtam ilyen jó szemmel nézni és tényleg ilyen kedvesen reagálni mindarra, amit mondott. Bár más opciót nem is látok arra, miért viselkedik így Damon. Meg tudom érteni, talán most először, mióta ismerem.
Mikor felveti az ötletet, hogy megkereshetnénk Stefant, hatalmas kő esik le a szívemről. Akkor még sem vagyok paranoiás!
- Persze, értelek. Ezen már én is annyit gondolkodtam! Csak azt hittem, megőrültem. De muszáj megkeresnünk, mert úgy érzem valami nagy baj történt. Ennyi ideig még sose tűnt el, hogy ne adott volna életjelet magáról. - A szám elered, mintha be se akarna csukódni, én pedig csak beszélek és beszélek és beszélek. De tényleg aggódom miatta, éppen ezért bármit megtennék azért, hogy megtaláljuk. Ha kell, centiméterről centiméterre átkutatok mindent, csak hogy rájöjjek, hol tűnhetett el. - Csináljuk, keressük meg. - Egyezem bele, szélsebesen bólogatva. Muszáj megtalálnunk, ha akar, akkor maradhat ott ahol van, a lényeg, hogy lássuk, minden rendben van vele és nem esett semmi baja.
- Nem csak Damonnak. Én is ki akarom nyírni! - Mondom teljesen komolyan, majd mikor a pár asztallal odébb ülő vendégek kikerekedett szemekkel rám néznek, csak legyintek feléjük. - Vicceltem! - Próbálom eljátszani, hogy tényleg nem gondoltam komolyan, de szerencsémre nem nézik ki belőlem, hogy bárkit is bántani tudnék.
- Oké, akkor most vesézzük ki az én zűrös életemet. Kezdjük azzal, hogy érettségi ajándékként Klaus megengedte, hogy Tyler visszatérjen a városba és még azt is megígérte, hogy nem fogja bántani. Nos? Látod valahol Tylert? Mert én nem. Holott tudom, hogy lehallgatja a telefonján lévő üzeneteket, és az érettségink óta minden egyes nap elmondom neki, hogy szabadon visszajöhet, de semmi. - Elhadartam gyorsan a problémámat, majd szomorúan lenéztem az asztalra. - Azt hiszem, nem is szándékozik visszajönni. Ő már rég túllépett rajtam. Eddig még legalább néha-néha hallottam felőle, de az utóbbi pár hónapban semmi. Az érettségimhez még gratulált, de arra már nem írt semmit, hogy visszajöhet. Úgyhogy azt hiszem hivatalosan is szingli lettem. - Rengeteget beszéltem, éppen ezért itt volt az ideje, hogy befogjam a számat. Bár, aki ismer, ezen nem lepődik meg, általában egyfolytában jártatom a számat és sokat beszélek. De nem baj. Akinek nem tetszik, az valószínűleg nem is beszélget majd velem.
- Bocsi a kiakadásom miatt. Inkább szervezzük meg Stefan keresését. - A bocsánatkérésem után rögtön témát akarok váltani, bár azt nem tudom mennyire fog sikerülni. Nem hiszem, hogy egykönnyen, de egy próbát azért megért.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Szept. 06, 2013 8:56 am

Caroline & Elena

- Köszi... Damon is felajánlotta, hogy segít, de úgy látom nagyon zavarja ez az egész költözés. Nem hogy én, de még ő sem szívesen nyúl a dobozokhoz.  -mondtam a távolba meredve. - Semmi gond. Már nem nagyon... sért a téma... Vagyis Stefan. De aggódom érte. Nm kellene megkeresnünk? De akkor Damon kiakadna. Titokban... talán titokban megkereshetnénk.  - vetettem fel az ötletet. Ha Damon rájönne biztosan kiakadna. De amiről nem tud az nem fáj. - Mit mit adott?  -néztem kíváncsian. - Hát igen... Damonnak sem mertem még elmondani... lehet első dolga lenne kinyírni a csajt. De mesélj most te! Ne csak az én zűrös életem legyen a téma.  -mondtam kissé jobb kedvűen.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Szept. 06, 2013 6:26 am

