Tárgy: Re: Tyler Lockwood Szer. Jan. 15, 2014 9:10 am
Elfogadva!
Tyler Lockwood
Hibrid
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Nov. 24.
Reagok : 2
City : Mystic Falls
Humor : A legjobb
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Tyler Lockwood Pént. Nov. 29, 2013 6:45 am
Tyler ♚ Lockwood
Belső:Eleinte még egy bunkó drogos voltam,akit csak a menősködés érdekelt.Ez mind az apámnak köszönhető.Miután elhunyt Mason bácsikám által meg tudtam a családi átkot.Ettől kezdve próbáltam nem meg ölni valakit.Sajna ezt nem sikerült elkerülnöm és a baj meg történt.Aztán mikor szükségem lett volna Masonre egyszerűen felszívódott.Ez idők alatt mindig Caroline volt mellettem aki mindenben segített és támogatott.Meg ott van még Klaus is.Igaz neki köszönhetem azt,hogy hibrid vagyok,de mivel nem engedelmeskedtem neki ezért elűzött Mystic Fallsból.Végül vissza jöhettem a barátaimhoz,mert Caroline ezt kapta érettségi ajándékának Klasutól.Most pedig arra készülök,hogy leszámoljak vele. Külső:175 cm magas,izmos,helyes srác vagyok barna szemmel és hajjal.
Név:Tyler Lockwood Születés:1993.02.10 & Mystic Falls kor:19 Faj:Hibrid Jellem:Bátor,barátságos,segítőkész,néha makacs,hamar feldühödő tipus vagyok.Örülök,hogy már nem vagyok sima vérfarkas,hiszen így bármikor át változhatok és a telihold legalább már nincs hatással rám.Hobbim más vétfarkasoknak való segítés
Tehát...
Eddig azt hittem,hogy rosszabb életem már nem is lehetne.Általában ezt gondolja az ember,de mindig ilyenkor jönnek a nagyobb problémák.Már egy jó ideje nem láttam Carolinet és a többieket.Hiányzik Mystic Falls. Ugyan most már vissza mehetnék,de nem lehet.Nem lehet hiszen bosszút kell állnom Klauson.Egy hamar nem úszhatja meg.Bár gondolom nem csak én vagyok ezzel a gondolattal egyedül.Ezért hát elmentem New Orleansba.Elraboltam a várandós Hayleyt,hogy úgymond kiderítsek egy pár dolgot.Például leteszteltem azt,hogy a magzatnak a vérével lehet-e hibrideket úgymond csinálni.A végeredmény az volt amire számítottam.Leszámítva azt,hogy fogalmam sem volt arról,hogy a hibrid kötődni fog Hayleyhez.Azután össze futottam az újdonsült apával is.Mivel életben hagyott az önmaga szórakoztatásaként ezért gondoltam keresek egy olyan valakit aki szintén ismeri személy szerint Niket.Találtam is egy olyan embert akire gondoltam egy Marcell nevű fickó személyében.Mondanom sem kell egyből beleegyezett az ajánlatomba.Meg is kért engem,hogy a kis csapatának mondjak el egy,két dolgot.Ezután a pont után jött az amit nem láttam előre.Amint tartottam a kiselőadást az összegyűlt vámpíroknak hirtelen kinyílt az ajtó és a számomra nem várt ismerős arc lépet be az ajtón.-Hello Tyler!-hangzott el Klaus húga szájából.-Rebekah.Nem gondoltam volna,hogy újra találkozunk.-kicsit elgondolkoztam amikor megláttam.A gonosz ellen még a húga is ellene fordul.Csak a húgának a tervében nem szerepelek.Legalábbis nekem ez esett le amikor eltörte a nyakamat.Kíváncsi vagyok,hogy ennek mi lesz a vége.