Tárgy: Re: Nelson W. Shake Szer. Jan. 15, 2014 9:07 am
Elfogadva!
Nelsan W. Shake
Reaper
More Details of me
Csatlakozás : 2013. Oct. 31.
Reagok : 2
Kor : 74
City : Mystic Falls
Diaries RPG ♚ ♚ ♚
Tárgy: Nelson W. Shake Csüt. Okt. 31, 2013 3:32 am
Nelson ♚ Shake
Aki nem ismer jól, az csak egy vérszívó vadállatnak hív, pedig én annál sokkal több vagyok, jó azt nem mondom, hogy nem táplálkozok emberből, de tisztességesen el szoktam a holtesteket temetni, na jó, az utcán hagyom meztelenül. De nem vagyok én gonosz, csak túl éhes, ez az évek folyamán csak erősödött. De tudok én kedves is lenni, akivel akarok is az lenni. Ha ígérek valamit, azt be is tartom, nincs kivétel. De aki hazudik nekem, hát az megismerkedik a fogsorommal és elbúcsúzik a gigájától. De egyébként alapjában kedves "ember" vagyok. Ember? Embert mondtam volna? Reapert akartam!
Név:Nelsan Wiliam Shake Születés:1950. 11. 10. kor:63( de valójában nem látszom idősebbnek 20-nál) Faj:Reaper Jellem:Normális vagyok és megértő, hűséges, igazságos és becsületes is. Értelmes és komoly. De néha ostoba (hülye). :D
Tehát...
Olvasó szemüvegekre fel! Egyszer volt, hol nem...na jó, tegyük félre a hülyeséget! 1950 ~ Ekkor születtem meg, a mostani New Orleans városába. Császármetszéssel jöttem világra. Igazán élettelen babának születtem, egészen 1 éves koromig, mint, ha nem is léteztem volna, semmi sírás, semmi bűz, a szüleim gyakran hitték, hogy meghaltam. Nehézkesen ment az életem során minden, ciki, vagy nem ciki, de 5 éves korom előtt nem tudtam se járni, se beszélni. 10 éves koromban kezdtem az általános iskolát, aminek utolsó két évét szörnyűségek között éltem át, hogy miért? Azért mert akkoriban mészárolta le a családomat egy úgy nevezett arató, ami most én is vagyok, szomorú, nem szomorú, így van. Akkor ért véget halandó életem, a szenvedés a vér iránti vágyamból fakadt, nem tudtam magam fékezni, de utána minden jobb lett, mindent rettentő gyorsan bemagoltam és megtanultam, hirtelen félholt gyerekből hiperaktív gyerek lettem. Bekerültem 17 éves koromban egy nevelőotthonba, ahonnan gyorsan tovább álltam, mivel lemészároltam mindenkit, szerencséd, hogy te nem voltál ott, igazi vérfürdő volt. Na mindegy, idősebb koromra megtanultam, hogy ehetek/ étkezhetek úgy, mint az átlagos halandók, csak akkor nem vagyok olyan erős, ezért leálltam a mészárolással! Több fordulat nem nagyon volt az életemben, mert addigra a mai évszámot, dátumot írjuk. Remélem nem untattalak halálra!