Elena & Caroline

//El sem hiszed mennyire jó ezt hallani! Köszönöm, imááádlak<333\\

- Szólj, ha kell segíteni és megyek. Van két, gyönyörű, szabad kezem. - Mosolyogva felemeltem a kezeimet és meglebegtettem az ujjaimat. Tovább mosolyogtam, mikor megállapította, hogy cikisen hangzott, amit mondott. Nem akartam ellenkezni vele, de tényleg kicsit fura volt. Odáig van azért, hogy menjünk és költözzünk, ennek ellenére még sehogy sem áll a pakolással. Biztos nehezen tud elszakadni Damontől. A gonoszabb énem azt mondaná, hogy végre lesz köztük egy kis távolság, de ezt az énemet nem akarom elővenni. Elena a legjobb barátnőm és nem akarok neki fájdalmat okozni, többet nem. Épp eleget veszekedtünk már Damon miatt, többször nem akarok.
- Jaj, ne haragudj, hogy szóba hoztam. De nem is úgy értettem, hogy rá lenne szükséged. Hanem úgy gondoltam, jó az, ha van egy ember, akit felkereshetsz bármilyen problémával, vagy a kétségeiddel és nem ítél el. Hanem segít leküzdeni őket. Nekem anno Ő volt ilyen. Egyedül Ő. Neked jobb, mert neked ketten is vagyunk. Damon és Én. - Damon és Én. Ez a mondat tovább visszhangzott a fejemben és még csodálkoztam is, hogy hangosan kimondtam. Tény, hogy mindig is Stefan párti voltam és életem végéig az is maradok, de végre itt lenne az ideje, hogy elfogadjam barátnőm választását és támogassam. Hisz ezért vagyok. Úgyhogy mostantól felhagyok a Stefan melletti kampányommal. Vagy legalábbis megpróbálom...
- Amikor a gyógyírt kerestétek, megkérdezte, hogy bevenném-e és nem tudtam rá válaszolni. Ezért el kezdte taglalni, hogy nem venném be, mert jobban szeretem magam a mostani formámban, hogy szeretek erős lenni, fiatal, bátor... hogy egyformák vagyunk. - Elhadartam gyorsan a jelenetet, ami lejátszódott kettőnk között, mikor Bonnie bezárta őt a Gilbert házba és Tyler életéért könyörögtem neki. Tényleg... Elenának még nem is mondtam el, hogy mit kaptam Klaustól érettségi ajándékként. Talán ma erre is sort kerítünk. Sőt, el is mondom. Épp megszólalnék, de Elena megelőz és egy olyan titkot árul el, amitől majdnem szó szerint padlót fogok.
- Komolyan? - Kérdezem fennhangon, szemeim kikerekednek, a többi vendég a Grillben pedig mind rám néz. Körbepillantok és lejjebb veszem a hangerőt, de mit sem törődve az emberekkel újra barátnőmre pillantok. - Katherine? Ember? - Eddig bírtam, aztán hirtelen kibukott belőlem a nevetés. - És még él? - Teszem fel az irónikus kérdést, mivel gondolom már nem. Vicces is lenne, ha ennyi őrültség után hagynánk, hogy emberként tengesse a mindennapjait.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Szept. 06, 2013 2:37 am

Caroline & Elena

*imádlak Car* Már most látom, hogy jól döntöttem mikor elfogadtalak :3 :looove: * ... - Én sehogy sem állok a pakolással... -mondtam kissé elkeseredetten. Valahogy lusta vagyok hozzá. Ha nekiállnék csomagolni, akkor rájönnék, hogy minden fontos dolgom elégett a Gilbert házzal együtt. Nem akarok emlékezni... Nem... még így sem, hogy Jeremy él. - Oké ez így kimondva még cikisebben hangzott, mint a fejemben.  -állapítottam meg egy fura mosoly kíséretében. - Semmi gond...  -legyintettem rá a dologra. Tudom, hogy nem szívesen menne egy olyan városba, ahol Klaus a királyfi. Így inkább én mentem. Persze ezt sosem vallanám be neki. Akármennyire tagadja látom rajta, hogy érez valamit... Klaus iránt. Talán ez pont olyan, mint Én és Damon. Caroline jogosan félt. Ugyanezt érzem feléjük, mint amit ő irántunk. Bár én még reménykedhetek, hogy drága hibridünk nem kaparintja meg őt olyan könnyen. Szörnyen érezném magamat, ha a figyelmeztető és visszakozó... vagyis a kapcsolatellenző személy szerepe rám hárulna. Mikor megemlíti Stefan nevét, majdnem rosszul lettem. Miért? Miért kell mindig felhozni őt? De nem szóltam közbe, inkább csak lenyeltem a dolgot. - Sajnos Stefan már nincs köztünk. -vontam meg a vállamat. Aztán felbukkant a következő nemkívánatos személy neve is a témalistámon. Klaus. - Mit mondott neked Klaus? -vontam kérdőre. - Tulajdonképpen... Nem tudom, hogy tudod e, de Katherine ember lett. Lenyomtam a torkán az ellenszert. -húztam oldalra a szám sarkát.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyPént. Szept. 06, 2013 2:19 am

