Tárgy: Jason Garwin Szer. Szept. 25, 2013 10:59 pm
Jason Garwin
Te vagy az a titokzatos srác a szomszédból, aki mindig akkor bukkan fel, amikor egyedül vagyok. Néha azt hiszem, hogy nem is létezel, csak a fejemben, mintha valami képzeletbeli barát lennél, vagy ilyesmi... De a helyzet az, hogy nagyon is létezel, mégpedig vérfarkas vagy, akárcsak én. Az egyedüli ok, hogy csak nekem mutatkozol meg, hogy félsz Klaustól, hiszen hallottad hírét, és nem szívesen kerülnél be a hibridjei közé. Ellenben engem nagyon is megkedveltél, noha igazán nem is ismersz, és nem sokat tudsz rólam. Viszont te vagy az egyedüli olyan ember az életemben, akit tényleg érdeklek, és nem csak a gyerek miatt törődik velem. És azt hiszem, hogy én is kezdelek megkedvelni...
Személyiség...
Név: Jason Garwin (változtatható)Kor: 18 Faj: Vérfarkas Play By: Dylan O'Brien Túlbuzgó, hiperaktív, egy igazi mókamester. Egyszóval imádnivaló, a maga sajátos módján. Nem az a közkedvelt figura, akit a csajok körbezsonganak, mégis szinte mindig a középpontban van, leginkább a humorának köszönhetően. Ellenségei nem igen vannak, hiszen jó természete van, de akadnak olyanok, akik irigykednek rá, mivel gazdag szülők csemetéje, ezért semmiből sem szenved hiányt. A szülei kiskorában fogadták örökbe, így a vérszerinti szüleiről nem sokat tud. Ebben az egyben nagyon is hasonlítunk... A nevelőszülei nem tudják róla, hogy vérfarkas, és ezt az információt valahogy Marcel elől is sikerült eltitkolnia, legalábbis egyelőre. De ki tudja, hogy még meddig? És vajon mit akar tőlem?