KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Welcome Bloodsuckers...

Megosztás

Bejárat/Terasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz EmptyHétf. Szept. 16, 2013 4:08 am

Tatia + Katherine

A fogadtatás nem volt túl fényes. Bár nem is számítottam rá, hogy az lesz.  Egy mosoly kíséretében átléptem a ház küszöbét. Egyből a nappali fele vettem az irányt. 

//nappali//
Vissza az elejére Go down

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 29.
Reagok : 192
Kor : 30
City : Mystic Falls
Munka : Egyetemista •
Humor : Jeles •
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz EmptyHétf. Szept. 16, 2013 3:57 am

Tatia + Katherine

A fogadtatás nem volt túl fényes. Bár nem is számítottam rá, hogy az lesz. Egy mosoly kíséretében átléptem a ház küszöbét. Egyből a nappali fele vettem az irányt. 

//nappali//

Katherine Pierce
Katherine Pierce
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz EmptyVas. Szept. 15, 2013 8:41 pm

Már elmúlhatott dél is mikor javában az igazak álmát aludtam. Előző éjjel sokat ittam. Túlzásba vittem, aminek eredményeképpen másnaposan ébredtem fel. Amilyen édesen aludtam, olyan szörnyen éreztem magamat. Felültem az ágyamon, s az első dolgom a fürdő volt, hogy megmossam az arcomat. Rettenetesen fájt a fejem. Régen éreztem ilyet. Gondolataimban sem tudtam volna elképzelni, hogy valaha emberi érzésekkel fogok felébredni. Lassan megfésülködtem, kellet valami formát adjak a hajamnak, ha magamnak nem is idáig. A nappaliban ültem le. A hatalmas tévét bekapcsoltam és valami ostoba műsör ment amit értékelni sem tudtam. Amint kikapcsoltam megszólalt a csengő. Hirtelen álltam fel. A mai nap nem számítottam senkire sem. Mivel egy lélek sincs tisztában azzal ki lakik itt. Lassú léptekkel mentem a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitottam az a fruska állt ott. Ahogy megpillantottam elöntött mindenféle érzelem. Többek között: méreg, düh, fájdalom és veszteség. Igen sokat veszítettem Elena Gilbert miatt. S kárpótolni fog azt garantálom.
-Mit akarsz itt? Látni akarod hova juttattál te ostoba? Koránt sem itt van a vége a mi kis harcunknak. Ha azt hiszed mert ember lettem akkor neked minden könnyebb lesz hát tévedsz. – Egy pillanatra elvesztettem a fejemet, de aztán végig gondoltam mit tanultam abban az években míg vámpír voltam. Ezért is nyugodtam le.
– Ha nem teltél volna be az eddigi gyönyörrel Elena akkor bújj beljebb. – Közöltem magabiztosan. Tönkretette az életemet, s meg kell fizetnie érte. Ez az egy amit nem fog megúszni a r@banc.

Tatia Petrova
Tatia Petrova
Ancient Vampire

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Aug. 31.
Reagok : 37
Kor : 1014
City : Mystic Falls ♚
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz EmptyVas. Szept. 15, 2013 5:31 am

Tatia + Katherine

Első dolgom és tervem legelső lépése is Katerinához vezetett. Talán most hogy ember... minden meg fog változni, de akkor is szükségem van rá és a segítségére. A hajamat kiegyenesítettem, hiszen mindig úgy hordom. A kontaktlencsémet kivételesen nem tettem fel így kék szemekkel álltam az ajtaja elé. Megnyomtam a csengőt az ajtón és vártam. Vajon mi fog kisülni ebből az egészből? Vajon melyik énemet fogja előcsalogatni? Hiszen még sosem találkoztam személyesen is ezzel a nővel...  

Katherine Pierce
Katherine Pierce
Human

More Details of me
Csatlakozás : 2013. Sep. 01.
Reagok : 20
Kor : 589
City : Mystic Falls jelenleg
Munka : Mások életével játszani
Humor : Ha a helyzet megkívánja
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz EmptyVas. Szept. 15, 2013 4:17 am

Ajánlott tartalom

More Details of me
Diaries RPG
♚ ♚ ♚

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat/Terasz   Bejárat/Terasz Empty

1 / 1 oldal

Bejárat/Terasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
diariesrpg :: Birtokok :: Pierce Lakosztály-