Elena & Caroline

Amint megláttam a legjobb barátnőmet felém közeledni rögtön észrevettem, hogy nem éppen egy vidám, csajos délutánunk lesz. Szuper.
- Szia. - Feleltem mosolyogva és kíváncsian hallgattam a kérdéseit. Költözés New Orleansba, ezt valahogy még mindig nem tudtam elhinni. - Őszintén? Kimerülten, azt hiszem. Sose hittem volna, hogy a végén pont New Orleansban fogunk kikötni. - Megosztottam vele is a kételyeimet, bár nem teljes mértékekben. Aggódom. Már hogyne aggódnék? Ezzel a lépésünkkel talán a legnagyobb hibát követjük el. De nem akarom felhozni a témát. Elég, hogyha én kikészülök idegileg, Elenát már nem akarom ezzel fárasztani. Soha többé nem akarom olyan állapotban látni, mint amilyen az érettségi előtt volt. Úgyhogy inkább megkímélem ettől. - A legtöbb dolgot már összepakoltam, de azért még jó pár órát eltölthetek a dobozok felett görnyedve. - Hangomból nem nagyon sütött az izgatottság, ami a költözést illette, de minden erőmmel próbáltam leplezni, a kérdés már csak az, hogy mennyire sikerült.
- Még meg sem köszöntem, hogy intézkedtél az albival kapcsolatban. Szóval köszi. - Általában mindenféle ügyintézést, szervezést én szoktam végezni, most viszont Elena tűnt az erre megfelelő személynek. Komolyan mondom, úgy viselkedett, mint aki annyira várja, hogy végre költözzünk. Vagy tényleg így lenne? Talán megjött az esze és rájött, hogy mégse volt jó ötlet Damont választania?
Idegesen megrázom a fejem. Ez sem rám tartozik. Ideje lenne megtanulnom nem beleütni más dolgába az orromat. Mintha ez olyan könnyű lenne. Általában nem érdekel mások dolga, de azoké igen, akiket szeretek. Tovább gondolkoznék ezen, de barátnőm kérdése kizökkent a gondolataimból.
- Tudod nekem Stefan rengeteget segített. Ő volt, aki megmutatta, hogyan kontrolláljam az éhségemet és mindenre megtanított. Tudom nem kellene Őt felhoznom, de nélküle nem sikerült volna. - Igen, talán most kellene befogni a számat, még mielőtt hosszas ódákat zengek a kedvesebbik Salvatore-ról. - De tudod, én jobb vagyok így. Klausnak ebben az egy dolgoban igaza volt... Mármint, mindegy. De miért kérdezed? - Nagyon aggódom miatta, tényleg nem szeretném hogyha újra elveszítené önmagát. Éppen ezért most már összeszedem magam. Szüksége van rám, nekem pedig végre normálisan kellene viselkednem.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptySzer. Szept. 04, 2013 1:46 am

Caroline & Elena

Kicsit késve érkeztem a reggeli vitánk miatt a kávézó elé. Mielőtt beléptem volna gyorsan bepötyögtem egy gyors sMs-t a mobilomon, majd elküldtem. Hónapok óta próbálom elérni Bonniet, de nem megy. Jeremy nem mond semmit. Nem értem mi történt vele. Annyira aggódom. Már rég haza kellett volna jönnie az anyukájától. Miért nincs még itt? Ha felhívom Shielát ő sem mond semmit. Aggodalmas szívvel léptem ki a pizzéria teraszára és tekintetemmel Caroline után kutattam. Mikor megláttam rámosolyogtam és odasétáltam hozzá. Ledobtam magamat a székre és a táskát az ölembe tettem. - Szia Caroline! - az arcomról sütött az aggodalom, de próbáltam kedves és vidám képet vágni. - Hogy vagy? Készen állsz már a költözésre? Jövőhéten beköltözhetünk. Beszéltem a tulajjal. - Nem érzem készen magamat ahhoz, hogy itt hagyjam a várost. Sosem tettem ki hosszabb időtartamra innen a lábamat. Nem akarom itt hagyni Damont sem, most hogy végre a szerelmi életem is jó vágányra került. De muszáj. Muszáj folytatnom az életemet. Kell valami amibe kapaszkodhatok. Amitől még elhiszem, hogy az az Elena vagyok, aki pár évvel ezelőtt is voltam. - Car... Hogyan voltál képes elfogadni önmagadat... így vámpírként? -kérdeztem kissé elhaló hangon. Nincs senki más akinek ezt a kérdést feltehetném. Csak reménykedek, hogy Caroline nem veszi rossz néven a kérdést és válaszol. Annyi dolog nyomja a lelkemet és most csak ő van itt nekem. Ő a legjobb barátnőm. Csakis tőle várhatok egy kis útmutatást.

Caroline Forbes
Caroline Forbes
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok EmptyKedd Szept. 03, 2013 7:45 am

Elena & Caroline

Már csak csupán napok választanak el minket a költözéstől. Anyát már nagy nehezen sikerült felkészítenem a búcsúzásra, és habár elmondhatatlanul boldog vagyok, amiért lassan megkezdem a főiskolás éveimet, a szívem mégis sajog. Mystic Falls az otthonom. Itt születtem, itt nőttem fel, itt ismertem meg a barátaimat és itt estem először szerelembe. Eddig vágytam arra, hogy másik városba költözhessek és végre megismerjek más kultúrákat és embereket, most mégis félek tőle.
New Orleans... egyszerre lélegzek fel és szorul össze a gyomrom. A város, ahova nem akartam menni, most pedig oda készülök. Klaushoz közel, Tylertől távol. Pont, ahogy nem akartam. De ez már nem is számít, hisz nincs mit tenni. Tyler egyetlen hívásomra sem reagál, nem üzen, holott megmondtam neki, hogy visszajöhet Mystic Fallsba. Úgy tűnik a számomra oly fontos érettségi ajándékomat sose kapom meg igazán.
Gondolataimból felébredve lopva az órámra pillantok, mikor meglátom, hogy elszaladt az idő, magamra kapom a lenge hosszú ujjú pulcsimat és elsietek. Egyik lábam még a házban, másik már a kocsinál. Szélsebesen elhajtok és leparkolok a pizzéria előtt.
A visszapillantó tükörben megigazítom a sminkemet, majd megpróbálok kedves arcot, vidám kinézetet magamra varázsolni és besétálok a kajáldába. Ha jól látom kedves barátnőm még nem érkezett meg, ezért leülök az egyik asztalhoz és rendelek magamnak egy pohár jeges teát.
Míg várakozom a telefonomban lévő fényképeket kezdem nézegetni. Van itt minden, ami és aki fontos: közös fényképek tömkelege, illetve pár kósza fénykép a végzős bálról. Szeretem a fényképeket, a történeteket és élményeket, amiket megőriznek hosszú éveken át. De egy gyors mozdulattal kitörlök mindent, ami Tylerre emlékeztet. Mérgesen arrébb dobom a telefont és próbálok továbbra is "vidámnak" tűnni.
Kortyolok egyet a teámból és hátra dőlök a széken. Ha jól sejtem Elena bármelyik percben megérkezhet és nem kéne, hogy ilyen szomorúnak lásson. Nem akarom elrontani az ő kedvét is.

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Asztalok   Asztalok EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 7:47 pm

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Asztalok   Asztalok Empty

1 / 1 oldal

Asztalok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-